Tegin hiljuti siin foorumis teema, kus küsisin plaadikogu (vinüülid) digitaliseerimise kohta. Samas jäi aga tegelikult minu jaoks lõpuks ikka õhku küsimus, kuidas oleks kõige parem erinevaid high definition FLAC faile (24/96 ja kõrgem) pärast hiljem maha mängida, ilma et peaks mürarikka "päris" lauaarvuti või läpaka audiosüsteemiga ühendama. Jah, muusika digitaliseerimisel peab kasutama kindlasti arvutit, kuidas on aga selle poolega, kui mul on muusika juba failikujul olemas... kasvõi näiteks hdtracks.com albumid.
Olen selles teemas suht võhik, internetis on näiteks jäänud silma igasugused spets arvutilaadseid kaste, mida saab ise komplekteerida ja otse ühendada võimendiga. Milline aga oleks üks hea võimalikult lihtne ja samas heli poolt võimalikult vähe kompromisse tegev lahendus? Nagu ma aru saan, siis kui ma ostaks endale korraliku CD mängija, millel on ka USB sisend, siis teoreetiliselt saab sinna ka ju mingi 64 GB mälupulga ka taha pista, milles on mõnikümmend 24/96 resolutsiooniga albumit sees...
edit: võimendiks on mul jätkuvalt Harman Kardon 3490.
Tänud igasuguste vastuste eest!
Olen selles teemas suht võhik, internetis on näiteks jäänud silma igasugused spets arvutilaadseid kaste, mida saab ise komplekteerida ja otse ühendada võimendiga. Milline aga oleks üks hea võimalikult lihtne ja samas heli poolt võimalikult vähe kompromisse tegev lahendus? Nagu ma aru saan, siis kui ma ostaks endale korraliku CD mängija, millel on ka USB sisend, siis teoreetiliselt saab sinna ka ju mingi 64 GB mälupulga ka taha pista, milles on mõnikümmend 24/96 resolutsiooniga albumit sees...
edit: võimendiks on mul jätkuvalt Harman Kardon 3490.
Tänud igasuguste vastuste eest!
Comment