Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Ei tea kumba osta, kas Microlab 7C või Microlab Pro3 ja kas sellel Microlab 7C on vaja võimu ka või on seal sees (kusagilt lugesin), kuna mul endal võimu vms ei ole.
Ei tea kumba osta, kas Microlab 7C või Microlab Pro3 ja kas sellel Microlab 7C on vaja võimu ka või on seal sees (kusagilt lugesin), kuna mul endal võimu vms ei ole.
Ette tänades Crue
Mõlemad kõlarid on aktiivsed, ehk võimendusega. Päris hea ülevaate nendest kõlaritest annab HV foorumis kodanik WAV
Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil
Viidatud lingis on küll üsna üheselt öeldud, et pro3 on kehvad võrreldes solo6 või 7ga. Eraldi uus võim osta pro3 jaoks vast pole mõistlik ja vaevalt et asja oluliselt parandab. Solod on üsna suured, pigem peaks vaatama kas mahuvad lauale, kui see on plaanis.
Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil
Endal on just plaanis S-90 pealt minna Solo 7C peale. Põhjus on väga lihtne, ei viitsi võimenditega jännata+ s-90 võtavad meeletult toas ruumi.
S-90 bass on võimas, samas kesksagedus hägune ja minu isendil kõrgsagedus üldse sahiseb häirivalt(eqvalaiseriga saab korda)
Plaanis Solo 7C-le sisse visata vatiini ja peaks enam-vähem stuudiokõlarile sammukese lähemale saama.
Comment