Vs: Mille alusel aru saada, et lossless fail pole tehtud mp3-st?
Ei otsi vabatahtlikku. Minu eesmärk on see, et inimesed oma kuulmist objektiivselt testiksid, eriti kui nad väidavad et vahe on olemas (ja seda absoluutides, nagu see, et mp3 tapab analoogsalvestuse). No näiteks see martinj salvestus ja minu pakitud mp3. Juhul kui täiesti objektiivsetel põhjustel (kunagi oli mp3 tõesti ebakvaliteetne) on välja kujunenud eelarvamus, et ka tänapäevane mp3 ei kõlba, siis on tulemuseks see, et ilma topeltpimedat testi kasutamata leiutab aju täiesti vältimatult selle erinevuse, sinna ei ole midagi parata ja see on täiesti normaalne. Seetõttu tulebki ABX ette võtta.
Täiendan veel - ja kui see ABX õnnestub, siis see on tore, väga huvitav informatsioon ja see õnnestumine ei ole üldse välistatud.
Mis puutub mingisugustesse väljakutsetesse, aeg ja koht, jne, siis sellistest asjadest mina osa ei võta, ei ole kunagi võtnud ja ei võta ka tulevikus, seega pole mõtet üldse provotseerida. Juhul kui keegi tahab ise midagi sellist teha, siis palun väga.
Esmalt postitatud moi poolt
Vaata postitust
Täiendan veel - ja kui see ABX õnnestub, siis see on tore, väga huvitav informatsioon ja see õnnestumine ei ole üldse välistatud.
Mis puutub mingisugustesse väljakutsetesse, aeg ja koht, jne, siis sellistest asjadest mina osa ei võta, ei ole kunagi võtnud ja ei võta ka tulevikus, seega pole mõtet üldse provotseerida. Juhul kui keegi tahab ise midagi sellist teha, siis palun väga.
Comment