Teade

Collapse
No announcement yet.

Yamaha A-500 - tehniliste näitajate alusel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Yamaha A-500 - tehniliste näitajate alusel

Liiga tugev elektroonikas pole, oskan rohkem võimsust, takistusi jms vähemolulist kvaliteedi vaatamisel andmetest vaadata.

Keegi on kokku puutunud või oskab näitajate alusel midagi arvata selle asja kvaliteedist?
    http://www.classic-audio.com/yamaha-a500-p-543.html

H
    armonic distortion 0.005 % võiks olla näitaja?

Vs: Yamaha A-500 - tehniliste näitajate alusel.

...juhul kui näidatakse ka võimsus mille juures see moonutuste tase on mõõdetud. Jääb teadmata kas see on 1W, 10W, 70W, 100W nii et palju abi sellest poolikult avaldatuna ei ole.
    Viites leidub aga küsitavusi veelgi - sagedusriba 10-10 000Hz näiteks. Ma loodan et see on typo, et tegelikult on ülemine ots 100 000Hz mitte 10kHz.
    Mis on aga hoopis veider - tämbriahelad asuvad võimsusvõimendi tagasiside ahelas...
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

Väga-väga paljudel just japside võimudel on tämbrid selliselt ehitatud. Minu silmis on asjal suur pluss, kuna direktis kuulates mängib ainult kui lõppvõim. Muidugi lüliteid võiks signaali ahelas vähem olla. Vanakooli Yamahad reeglina on (väga) heade parameetritega, aga helis on tunda "omapärast käekirja" ja iga inimene peab ise kuulama, sest maitsed on erinevad.
      viimati muutis kasutaja Rom; 27 m 2013, 16:25.

Comment

Njah, mulle tõesti see "omapärase käekirja" heli ei istu. Ja põhimõtteliselt ei suhestu ka tagasiside surkimisega tämbrite tekitamise eesmärgil, sest mulle ei istu üldse tämbrid - olgu need tekitatud kus tahes . Igaühele oma, nagu öeldakse...
        Konfutsius

Comment

Sellise lahenduse puhul puudub eelvõimendi, pole signaali rikkujaid nii palju. Mina ka ei kasuta tämbreid ja pole minu silmis väga vahet, kus need tämbrid asuvad, kui on olemas nupp, mis need välja lülitab.
          viimati muutis kasutaja Rom; 27 m 2013, 16:55.

Comment

Nõus. Lihtsalt mööda lüliteid ringirändav tagasiside signaal (mis pealegi väljundsignaali amplituudiga) ei pruugi olla ka piisavalt hea lahendus. Kui oleks minu asi, siis ma kõrvaldaksin võimaluse ringi hulkuda permanentselt.
            Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
              Nõus. Lihtsalt mööda lüliteid ringirändav tagasiside signaal (mis pealegi väljundsignaali amplituudiga) ei pruugi olla ka piisavalt hea lahendus. Kui oleks minu asi, siis ma kõrvaldaksin võimaluse ringi hulkuda permanentselt.
              Sellega 100% nõus.

Leidsin manuali:http://www.owner-manuals.com/A500-se...al-YAMAHA.html
              Andmed pole üldse pahad nagu ka ennist oletasin. Minu arvates pill väärib tähelepanu. Seda nn "helilist käekirja" ei maksa karta pole asi nii hull ka ja paljudele see istub. Näiteks minu lemmikute hulka Yamaha võimudest kuulub A-1000, tõsi see läheb pisut teemast välja.
              viimati muutis kasutaja Scott; 28 m 2013, 03:33. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt
                Näiteks minu lemmikute hulka Yamaha võimudest kuulub A-1000, tõsi see läheb pisut teemast välja.
                Mul puudub kogemus A-1000 võimuga, aga riiulilt on kunagi läbi käinud MX-1000, millega sellist tavapärast tüüpilist yamaha heli ei meenu. Ilmselt ei saa teda aga võrrelda A-500'ga.
                Konfutsius

Comment

Working...
                X