Teade

Collapse
No announcement yet.

TV audio out võimalused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TV audio out võimalused

Tere,

Olen täielik võhik, seega paluks teie abi teleka ja stereovõimendi ühendamisel. Kuna plaanin kasutada ainult kahte kõlarit ja plaanin süsteemiga muusikat kuulata, siis soovitati mul ressiiveri asemel stereovõimendi muretseda. Sai muretsetud yamaha AS 300
    Nüüd valin uut telekat ja silma jäänud just üks selline loll isend, millel puudub vist korralik audio-out ühendus. Telekas ise on thompson , digiboksiks motorola VIP1003
    Spetsist loen välja et telekal ei RCA'd ega digital audio output liidest pole. Üle jääb ainult vist ainult kõrvakate august heli võimu viia??? Mingi ühendus, mis nii teleka kui digiboklksi puhul silma jäi on mingi S/PDIF ja digiboksil L/R audio läbi SCART ühenduse?

Küsimus teile targematele oleks, et kas telekast audio vedamine läbi kõrvaklappide augu on kehva kvaliteediga lahendus? ja mis oleks antud isendite puhul audio kvaliteedilt kõige parem lahendus?

Vs: TV audio out võimalused

Scardist peaks kah pre audio out tulema ju!?

Comment

Nagu ma ütlesin, ma täielik võhik pole kunagi audioga mässanud? Et siis kõige parem lahendus oleks teleka scardist võimu rca'sse?

Comment

Elioni boks ühenda telekaga HDMI kaabli kaudu ja Elioni boksi SCART väljundist vii helisignaal otse võimendisse.
        Kui mõnel jutusaatel helikvaliteeti ei ole tarvis, siis kuulad teleka enda valjukatest häält. Kui juba soundi tahad, siis tõmbad telekal heli maha ja kuulad võimendist.
        Teised (vähenõudlikumad) pereliikmed ka pääsevad omi asju vaatama ilma tervet kompotti käima lülitamata.

Comment

Esmalt postitatud Plinn poolt Vaata postitust
          Elioni boks ühenda telekaga HDMI kaabli kaudu ja Elioni boksi SCART väljundist vii helisignaal otse võimendisse.
          Kui mõnel jutusaatel helikvaliteeti ei ole tarvis, siis kuulad teleka enda valjukatest häält. Kui juba soundi tahad, siis tõmbad telekal heli maha ja kuulad võimendist.
          Teised (vähenõudlikumad) pereliikmed ka pääsevad omi asju vaatama ilma tervet kompotti käima lülitamata.
          Aga kui nüüd teleka taha panna arvuti või USB sse mälupulk filmiga siis tuleb heli ainult teleka olematutest kõlaritest, heli võta ikka teleka scardist võimu rca sse ja asi korras, ja kui keegi tahab vaikselt ainult telekat vaadata siis võimu siise ei lülita vaid keerad teleka heli uuesti peale.

Comment

Kui digiboksi ja teleka heli väljundites juhtub kvaliteedi vahe sees olema mingil põhjusel (digiboksist saateid vaadates), siis võid kasutada ka kombineeritud varianti, st et nii digiboksist kui telerist tuleb heli võimendisse. See eeldab muidugi vabu sisendeid võimendis. TV saateid kuulad digiboksist tuleva juhtme sisendist ja filme USB-st vaadates telekast tuleva juhtme sisendist. Kui helil vahet pole, siis on Prelude soovitatud telekast võimendisse variant parem, pole vaja käia juhtmeid ümber tõstmas, kui mingit filmi teleka USBist või muust seadmest vaadata, mis otse telerisse on ühendatud.
            Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
            Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Working...
            X