Teade

Collapse
No announcement yet.

Teeme Ise - USB Audio DAC - USB helikaart

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Teeme Ise - USB Audio DAC - USB helikaart

Asi nimelt selline siis, et pistad otsad usb pistikusse ja kuulad heli nagu arvuti tavalisest helikaardist ainult kvaliteet on tunduvalt parem isegi parem kui creative välisel USB helikaardil. Asi koosneb usb-dac kivist ja op-võimendist. Kivid(IC-d) maksvad suhteliselt vähe( alla 10 euro)) aga Eestist osta neid kahjuks ei saa.
    Kas keegi oleks veel huvitatud asja ehitamisest võiks koos tellida kuskilt.

EDIT: Vajalikud kivid on PCM2702 või PCM2906; PCM2903; PCM900
    "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

kas 1 kivi on 10euri või kõik kokku? kui keegi selle ka valmis teeks, oleks isegi väga huvitatud! samas võiks olla mõlemad väljundid, digi ja analoog!

Comment

Oleneb millist op-võimu kasutad, spdif input output ka olemas.

Comment

Kui keegi valmis teeks oleks ka mina väga huvitatud!Palju sa jakim võtaks valmis tegemise eest?Et palju valmis produkti hind tuleks, koos kõikide vajalike juppidega?

Comment

Kui 5 huvilist kokku saaks siis võib hakkata tellima. Trükkplaadi joonis on olemas, asi vaja ainult välja printida ja plaat valmis teha. Asi on ikka väga kõva sõna:
          http://hepso.dna.fi/misc/pcm2902/PCM2902.htm

Comment

Aga kas sina teeks nad valmis ka ja no umbes palju hind saaks olema, ma katsun ajada soovijaid, aga hinda on vaja teada.

Comment

Ok mina võtan trükkplaadi tegemise ja detailide jootmise eest 100.- Kõikide juppide täpsema hinna saan öelda vast homme. Korpuse ja pistikute hind lisandub veel juurde.
              Homme saan veel infot tellimise kohta.

Comment

jupid 150.- + tinutamine 100.- + pistikud-korpus 100.-?

Comment

Kas se asi saab toite USB-st vöi tahab välist toidet ?
                  Head susserdamist !

Comment

PCM2902 toitub usb st, lisaks eraldi pingeregulaator DAC-ile ja DAC-le.

Sain esialgu ühekivi tellitud. Nädala pärast saan kätte siis teen ühe valmis ja selgub täpselt palju juppidele kulus.

Comment

Kuidas sa korpust kavatsed teha, mis materjalist?Küsin, sest endal pole sellest mingit ettekujutust

Üldiselt, kui soovid võid minu jao ka ära tellida, kui asi ikka alla 600 eeku jääb siis olen mina kindlasti käsi Just sellist helikaarti vaja, väga hea, et leidub inimene kes sellist asja viitsib ehitada ja veel odavalt ka.

Comment

Korpused ostan akaablist, saab ilusa kandlilise karbi., mis elektroonikale mõeldudki. Alla 600 tuleb ikka. Soomlane muideks müüb sama asja 1
                        100 euri tükk. Inglastel ligi 200

Comment

http://proaudio.republika.pl/karta_muz_usb.htm
                          see samune asi? kas seda 100jalgset kivi on võimalik kodus ka joota ???
                          Tundub täitsa tore asi olevat muidu.
                          5.1 versiooni pole saadaval?
                          Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
                          www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

Mind huvitaks kah, kas 5.1/7.2/6.1 jaoks pole sellist head kiipi?

Edit;Või siis äkki kaks kiipi, üks esi-, teine tagakõlarite jaoks?Kas sellist asja nagu ühte korpusesse on võimalik teha?

Comment

ok,paistab huvitav lugu olema, mul omal mõlgub peas varjant sarnasest asjast, vaja masinast välja kobedamat heli, eeskätt spdif in/out vajaka, on olemas ainult out.
                              millesed driverid selle saab, ning milline on digi kvaliteet?

minul korpus on ebatähtis, teen ise pleksist või vineerist.

Comment

Working...
                              X