Teade

Collapse
No announcement yet.

Sain paari huvitava projektiga maha.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sain paari huvitava projektiga maha.

http://www.zone.ee/basssoundman/
    Minu koduleht. Kus võib leida mõne suht põhjaliku projekti subwoofritest. Mõned näidised, kuidas subwoofri elemente parandada. Ja üht teist veel.
    Ootan kommentaare.

pole midagi halba öelda, väga viis asi. tore, et viitsid nende valjukatega mässata nii kangesti. pildimaterjal on muidugi ka hea illustreerimaks teksti korralik värk.

Comment

elementide paranduse ülesvõtmine ja jutu kirjutamine väga tänuväärne asi
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

elementide paranduse ülesvõtmine ja jutu kirjutamine väga tänuväärne asi
        Tänan väga positiivse suhtumise eest.
        Loodan, et sellest kõigest mõnele isehakanud noorele ka kasu on. Näpunäiteid peaks jaguma vast.
        Üritan arenevas tempos jätkata.
        Aga kui kellegil vaja elementi parandada, siis ma võin üritada.

Comment

Põhjalikuim leht, mida ma olen näinud. Kiitussõnad minu poolt,et viitsid oma tegemisi ka teistele näidata! Ise olen ka sinu lehelt seda valjukate parandamise teoreetilist poolt uurinud ja sain kohe tükkmaad targemaks.

Comment

Olles kunagi olnud tunnistajaks sarnasele tegevusele pean vajalikuks ära märkida:
            liimimiseks ei sobi pildil näha olev EPO liim kohe mitte...
            sel lihtsal põhjusel, et pärast kivistumist on ta üsna rabe.
            Soovitan kasutada elastseid liime, näiteks MOMENT (pean silmas liimi tüüpi, mitte laiatarbe poest, vaid tööstustarvikute poest)
            (tähelepanekud põhinevad sellel, et kunagi kooliajal ühiselamu toakaaslane mähkis neidsamu valjukaid ümber tükki viiskümmend)

Comment

Olles kunagi olnud tunnistajaks sarnasele tegevusele pean vajalikuks ära märkida:
              liimimiseks ei sobi pildil näha olev EPO liim kohe mitte...
              sel lihtsal põhjusel, et pärast kivistumist on ta üsna rabe.
              Soovitan kasutada elastseid liime, näiteks MOMENT jne.
              (tähelepanekud põhinevad sellel, et kunagi kooliajal ühiselamu toakaaslane mähkis neidsamu valjukaid ümber tükki viiskümmend)
              Kas sa tead mis liimidega tehasest elemendid välja tulevad? See on EPO vaik, mis seal neil on, aga natukese teise koostisega. Kui mind ei usu, siis uuri mõnda korralikumat lääne elementi. Ja moment ei sobi kohe apsoluutselt mitte selle jaoks, kuna see liimib liiga nõrgalt ja see on elastne. ELASTNE see just olla ei tohi, kuna kui see oleks elastne ja annaks järgi isegi natukene siis hakkaks pool vasta magnetit käima ja see juba on julm surm elemendile. Tsentreerimis rõnga point onngi ju selles, et see hoiaks seda kogu kremplit siga kõvasti kinni, samas ise mitte sajandikku järgi andmata, kui ta EI teeks seda, siis oleks tulemuseks kaos.
              Sogane tuli, aga loodan et said aru, et ma mitte lollusest seda EPO't seal ei kasuta.
              Ja tahaks väga teada seda meest, kes julgeb ennast nimetada elemendi parandajaks ja liimib ise seejuures tsentreerimisrõngaid momendiga ;D Mina isiklikult tema juurde oma elementi ei viiks, saab jube ruttu tagasi minna ;D
              Ning epo saab rabe ainult sellel tingimusel, kui saab kõvendajat palju. Mudu on see ikka üks tugevamaid liime mida mina tean. Vana kooli EPO (y)

Comment

Pildil näha olev EPO on kahest komponendist koosnev ja on rabe! Ei vaidle vastu, et on olemas ka plastifikaatoriga EPO liime. Valjuka (või elemendi - kuidas soovid) liimimisel peab kasutama elastseid liime. Loogiline?

Comment

Pildil näha olev EPO on kahest komponendist koosnev ja on rabe! Ei vaidle vastu, et on olemas ka plastifikaatoriga EPO liime. Valjuka (või elemendi - kuidas soovid) liimimisel peab kasutama elastseid liime. Loogiline?
                  Kas sa tead, kui rabe on see liim, mida oroginaalis kasutatakse?

Comment

epo koosneb 2 osast,segamise vahekord määrab liimi jäikuse või elastsuse
                    S A C
                    Siberian Audio Concept

Comment

Leht on eht.Informatsiooni sel alal on eestikeeles väga vähe liikvel.
                      See liimi värk.Ma usun, et ta ei tahagi seal lehel öelda mis moodi PEAB elementi parandama.See on lihtsald "bassimehe" võte.Tema kogemused ütlevad, et see liim sobib.Kui teistele ei sobi ei pea ju kasutama.Ise kasutan ka epot.Kui on Membraanil rebestus, siis immutan marli või peldiku paberi epoga läbi ja lapp peale.Väga viis
                      muusika on kuulamiseks

Comment

Mudelauto neoonvalgustus ja see arvuti projekt on tõsiselt head
                        TFK Audio
                        #tfkaudio
                        http://www.facebook.com/tfkaudio/
                        http://tfkaudio.blogspot.com/
                        - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Väga lahe kodukas! Bassimees, pane link ka elektroonikafoorumi esimesse kleepuvasse teemasse. Rohkem otsijaid leiavad!
                          PS. Mu rühmakaaslane parandas kunagi ühikas valjukaid samuti EPOga....
                          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

palju sul see mudelauto modimine maksma läks, ega see vähe saanud olla vist ....

Comment

Noodsamad S90 bassikad, mis seal kodukal parandatud on kuuluvad mulle. Saavad ikka ligi 100W peale (pikaajaliselt) ja pole hullu midagi mürtsuvad ilusti, ei kilise ega kolise... viga viis pluss töö )
                              Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

Comment

Working...
                              X