Teade

Collapse
No announcement yet.

7.1 või 5.1 helisüsteem?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

7.1 või 5.1 helisüsteem?

Tere
    on selline mure, plaanin osta kas 7.1 või 5.1 helisüsteemi, oskab keegi öelda kumb oleks umbes
    kümne ruuduses toas parem, mis on eelised ja on ehk konkreetseid süsteeme ka soovitada,
    mõtlen just odavapoolsemaid süsteeme kuna tudengil raha ju ei ole !
    tänud!

Vs: Soovitus

7.1 võiks lisaks muule natuke rohkem maksta. Kuhu sa need kõlarid paigutada plaanid? Oled uurinud ka, kuidas need olema peaks? Mida pead helisüsteemi all silmas? 5/7 plastikujunni + bassikas?

EDIT: Lisaks on pealkiri totaalselt mööda ja mitte midagi ütlev.

Comment

Jou

Okei, ma esimest korda siin foorumis, ei osanud neid pealkirju valida, sorri
      Aga mõtlen jah tavalisi kõlle plastikud pluss bass ja tahan paigutada nii, et oleksid surround süsteem, mõnus oleks filme vaadata ja muusikat kuulata surroundiga.
      Tänud
      ps:5.1 oleks tegelt kaa okei, 7 on väga ränk

Comment

Vs: Jou

7.1 süsteem korrektse paigutusega ei ole 10 ruuduses toas lihtsalt füüsiliselt võimalik, ehk siis jääb ainumõeldavana võimalikuks 5.1 või 2.0

Comment

Ma pole küll ise neid kuulnud, aga võtaks vist pigem 2.0 mingid aktiiv puukastid kui 2.1 väiksed plastikjunnid ja kumiseva suubvuufri laua alla.

Comment

Ütle mis on su eelarve ja me ütleme, mis sa selle eest saad.
            Muusikakuulamiseks kõlbava 5.1 süsteemi jaoks on vaja raha vähemalt 1000. Ka kasutatud tehnika puhul tuleb summa tõenäoliselt üle 500.
            Samas korraliku kasutatud 2.0 jaoks kulub võibolla 200-300.
            Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
            Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Vs: 7.1 või 5.1 helisüsteem?

Tere,vabandust et teemasse sedasi sisse sõidan aga ma ise otsin ka üht korralikumat ressiiverit. Praegu on Pioneer VSX-808RDS. On plaan see maha müüa ja 200€ juurde panna. Kas saab selle rahaga midagi valida või pean koguma veel. Tuba on 18 m2. Ja praegu on esi ja keskkõlarid olemas. Tänades Mihkel7.

Comment

Esmalt postitatud mihkel7 poolt Vaata postitust
                Tere,vabandust et teemasse sedasi sisse sõidan aga ma ise otsin ka üht korralikumat ressiiverit. Praegu on Pioneer VSX-808RDS. On plaan see maha müüa ja 200€ juurde panna. Kas saab selle rahaga midagi valida või pean koguma veel. Tuba on 18 m2. Ja praegu on esi ja keskkõlarid olemas. Tänades Mihkel7.
                vt. keegi müüs RX-V3800

Comment

Tänan,eks ma uurin.

Comment

Working...
                  X