Teade

Collapse
No announcement yet.

Kumb osta - Microlab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kumb osta - Microlab

Ei tea kumba osta, kas Microlab 7C või Microlab Pro3 ja kas sellel Microlab 7C on vaja võimu ka või on seal sees (kusagilt lugesin), kuna mul endal võimu vms ei ole.

Ette tänades Crue

Vs: Kumb osta

Esmalt postitatud Crue poolt Vaata postitust
    Ei tea kumba osta, kas Microlab 7C või Microlab Pro3 ja kas sellel Microlab 7C on vaja võimu ka või on seal sees (kusagilt lugesin), kuna mul endal võimu vms ei ole.

Ette tänades Crue
    Mõlemad kõlarid on aktiivsed, ehk võimendusega. Päris hea ülevaate nendest kõlaritest annab HV foorumis kodanik WAV
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Vs: Kumb osta

Microlab Pro 3 on passiivsed kõlarid eraldiseisva võimendiga.

Comment

Vs: Kumb osta - Microlab

Ma võtaks kindlasti Mircolab Pro3. Kui isegi midagi puudud jääb, saab parema võimendi külge ühendada.

Comment

Viidatud lingis on küll üsna üheselt öeldud, et pro3 on kehvad võrreldes solo6 või 7ga. Eraldi uus võim osta pro3 jaoks vast pole mõistlik ja vaevalt et asja oluliselt parandab. Solod on üsna suured, pigem peaks vaatama kas mahuvad lauale, kui see on plaanis.
          Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
          Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Tervitus, ise hetkel samuti kõlariostu ees. Paremaid Solo 7C vist hetkel nagu ma aru saan otsesel arvutile vastavas hinnaklassis ei pakuta?

Comment

Solodel 4, 5, 6, 7 on paremad valjukad kui eelmistel mudelitel ja Pro'del. Seega enda hääle annan seitsmestele.

Comment

E: Kas oleks mõtekas kaaluda ka S-90 peale ? on head ?
                viimati muutis kasutaja Crue; 11 m 2013, 19:43.

Comment

Endal on just plaanis S-90 pealt minna Solo 7C peale. Põhjus on väga lihtne, ei viitsi võimenditega jännata+ s-90 võtavad meeletult toas ruumi.
                  S-90 bass on võimas, samas kesksagedus hägune ja minu isendil kõrgsagedus üldse sahiseb häirivalt(eqvalaiseriga saab korda)

Plaanis Solo 7C-le sisse visata vatiini ja peaks enam-vähem stuudiokõlarile sammukese lähemale saama.

Pigem kvaliteet kui kvantiteet.

Keegi targem võiks kaasa rääkida.

Comment

Working...
                  X