Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mis lolli juttu te siin ajate ja mis ajast radiotehnika estoniast yle on? Loll jutt suhu tagasi!
    Estonia on kindlalt parem ja seda raagib inimene kes on nii yhega kui teisega kymneid kordi kokku puutunud ja ka omanud (kunagi omasin ja nyyd tegelen parandusega).

võimsus on siis võimudel üks ja sama, sagedusala on Radiotehnikal võib- olla parem.
    A mis võiks olla Radiotehnika teiste osade turuhind. ja mis selle Estonia sagedusala on??
    To: normaalene96, KUIDAS NEID KAHTE LAUSET MXISTA?!
    Yhes sa vaidad ja teisest lausest selgub, et sa ei tea xxd ega mytsi asjast!
    Neile kes veel kahtleb - estonia on tublisti yle! Ja need 2x110W kirjad pistke endale sinna sooja kohta.
    Sry, et nii teravalt kirjutan.

Comment

peale kirjutatud on kindlalt 2x või 4x 110w 8 oomi juures
      ise kirjutasid? :
      F&F

Comment

Mis lolli juttu te siin ajate ja mis ajast radiotehnika estoniast yle on? Loll jutt suhu tagasi!
        .
        Kuule Rom, elu on mitmetahuline ja mõne tahu poolt
        vaadates on 7111 ka mõningaid eeliseid. Ühega puutusin
        ise kokku, kuna oma 010 komplekt ei mahu riiulile ära,
        tuli ise omale üle pika aja võimu ehitama hakata.
        Teiseks 7111 on 8oomil 5W tegelikult võimsam suurema
        toitepinge tõttu, mis suure dünaamikaga muusika kuulamisel annab pisikese eelise.
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

ma võin kindlalt väita, et estonia mängib ka 5hz'i välja, aga kasu ju sellest pole - keegi ei kuule seda.
          TFK Audio
          #tfkaudio
          http://www.facebook.com/tfkaudio/
          http://tfkaudio.blogspot.com/
          - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Kas te kxrvadega ka kuulate? Ja txesti pole aru saanud, et radiotehnikad ei mangi! Milline myra tase radiotehnikas! Ja see ekvalaiseriga versioon on suureparane naide, kuulake kxrvadega ja saate aru. Radiotehnikal vxib ainult yks eelis olla, ta on 3cm kitsam ja on kergem riiulisse ara mahutada aga see on ka kxik. ;D
            Ytles ju Humax juba selgesti valja.

ma võin kindlalt väita, et estonia mängib ka 5hz'i välja, aga kasu ju sellest pole - keegi ei kuule seda.
            Jutt kais ikka aiast mitte aia august.

Comment

Kas te kxrvadega ka kuulate? Ja txesti pole aru saanud, et radiotehnikad ei mangi! Milline myra tase radiotehnikas! Ja see ekvalaiseriga versioon on suureparane naide, kuulake kxrvadega ja saate aru. Radiotehnikal vxib ainult yks eelis olla, ta on 3cm kitsam ja on kergem riiulisse ara mahutada aga see on ka kxik. ;D
              Ytles ju Humax juba selgesti valja.

Ma olen ROM'iga nõus. Ma olen Radiotehnikaga kokku puutunud ja see pole midagi erilist. Nüüd Odyssei riiulis ja seda kohe lust kuulata. Radiotehnika eelis on ainult see,et ta teeb mingit ebamäärast mürinat ;D

Comment

To: normaalene96, KUIDAS NEID KAHTE LAUSET MXISTA?!
                Yhes sa vaidad ja teisest lausest selgub, et sa ei tea xxd ega mytsi asjast!
                Neile kes veel kahtleb - estonia on tublisti yle! Ja need 2x110W kirjad pistke endale sinna sooja kohta.
                Sry, et nii teravalt kirjutan.

Kas sa ple võimu näinud we? Peal on selges inglise keeles kirjas W/8Om.(DB. asemel). Ja näidikul on järgmised kirjad: 0.02 0.08 0.2 0.8 5 25 ja 110 w.
                Ära tule ütlema, et võimul ple seda peal kirjas..

Kuule Rom, elu on mitmetahuline ja mõne tahu poolt
                vaadates on 7111 ka mõningaid eeliseid. Ühega puutusin
                ise kokku, kuna oma 010 komplekt ei mahu riiulile ära,
                tuli ise omale üle pika aja võimu ehitama hakata.
                Teiseks 7111 on 8oomil 5W tegelikult võimsam suurema
                toitepinge tõttu, mis suure dünaamikaga muusika kuulamisel annab pisikese eelise.

paistab ainuke norm tüüp olema, kes saab aru, et mõlemal võimul on omad eelised
                (mitte na ülbed estonia omanikud, kes ütlevad, et estonia on igas asjas estoniast üle)!!!! radiotehnika on lihtsalt võimsuselt Estoniast üle, sagedusala ma ei tea kuna ei tea estonia kõiki andmeid... Estonia suur eelis on see, et tal on hullult rohkem võimalusi, kui radiotehnikal...

Ja üldse kes ütleb et see on ekvalaiseiga versioon(st sisu on sama mis teistel)!! See võimendi ei seostu U-101 ega ühegi teisega millegi poolest(va. firma)..
                audiotehnika
                siin on skeemid, andmeid ja palju muud

Comment

Kas sa ple võimu näinud we? Peal on selges inglise keeles kirjas W/8Om.(DB. asemel). Ja näidikul on järgmised kirjad: 0.02 0.08 0.2 0.8 5 25 ja 110 w.
                  Ära tule ütlema, et võimul ple seda peal kirjas..
                  Võta rahulikumalt!
                  Need numbrid on seal kirjas küll, aga need jäävadki numbriteks - U7111 on tehasest välja tulnud 2*35 W@8 oomi ja kõik. See, et mõõtes numbrid tiba teised tulevad, ei kuulu hetkel arutlusele. Estonia on tehasest välja tulnud 2*50W@4 oomi, mis langeb 2*35W@8 oomi.

Nendest numbritest ja võimsustest on siin foorumites pikalt-laialt juttu olnud, paluks veidi tähelepanelikum olla.
                  Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                  indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Originally posted by intz@Apr 5 2004, 16:09
                    [- U7111 on tehasest välja tulnud 2*35 W@8 oomi ja kõik. See, et mõõtes numbrid tiba teised tulevad, ei kuulu hetkel arutlusele. Estonia on tehasest välja tulnud 2*50W@4 oomi, mis langeb 2*35W@8 oomi.

Nendest numbritest ja võimsustest on siin foorumites pikalt-laialt juttu olnud, paluks veidi tähelepanelikum olla.
                    See viimane lause väga asjakohane.

80 te teise poole paremad teadmised ja jupid võimaldasid muuta võimendite
                    projekteerimise põhimõtteid kvaliteetsema heli saamiseks. Enam polnud vaja
                    voolupiiramiskaitset projekteerida mõni % varasemaks lõputransside piiramise
                    piiri. Parema muusikalise võimsuse saamiseks tõsteti toitepinge kõrgemaks ja
                    parema voolupiiramiskaitsega määrati võimendi normidele vastav võimsus.
                    EST 010 projekteeriti 50W 8oomil ,(kes väidab, et 35W 8oomil toogu mulle
                    remonti) kaitse projekteeriti nii et 4oomil oleks ka 50W.
                    7111 toitepinge 2V õlas kõrgem, mistõttu 8oomil 55W, kuna GOST nägi
                    1klassi võimule 35W siis nii ka paberil on.
                    4 oomiga selle võimu siinust näha ei taha, kuulamisest kuuldagi.

Samal põhjusel Y101 on 4oomil 20W ja 8oomil 26W, võimsuse erineva
                    koormusega määrab voolupiiramiskaitse.
                    Voolupiiramiskaitse tööpõhimõtet mitu korda selgitanud foorumis.

Comment

Jyrjka jutus on tõesti hea mõte sees - GOST seadis omal ajal igasugused "huvitavad" piirid. Vastavates raamatutes sellest isegi juttu olnud.
                      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

NB! Ma ei ole estonia omanik ja minu arvamus ei pxhine sellel, et tahan iga hinna eest Radiotehnikat maha teha. Kui mul oli kunagi ammu R-101 siis arvasin ka, et jube hea asi, aga kui sain estoniat kuulata siis millegiparast ei tahtnud R-101 nahagi. Praegu kaib minu katest labi palju erinevaid vximendeid (radiotehnikaid on vist kxik mudelid labi kaimud) ja nagu kunagi siin mainisin mulle meeldib neid ka kuulata ja vahel isegi vxrrelda ja vaidan kindlusega, et kui kysimus seisab nii, et kumb on parem siis radiotehnikal pole peaagu, et midagi vastu panna.
                        Kui keegi tahab arvata, et Radiotehnikad paremad on siis palun vaga minugi poolest arvake, aga ma tean, et see on myyduv nahtus
                        Kysimus ei ole selles mis gosti jargi vximendid on vaid selles, mis gosti alla teie kxrvad kuuluvad
                        To: Jyrka
                        Gost ei maara vximsust vaid kvaliteeti ja 35W saigi selleparast, et suurema vximsusega ei kxlbanud need moonutused enam selle gosti 1 klassi raamidesse. Muideks tasub tahele panna mis aasta gost vximul margitud on sest neid on kaks erinevat 83 aasta ja 88 aasta omad, mis on vaga erinevad ja see viimane gost on juba pmpo sugemetega.
                        EST 010 projekteeriti 50W 8oomil ,(kes väidab, et 35W 8oomil toogu mulle
                        remonti) kaitse projekteeriti nii et 4oomil oleks ka 50W.
                        Projekteeriti just 50W ja 4oomil mitte 8. Kaheksa oomiseks otsustati see vximendi teha mxni aeg hiljem (kahtlustan, et 35AS-021 parast).

Tahan veel kommi lxppu lisada, et kui teile meeldib yks vxi teine aparaat siis palun nautige tema heli, kuid kui te kysite foorumis nxu siis palun mitte pahandada ausa vastuse peale.

Comment

ma plegi midagi öelnud selle kohta öelnud, et Estonia on parem, ma saan isegi aru, et estonia on Radiotehnikast parem, neid ei saagi omavahel võrrelda, nad ju täiesti teistest hinna klassidest(Estonia maksis omal ajal kõvasti rohkem)..... Minu võim on lihtsalt estoniast tunduvalt uuem (90ndatest) ja väiksem, kergem, võimsust on neil minu arust küll sama palju. Ja üldse kes ütleb, et U-7111 on 80ndate lõpust, võimul on kõik kirjad inglise keeles (ainult taga on hoiatus nii vene kui inglise keeles) ja taga on kiri made in Latvia (mitte Nõukogude liit vaid läti!!&#33 Võm on tehtud umbes 1994-1995. Aint see on kahtlane, et kõikidel juppidel sees on vene keelsed kirjad.....
                          Ja lõppude lõpuks kas tõesti keegi siin ei tea Estonia sagedus ala!!!!!????
                          audiotehnika
                          siin on skeemid, andmeid ja palju muud

Comment

Ok, rahu igayhele oma.

EST 010 (mxned andmed passist)

sagedusala - 20-25000Hz
                            nom.P - 35W / 8@oomi
                            max.P - 50W / 8@oomi
                            harm. moonutused - mitte yle 0,03%
                            signaal/myra - 105dB (mis on ikka hea naitaja)
                            kaal - 13Kg

Comment

Originally posted by Rom@Apr 9 2004, 14:18
                              sagedusala - 20-25000Hz
                              nom.P - 35W / 8@oomi
                              max.P - 50W / 8@oomi
                              signaal/myra - 105dB
                              kas kellelgi radiotehnika y-101´he selliseid andmeid pole ?
                              ja sis võib ka olla sellised andmes vega 10y-120c ´le

Comment

Originally posted by Rom@Apr 9 2004, 14:18
                                Ok, rahu igayhele oma.

EST 010 (mxned andmed passist)

sagedusala - 20-25000Hz
                                nom.P - 35W / 8@oomi
                                max.P - 50W / 8@oomi
                                signaal/myra - 105dB (mis on ikka hea naitaja)
                                kaal - 13Kg
                                Passi saab paljutki kirjutada, kavatsesin Est 010 sagedusala üle mõõta kuna
                                mõni päev tagasi keegi pakkus 5Hz alumiseks otsaks, milles tekkis kahtlus.
                                See, et alumine ots algab hulga varem 20Hz-st on skeemist kohe näha.
                                Praegu mõõtsin lõppvõimu üle

sagedusala 10Hz - 250000 Hz ( 250kHz) -3db
                                nom.P - 48W

Ammu plaanisin UM i sisendkonded väiksemate vastu vahetada , 0,68MkF paar
                                väljagi mõõdetud.

Jannozz - nagu näed paber kannatab kõike , minu jaoks on väga tähtis
                                parameeter toitepinge.

Comment

Working...
                                X