Teade

Collapse
No announcement yet.

Monster cables vs coat hangers

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Monster cables vs coat hangers

Esmalt postitatud vxx poolt Vaata postitust
    uhkus ei käi üldse helitehnika ja muusika juurde, OSX. Uhkus tuleb kuskilt mujalt.

OEM suhtes sa eksid pisut, OEM ei tähenda 'tasuta ostjale kaasa', OEM tähendab Original Equipment Manufacturer, ehk siis tootja kelle tehastes valmivad Cardas, XLO ja muude sarlatanidele kaablid ja muud tooted tegelikult valmivad, kus nimed peale trükitakse, pakitakse
    vxx, ma pole uhkuse osas spetsialist, lihtsalt see oli hetkel sobiv vaste sõnale "piinlik".
    Ja huvitav, kui ostsid kunagi poest Technicsi, siis tema ei olnud Original Equipment Manufacturer? Sinu vastusest võiks järeldada et OEM tootja teenib ainult sarlatanide huve. Miks mitte, kuid see pole ainult nii.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

Sa mainisid uhkust, ma ei tea miks.

Technics pole OEM, Technics teeb (tegi?) ise kõike mille Technics nimi peal, vist.

minu vastusest ei tule kuidagi et OEM teenib vaid sarlatnide huve, OEM trükib tootele täpselt selle nime mis Sina tellid, ntx suht väikse raha eest võid hakata tootma kaableid nimega OSX

ma ei ei sa aru mida sa küsid, OSX, Kas oled kaabli kultuse liige ja tunned end riivatuna või uurid kas Techinics oli ikka päris ettevõte? Oli küll!

Comment

... Ma jätan täna selle etenduse vahele, Grosse Danke. Jedem das seine...
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

Ära jäta!, OSX!
          Ühine nenedega kes on ühinenud kaablimüüjate ja muude komejandite vastu!

Muusikasõbrad, ja hi end sõbrad üle maailma, ühinege!

Comment

Esmalt postitatud vxx poolt Vaata postitust
            Ära jäta!, OSX!
            Ühine nenedega kes on ühinenud kaablimüüjate ja muude komejandite vastu!

Muusikasõbrad, ja hi end sõbrad üle maailma, ühinege!
            ;
            Ühinemise üleskutset oleks nagu aastakümneid pealkirjade all lugenud. Praegu lõhnab selline asi Põhja-Korea järele!

Comment

Paistab et koht on sisse söödetud.
              Veel üks vajalik toode muusikaarmastajale, mis ausalt öeldes tükiks ajaks lõuad lahti jättis. Kaablid ok...see selleks, aga uskumatu, et kellelgi on nii suured karvased pallid, et sellise asja välja mõtles ja turule tõi:
              Transform your listening environment with the LessLoss Blackbody, an ambient field conditioner designed to refine your audio space. By altering electromagnetic interactions, it enhances sound quality, depth, and realism, offering a pristine listening experience for audiophiles and music enthusiasts alike.

natuke adekvaatset arvustust kah:
              Kaemi perrä!

Comment

Kas odavam ei oleks hankida endale isiklik hüpnotisöör?

Comment

Working...
                X