Teade

Collapse
No announcement yet.

DSP koduses kasutuses

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: DSP koduses kasutuses

VLSI Solution mehed on tubli sammu edasi teinud aga mitmesse ribasse filtreerimist ja väljundeid veel ei ole.
    Hind 3898.56 on ka üsna tuntav.
    viimati muutis kasutaja moi; 03 m 2018, 13:22.

Comment

Vaadates pilti ja manuali, on põhiline ju olemas: lairiba ja SUB väljundid on eraldi välja toodud. 2.2 süsteem mida minu OB süsteem vajabki.

Manualis kirjutatakse:
      When choosing a 2.2 system (whether speakers and subs or 0.2.2) you can set the cross-overfrequency between 20Hz and 1540Hz. You can also adjust the other parameters: Q value, filterorder, and also the amount of cross-over overlap
      Esmapilgul tundub mulle see ideaalne moodus kuidas vinüülimängija ning digimängija kokku liita ja mõlemal juhul ruumikorrektsiooni kasutada. Hind on juba teine teema.
      Seepärast mind üllataski see et USD hind on niipalju odavam EUR'ist Kui 115v süsteem õnnestuks 240v ringi teha. Eelnevalt lisatud pildil paistsid toites 2x115 mähist mis võiksid olla ka meie võrgus kasutatavad?

Comment

Kiiruga vaadetes ei jäänud see subbaka väljund silma ja digis seda väljundit ei ole. Üldse on tegelikult mõistlikum, kui DAC ja DSP on eraldi seadmed, DSP-d vananevad ja uuenevad palju kiiremini kui korralikud DAC-id, kui nad pole samas korpuses saab DSP lihtsamalt välja vahetada. Aparaat on põhiliselt üles ehitatud automaatsele korrektsioonile, mina tahaks küll rohkem ise seadistamise võimalusi.
        Usa versioon on ilmselt odavam käibemaksu võrra, 3898.56 EUR on 24% käibemaksuga hind 3,458.00 $ on käibemaksuta hind.

Comment

Hinnast:
          3144 eur on hind käibeta
          3458 usd on samuti hind käibeta.
          Tänase usd ->eur kursiga võttes = 3458 usd ->2768 eur. hinnavahe on küll pisut väiksem kui ma alguses kirjutasin, e.376 eur.

Kuulasime üht võimu, mille nime hetkel ei mäleta ja milles oli automaatne ruumikorrektsioon. Vahe vs wow effekt standardse setingu ja ruumi korrektsiooni vahel oli väga suur, seda andis puldil kiirelt vahetada.
          Seepärast ei pelgagi seda mida ruumikorrektsioon automaatselt teha suudab.

Anti-Mode™ 8033 suudab teha ilmselt midagi sarnast kui eelnev jutuks olnud, neid on vaja 1 mõlemale kanalile 2.2 süsteemis. Seadme valmistamise aasta 2010

Comment

Bassi otsas ei ole jah mingit probleemi, automaatne korrektsioon on hästi töötav aga nendelt sagedustelt üles poole, kus ruumi resonantsid lähevad üle peegeldusteks on juba keerulisem, seal tahaks ise mudida rohkem kui Anti-Mode X4 seda lubab.

Comment

Tekkis mõte panna subwoofrile DSP vahele. Mis arvate kas sellisel karbil oleks jumet: https://www.minidsp.com/products/min...ox/minidsp-2x4

Comment

Pane ikka mingi selline millel nii sisendi kui väljund on digitaalne ja sinna mingi DAC taha, ta on ju "low cost", odava hinna eest saad odava asja.
                Midagi sarnast äkki https://www.minidsp.com/products/ope...ies/opendrc-di , kui oled valmis midagi ise ehitama, siis võibolla https://www.minidsp.com/products/min.../minisharc-kit või hoopis subbaka digivõim koos DSP-ga nagu https://www.minidsp.com/products/pla...ers/pwr-ice250
                viimati muutis kasutaja moi; 31 m 2018, 23:31.

Comment

Kuskil teemas sai vist juba arutada, et need ei saa 24/192 ja dsd failidega hakkama kahjuks. Olemas olevale bassikale teist võimu külge panna nagu ka ei tahaks. Ainuke mis mulle huvi pakuks oleks see Kit mis sööb ja annab ka välja i2s, aga jällegi 48/96kHz. Bassikal ei ole vist see nii oluline, sellest ka mõte see odavam tükk vahele panna. Millest sellel odaval puudu jääb?

Comment

Ega ma teda ise proovinud ei ole, ainult netist võin infot lugeda.
                    Ei toeta FIR-i, ainult 12 PEQ kanali kohta (tuleb muidugi veel softi plugin osta, mis vist võib neid numbreid muuta) ja ilmselt on tal ADC, DAC ja DSP kõik ühe kivi peal, lisaks vanus umbes 10 aastat.
                    Samas odavamalt sellist aparaati vast ei saa ja katsetamiseks väga sobib. Kui ootusi liiga kõrgeks ei aja siis ehk ei pettu. Saad selle põhjal selgeks, mida DSP-ga teha saab ja kas sulle üldse DSP istub.
                    DSDga konvertimata DSP tegemise süsteem (DSP(PC peal)+DAC+soft) maksab kuskil 10k EUR vähemalt, pole vist väga reaalne ja mõtekas ainult subbaka jaoks.

Comment

Eelpool viidatud Dspeaker toote saab Eestist u 2.5k eest.

Comment

Anti-Mode X4? Up to 192kHz or DSD128 over DoP - kõlab hästi!

Comment

See peaks tähendama, et X4 suudab vastu võtta DSD signaale aga need konverditakse PCM-iks ja DSP töötab ikka PCM andmetega.

Comment

Mina olen oma Lyngdorfiga rahul, sööb Hi-Res´i ja seadistamine erinevate kõlarite- ka 2 paariga või subfoowritega ei valmista probleeme.
                            Minu arust parim ruumikorrektsioon mida ma kuulnud olen.

Soomlaste MiniDSP peaks ka edukalt oma töö ära tegema kellele sobib.

Comment

Esmalt postitatud Steel poolt Vaata postitust
                              Soomlaste MiniDSP peaks ka edukalt oma töö ära tegema kellele sobib.
                              Mis asi on "soomlaste MiniDSP"?

Comment

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust
                                Mis asi on "soomlaste MiniDSP"?
                                Panin õhtusel ajal segast, mõtlesin DSPeaker Anti-Mode´i, see on soomlaste arendus.
                                MiniDSP on vist Aasia teema.

Comment

Working...
                                X