Teade

Collapse
No announcement yet.

receiveri raadio ei tööta :(

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

receiveri raadio ei tööta :(

niih, on sisi sony receiver, kuid FM/AM ei tööta....ainult sahiseb....taga on 4 antenni auku...
    1 ja 2 peale on kirjutatud 300 ohmi....2 ja 3 peale on kirjutatud 75 ohmi..... ning 4 peal on AM.... kuidas tulex antenn yhendada, et olex kõige parem kättesaadavus....Ja oskate äkkii öelda, mis seal sees peez võib olla, et see FM/AM ei tööta?

kas jaama otsimisel sagedus muutub?

Comment

nuh, displei on ka asjal, seal numbrid kyll muutuvad,...aga kas sa mõtled et helis? nuh helis... põhimõtteliselt ei muutu, sahin samasugune...kuid antenni liigutades enda ymber jne siis hästi väikest erinevust on kuulda, kuid see vääääga väike.... Antenn on keskuse orig.antenn kus on 2 otsa, ning need panin võimul sinna, kuhu oli peale kirjutatud 75 ohmi...

Comment

Ehk on lihstalt antenni pesa katki (seest joode lahti)? Kas sahina tugevus muutub kui antenn ära võtta?
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ei usu et pesas asi, sest antenni ära võttes, sahin muutus....

Comment

kui numbrid muutuvad ja midagi vastu võtab ,siis heterodüün on korras,viga on kõrgsagedusvõimendis. kuidas see juhtus, kas vastuvõtt kadus järsku, või pole sa teda töötavana näinud?

Comment

nuh.... displeil numbrid muutuvad jah... aga helis nagu midagi ei muutu, sahin on yhtlane... antenni liigutades (eemaldades) sahin aga muutub... antennist kinni hopides pistiku lähedalt lisandub sahinale ka väike urin....
              Ja see ka veel, et seda FM/AM-i pole ma töötavana näinudki :P Ostsin selle katkisena...

Comment

Antennix siis mul mingisugune..., mille sain kunagi samsungi keskusega kaasa, kus 2 juhet.... kuhu need yhendada?
                Antenn ise on selline:

ning antenni pesa võimu taga selline:

Comment

yks juhe peaks minema 75 ja teine maasse(paremal pool 75-est). see 75 on antenni takistus
                  http://www.alldatasheet.com/

Comment

nu ma ei tea, mõõtsin testriga antenni takistust, minu tester näitas küll 0 ohmi.... ja panin siis antenni otsad sinna 75 ohmisesse auku, ikka sama, midagi ei muutunud....

Comment

torka testrijuhe FM keskmisesse auku. kui tulemust ei anna siis on läbi kõrgsagedusvõim ja kui aparaat on piisavalt kallis,siis vii ta parandusse.

Comment

mida ma sealt FM kerskmisest august mõõdan? Takistust? sealt kus 75 ohmi?

Comment

ära midagi mõõda, testrijuhe on kõige käepärasem antenni asendus

Comment

Jah... :-/ see 75 ohmi on lainetakistus mitte antenni väljundtakistus. Enamus antenne (koaksiaalkaablilt mõõtes) on kas 0 ohmi või on takistus lõpmatus- sõltuvalt antennitüübist ja kaabli ühendusviisist.
                            ehh... andrjusa

Comment

mnjah proovisin....ikka ei midagi, arvatavasti kõrgsagedusvõim läbi....:'(

Comment

Working...
                              X