Teade

Collapse
No announcement yet.

receiveri raadio ei tööta :(

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võid uurida ega tuuneri osalt mingi toide või nt. häälestuspinge (!)puudu ole. Kui pole päris kindel elektroonika oskustes, vii parem remonti. Tuunerit ennast ja kogu radiot on ilma skeemita ja kogemusteta üsna tüütu uurida.
    Niisama välise ülevaatuse võiksid küll ette võtta (kaas maha ja jooted / ühendused üle vaadata) - elektroonika on ju teadus kontaktidest
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

seda tegin ma juba mitu päeva tagasi, et võtsin korpuse pealt maha ja uurisin kontakte ja jooteid ja takisteid, et äkki mõni läbi põlend vms....Joodete kohapealt midagi kahtlast ei leidnud, KUID, strykkplaadil oli yhes kohas selline suurem (umbes 3 cm läbimõõduga) mustem ala, selline nagu olex seal midagi läbi põlenud, aga mõlemal pool trykkplaati kyll midagi läbi ei paistnud olevat põlenud.... Ja see koht oli toite osa juures...(power supply)
      Ja nuh ma ei tea kas hakkan asja remonti viima, läheb liiga kalliks, see võim pole seda väärt :P Mõtlesin et äkki saan ise vea kõrvaldatud...

Comment

Mis detailid selle põlend koha pealon???
        Kui näiteks dioodid siis ei peaks selle remont raske olema(kui dioodid läbi)
        Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

avalikkusta siis ka oma võimu täielik nimetus,etsaaks kaasa elada.

Comment

võimu täpne mark siis:
            SONY Audio/video ontrol center, FM/AM receiver STR-AV200E

Ja seal põlend koha peal...nuh seal oli minu arust takisteid, suur konde ja 1 transistor koos vask jahutusega....

Comment

See pruunistumine võib olla normaalne kuna soojust eraldub toiteahelates ikka ja alati. Kontrolli muidugi üle!
              Ega saa sotti kas tuuneri juhtimine käib digitaalselt (I2C vms. bus) või tuleb talle muutuv alalishäälestuspinge peale (0...20-30V)? Võiks kontrollida selle olemasolu ja muutumist kanalite vahetamisel/otcimisel.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

nu sry kui mina loll olen vms, aga see antenn peaks ainult AM jaoks olema ja fmi jaoks peaks lihtsalt üks väike juhe olema.Pistad selle juhtme sinna 75 oomisesse auku ja peaks töötama st vähemalt minu muusikakeskusel on nii....

Comment

Leedo_Toost, sa vict ajast maas, see meil juba ammu selgex tehtud .... et jah piisab yhest traadijupistt (70 cm pikk) ja pista sinna 75 ohmi auku, aga see ei aidanud....aga eks ma homem või ylehomme uurin siis seda toite värki mida pakkus felch

Comment

Working...
                  X