Teade

Collapse
No announcement yet.

ASUS Xonar Essence STX - mida arvate?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Re: Vs: ASUS Xonar Essence STX - mida arvate?

Mul on küsimus pigem, et kumb on parem kas 100 dollarit väline dac või see helikaart ja kuidas on STX võrdlus Sound Blaster X-Fi Titanium HD-ga?

Comment

Esmalt postitatud Kirsa poolt Vaata postitust
      Mul on küsimus pigem, et kumb on parem kas 100 dollarit väline dac või see helikaart ja kuidas on STX võrdlus Sound Blaster X-Fi Titanium HD-ga?
      Selles ei saa küsimust olla sest 100 dollarit eest dac'i ei saa ja kui siis hiinaka, 400 euri eest on isegi raske saada kui siis audio GD. Helikaartide hinnad nii kallid ei ole, küsimus et kas nad on ka väärt midagi või mitte.

Comment

Seal stuudiokaardid, nood peaks enamvähem kõik kõlbama.

Comment

Vs: ASUS Xonar Essence STX - mida arvate?

No eks see AudioGD on samasugune hiinakas nagu need sajasedki, lihtsalt natuke paremini plaadid valmistatud ning seeriaviisiline korpus lisatud. Skeemitehnika on hiinakatel kõigil reeglina tootjate datasheetide järgi vorbitud, mingit iseenese tarkusest lahendusi ei pakuta - hea kui üldse skeemi LUBATAKSE et antakse .

Kui Thomanni listi vaadata siis seal on kvaliteedi ja hinna suhe väga hästi paigas Juli@ kaardil. Kui ma omal ajal selle ostsin peale Frankfurdi Muusikamessi, maksin ta eest 198€, nii et praegu on ta ikka märksa soodsam. Meil pillipood.ee vist müüb ka kallimalt kui inglise Thomann.
          Kui Juli@ sisend/väljundahela kondekad korralike vastu vahetada, on tulemus väga hea. Mingeid lõbusaid tilulilusid ta ei paku, kuid see-eest töötavad nad iga OSi taga. Kui lisame et saab kellasignaali talle anda ka väljastpoolt, siis on temast lihtne teha mITX baasil headless' DACi...

Kui vaadata muid kaarte, siis reeglina lisanduvad täiendavad interfeisid suurema hulga kanalite tarbeks, kuid paljudel meist läheb kodus vaja 16 ja rohkem A/D/A kanalit...?

Kui minna hinnatasemes 200+ kanti siis on võibolla kohasem hoopis uurida väliseid lahendusi, kus saab ka valida kas pingutatud on sisendiga, väljundiga või mõlemaga. Kui ise salvestamisega ei tegele, siis pole sisendile panustamist vajagi.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

OT aga sai ostetud Thomannist EMU 0404 USB ja tundub, et ka see on võimeline ilma arvutit tööle panemata töötama, digitaalseid sisendeid pole proovinud aga mikrofoni eelvõimendina täitsa töötas. Seda sama kaarti on ka PCIe versioonis.

Kunagi plaanisin ka ise ASUS Xonar Essence STX helikaarti soetada, kuid just salvestusvõimaluse puudumise tõttu ei edenenud see plaan eriti ning nüüd on endal juba see EMU 0404.

Comment

EMU ikka sul töötab kõigega millega vaja ja draiverid on olemas uuematele OSidele?
              Mul isiklikult kogemus et ei taha kuidagi töötada mõne softiga 192 kHz kvantimisega ja Win 7 all üldse suured probleemid.

Comment

Linuxi all töötab. See kõigega on suhteline, kuna tegemist on kaardiga, mille diskreetimissagedust tuleb manuaalselt määrata vastavalt olukorrale ning kõik asjad ei oska teda vist kasutada(firefox, flash, skype)

Comment

Ikka väga suhteline on see värk siis...
                  Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                    No eks see AudioGD on samasugune hiinakas nagu need sajasedki, lihtsalt natuke paremini plaadid valmistatud ning seeriaviisiline korpus lisatud. Skeemitehnika on hiinakatel kõigil reeglina tootjate datasheetide järgi vorbitud, mingit iseenese tarkusest lahendusi ei pakuta - hea kui üldse skeemi LUBATAKSE et antakse .
                    no vat tehnilist datat nii täpselt ei tea aga kuulamistest näitas et asi pole kindlasti mitte paha.

Helikaart teema on pigem see et kas on siis nii normaalset et tasuks cd masinast loobuda.
                    Sisenditest on enamus audiofiilidel jumalast kama.
                    Subjektiivselt ongi enamus ka väliste kaatide viga see et liiga palju rõhku on muudel jamadel.

Ega mu idee oleks ka loobuda nii bluray dvd kui ka cd masinast ja asendada see arvutiga hoopis.

Comment

Umbes nii olen ka mina teinud, ja ka järeldused on nn lisade suhtes samad. Kuid kui bluray on ka teemaks siis kuidas jääb surroundheliga?
                      Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                        Umbes nii olen ka mina teinud, ja ka järeldused on nn lisade suhtes samad. Kuid kui bluray on ka teemaks siis kuidas jääb surroundheliga?
                        Ainult stereo on tähtis. Ma isegi ei viisti sellesse kodukino maalima sukelduda kuigi mulle ka suur pilt väga sümpatiseerib. aga soundi poolest ainult sereo.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
                          Ainult stereo on tähtis.
                          Siis ma soovitan: Juli@ +cap mod. Kui ei taha mõõta või salvestada, on vaja kaks kondekat, vastasel juhul neli kondekat.
                          Konfutsius

Comment

Uuriks et kas keegi teab mis teema selle audiotrak'iga on Esi tütarfirma mis tegeleb consumer toodetega ja esi siis nagu profitoode ?
                            http://audiotrack.net/en/pci/525 selline kaart puhta stereo.

Comment

Working...
                            X