Teade

Collapse
No announcement yet.

Seadmete ühendamine ja ühilduvus - vajan abi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Seadmete ühendamine ja ühilduvus - vajan abi

Tervist, plaanin teha oma tuppa siis väikse kodukino. Olemas on telekas, resiiver, digibox ja poest soetatud kodukino komplekt.
    Kuna elemente on üpriski palju, siis oma teadmistega ma küll neid ära korralikult ühendada ei suuda....
    Sooviks siis, et nupuvajutusega saaksin ilusti digiboxist pildi telekasse ja heli kõlaritesse ja siis samuti nupuvajutusega USB pealt pilt telekasse ja heli kõlaritesse.
    Et keegi üldse aidata saaks siis viin teid ka kurssi mis tooted mul on.(ma ei pruugi üldse kindelgi olla kas neid saab omavahel ühendada.
    Igatahes....

1.Televiisor: Philips LC7.2E-LB SM 46"
    tegin, teleka tagusest ka pilte, et saada aimu mis sisendid on: http://www.upload.ee/image/3325627/DSC_1092.jpg

2.resiiver: Yamaha Rx-V367
    pilt tagusest: http://www.allegaleria.pl/images/vye4zf6r48btjikjne84.jpg

3
    .digibox, mingi odav mudel aga ehk saab ikka ühendada
    pilt tagusest : http://www.fotofabrikas.lt/data/imag...B%20PVR_03.jpg

4.kodukino komplekt:
    http://www.philips.ee/c/home-cinema-systems/smart-tv-3d-blu-ray-hts3583_12/prd/

K
    es seletab ära mis juhtmed kuhu jne panna siis võlgnen talle väikse sümboolse summa
    Aitäh!!!

Vs: Seadmete ühendamine ja ühilduvus - vajan abi

Vaja läheb kahte hdmi juhet. Üks kodukinost telerisse ja teine digiboksist telerisse. Teleris ja kodukinos pead aktiveerima ARC funktsiooni. Kodukino kõlarid ühendad kodukino juhendi järgi, ega seal muud pole.
    Ressiiveriga pole midagi teha sest kõlareid sul ei ole selle jaoks. Või müüd kodukino maha ja ostad selle eest ressiiverile kõlarid. Siis saab hakata ressiiveri ühendamise peale mõtlema.

Ühe nupuvajutusega muud funktsioonid on juba vastavalt teleri võimalustele- kas saab ühe vajutusega hakkama või peab mööda menüüsid surfama.
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Re: Vs: Seadmete ühendamine ja ühilduvus - vajan abi

Avastasin kodunt veel sellise mängija - http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=bg&ctn=BDP5100/12
      o
      leks pointi panna kodukino kõlarid resiiverile ja see BR mängija ja digibox panna resiiveri järgi ?

Comment

Vs: Re: Vs: Seadmete ühendamine ja ühilduvus - vajan abi

Esmalt postitatud decent poolt Vaata postitust
        Avastasin kodunt veel sellise mängija - http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=bg&ctn=BDP5100/12
        o
        leks pointi panna kodukino kõlarid resiiverile ja see BR mängija ja digibox panna resiiveri järgi ?
        Antud kodukinol on tehn. andmete järgi 4-oomised kõlarid, seega põhimõtteliselt kannatab ka ressiiverile järgi panna. Samas aga pole sel mingit mõtet kuna antud kodukino kõlarid sobivad ainult osaliselt (kodukino passiivset bassikõlarit ei saa otse ressiiveri järgi ühendada) ja paremat heli nad ilmselt ressiiveri abiga tegema ei hakka, seda enam veel ilma bassikõlarita.
        Ka teler on veidi vanem mudel vist? ja seetõttu võibolla puudub ARC, ning heli telerist kodukinosse tuleb tuua täiendava juhtmega, sõltuvalt sellest, milline heli väljundpesa teleril olemas on - pildilt see ei selgu.
        Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"

Comment

Esmalt postitatud Cartman poolt Vaata postitust
          Antud kodukinol on tehn. andmete järgi 4-oomised kõlarid, seega põhimõtteliselt kannatab ka ressiiverile järgi panna.
          Kui vaadata teema alguses olevad ressi tagakülje pilti, siis näen seal nagu et 8 oomi per speaker minimaalselt... Tähendab, kindlasti leidub asju mis naeravad selle 4 oomi üle aga kas see yamaha ikka on nii kangest puust ?
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
            Kui vaadata teema alguses olevad ressi tagakülje pilti, siis näen seal nagu et 8 oomi per speaker minimaalselt... Tähendab, kindlasti leidub asju mis naeravad selle 4 oomi üle aga kas see yamaha ikka on nii kangest puust ?
            Ongi nii, 6 vist siiski! Ei vaadanud pilti vaid eeldasin, et ress kannab 4 ära, mis oli viga Nii et kindluse mõttes pole mõtet neid kõlareid proovida

Comment

rx-v567e kannatab küll 4Ohmiseid,lihtsalt ei saa väga valjult kuulata.3/4 lasi vist volüümi keerata,enne kui välja lülitas.Ma muidugi ei tea,palju 367e erineb 567est.Võõibolla oli abiks

Comment

kõik võimalused mis teleril on, on siin - http://www.upload.ee/image/3328566/Untitled.png , kui ARC funktsiooni pole kuidas siis ühendama peaksin ja kui digiboxi panen otse telerisse kuidas ma siis digiboxi heli kõlaritesse saaksin?

Comment

Esmalt postitatud pekk poolt Vaata postitust
                  rx-v567e kannatab küll 4Ohmiseid,lihtsalt ei saa väga valjult kuulata.3/4 lasi vist volüümi keerata,enne kui välja lülitas.Ma muidugi ei tea,palju 367e erineb 567est.Võõibolla oli abiks
                  Sellisel loogikal kannatab ress ka 2 oomiseid kõlareid kui vaikselt kuulata.
                  Siiski tasub nõuetest kinni pidada ja mitte alla nõutava takistuse järgi toppida.

Comment

kõik võimalused mis teleril on, on siin - http://www.upload.ee/image/3328566/Untitled.png , kui ARC funktsiooni pole kuidas siis ühendama peaksin ja kui digiboxi panen otse telerisse kuidas ma siis digiboxi heli kõlaritesse saaksin?
                    Digiboksi ühendad tavaliste puna -valge otstega RCA pistikutega kodukinno. Kinol vist need sisendid olid lisaks digitaalsetele.

Comment

aga kuidas mul televiisori ühendus siis tuleb, panin televiisori ühendustest pildi ka

Pakun välja uudse lahenduse. Ostan kodukino komplekti asemel selle - http://www.noortehnik.ee/grupid/acti...oduct_id/4345/. Ühendan need kõlarid resiiveri taha. Nüüd kui õieti aru sain siis võiksid teleka HDMI 1 tuua resiiveri HDMI OUT sisendisse ja siis digiboxi hdmi panex resiiveri HDMI 1'te. Samuti lisan selle Bluray mängija resiiveri taha ja panen HDMI 2'te. Seega siis peaks mõlema pilt tulema telerisse ja heli olema kõlarites? vabandan pole eriti tehnikainimene ja ei saa kõigest kohe aru. Samuti siin oli juttu nendest oomidest, kas pakutud kõlarid sobiksid resiiverile?
                      Aitäh
                      viimati muutis kasutaja Scott; 23 m 2013, 05:13. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

Vs: Seadmete ühendamine ja ühilduvus - vajan abi

Täpselt nii peaksid saama teha küll.

Comment

Re: Vs: Seadmete ühendamine ja ühilduvus - vajan abi

aga kuidas nende oomidega on?
                          otsisin resiivri kohta:
                          110w-2oomi/130w-4oomi/160w-6oomi/180W-8oomi

Kõlarid:
                          • Takistus (mitte subwoofer, sellel 5) 6 oomi
                          kui seal kirjas, et 6ohmi juures 160, ja nagu mul näha siis kõlarite võimsus üle 100w ei ulatu, seega ei teki mingit heli kadu kõlarite juures?

Comment

6ohmi juures 160, ja nagu mul näha siis kõlarite võimsus üle 100w ei ulatu, seega ei teki mingit heli kadu kõlarite juures?
                            See on täitsa huvitav mõttekäik - et kõik mis võimendist tuleb, kasutatakse kõlaris ära ja jääb veel ülegi ... teistpidi mõeldes jälle on see just nimelt "heli kadu" - võimendi ressursi raiskamine, 60W võimendi heli jääb lihtsalt üle ...

Comment

Esmalt postitatud Cartman poolt Vaata postitust
                              Antud kodukinol on tehn. andmete järgi 4-oomised kõlarid, seega põhimõtteliselt kannatab ka ressiiverile järgi panna.
                              Esmalt postitatud tiidu93 poolt Vaata postitust
                              Sellisel loogikal kannatab ress ka 2 oomiseid kõlareid kui vaikselt kuulata.
                              Siiski tasub nõuetest kinni pidada ja mitte alla nõutava takistuse järgi toppida.
                              ... ja nende ressiiverite puhul, millel on spetsifikatsiooni järgi 4-oomiste kõlarite kasutamine lubatud, teeb takistuse lüliti mida?

Comment

Working...
                              X