Teade

Collapse
No announcement yet.

Mis plaadiga oma seadmeid testida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Mis plaadiga oma seadmeid testida

Testimisel omab muusikastiil tähtsust küll. Parim on kindlasti klassika, eriti sümfooniaorkester. Paraku on ehk môni üksik, kelle kodune süsteem suure orkestri välja kannab.
    Mina kasutan testimiseks pôhiliselt dzässmuusikat, kus mängivad naturaalsed pillid. Eelistan analoogseid helikandjaid digitaalsetele, kui pole just cd-mängijat vaja testida. Oma vinüülikogus olevatest plaatidest pean parimaks firma Audioquest Music vinüülplaate. Nendega vajadusel testingi, sest tegu on korralike analoogsalvestustega. Firma stuudios on muusika vôetud live's mikrofonidega otse kaherealisele lintmakile. Mônel plaadil ja mônes loos on erinevate pillide puhul kasutatud ka enimrealisi makke. See on siis plaadiümbrisel eraldi ära märgitud. Oman ka "Audioquest Music" firma üht cd-plaati. Kahjuks selle helikvaliteet ei saa sama firma vinüülile ligilähedalegi.

Comment

Esmalt postitatud ottok poolt Vaata postitust
      Oi kui hea,mis filmist?
      Toidan trolle!

Comment

Täitsa huvitav link.
        Oled ise testinud, mis mulje jäi?

Kas omad neist mõnda, jagad ehk kogemusi?
        viimati muutis kasutaja moi; 16 m 2013, 16:47.

Comment

Paar plaati veel, mida olen tihemini kasutanud helikvaliteedi hindamisel: Vinüül-AC/DC Back in Black ( P-10906A , New York) ja CD - Van den Graaf Generator ; The least we can do is wave to each other ( Virgin records, UK )
          Parem emotsioon helist - tõsine põhjus tehnika ümbervahetamiseks ! Hea tehnika on see, mida te ostaksite ülejärgmisena.
          Õppige tundma helitasemete vahesid ja tehke valik parima helinaudingu , aga mitte odavaima hinna või suure hinnalanduse järgi !

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
            Mõnda neist filmidest?
            Karbina riiulis ei ole, aga BB on mul isiklikus top10-s ja BB2000 pole ka paha ajaviide. Soundtracki cd-d on ka head. Aga blues ehk ei ole kõige parem zanr audioseadmete testimiseks, kui püüda jutulõnga teemasse tagasi tuua.
            Toidan trolle!

Comment

redart

Tsiteering läks mul täitsa puusse. Oli plaanis niimoodi:

Comment

Ei oma konkreetset plaati aga olen tutvunud.

Minu meelest toovad need salvestused kiiresti välja nõrgad ja tugevad küljed
                pole küll mingi ime vahend aga aitab "тыкать носом".
                See EBU plaat...
                Kuulad ja saad aru kas tasub üldse kuulata.
                "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

telarc, chesky opus3, high end society, stockfish testplaadid on okei testimiseks. Ka blues kõlbab testimiseks küll, seal huvitavaid käike ka. Enamus testplaatidest näitavad head ja vead välja. Lihtsalt kui plaadil olev muusika veel meeldiv ka on endal vähe mugavam. http://www.highendsociety.de/index.p...p_hee_009.html , http://www.highendsociety.de/index.p...p_hee_005.html , http://flacmusic.ru/print:page,1,141...-fly-2010.html ,

Comment

Olemas on ka selliseid kogumike:

Audiophile Reference, B&W Very Best Audiophile New Recordings, Marantz High-End Audiophile Test, McIntosh Audiophile Reference Test, ... Neid on veel!

Comment

Millist neist oled kasutanud, jaga kogemusi.

Comment

Näiteks see on mul olemas, viimane lugu näiteks.

Comment

mul ka see olemas, ja sama laulu on võimalus olnud võrrelda ja mulje on selline et see b&w testplaat on nagu sobivaks ehk nende endi kõlaritele keeratud. chesky records oli see millega seda võrrelda sai oli palju parem. vinüülina on mul selline testplaat mis on väga hea kuulata STOCKFISCH RECORDS CLOSER TO THE MUSIC VOL. 1

Comment

Esmalt postitatud ssb poolt Vaata postitust
                            McIntosh Audiophile Reference Test
                            01. Stravinsky - The Firebird Suite - Internal Dance (Excerpt) [0:04:49.15]
                            04. Scchedrin - The Carmen Balet - Iw. Torero [0:02:41.19]
                            08. Astor Piazzolla - Libertango (Tangos Arranged For Saxophone And Orchestra) [0:04:44.64]

väga hea trackid.
                            1,4 - dünaamika!
                            8 - parem Libertago versioon, mis kuulunud. Dünaamika on surepärane.

HDtracks is a high-resolution music platform for music lovers to download their favorite tracks in master studio quality. Join us today for the ultimate listening experience!

1 : kontarbassi detailsus
                            8,10: naiste vokaal

Usher Audio The Diamond Revolution:
                            01. Kai Ying - Le Serpent (The Sound of Africa-Swing Rhythym) [05:17]: bass!
                            09. Johanne Blouin - Les Enfans Que j'Aurai (Jouviens-moi) [02:50]: Kui kõlarid probleemne SLPiga, pole võimalik kuulama rohkem kui 1min

Usher Audio Be There Vol 2
                            12. Stavinsky (Composer) - The Royal March from The Soldier's Tale [02:43]: dünaamika

Comment

Working...
                            X