Teade

Collapse
No announcement yet.

"High definition" muusika playback võimalused (kasutamata lauaarvutit/läpakat)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

"High definition" muusika playback võimalused (kasutamata lauaarvutit/läpakat)

Tegin hiljuti siin foorumis teema, kus küsisin plaadikogu (vinüülid) digitaliseerimise kohta. Samas jäi aga tegelikult minu jaoks lõpuks ikka õhku küsimus, kuidas oleks kõige parem erinevaid high definition FLAC faile (24/96 ja kõrgem) pärast hiljem maha mängida, ilma et peaks mürarikka "päris" lauaarvuti või läpaka audiosüsteemiga ühendama. Jah, muusika digitaliseerimisel peab kasutama kindlasti arvutit, kuidas on aga selle poolega, kui mul on muusika juba failikujul olemas... kasvõi näiteks hdtracks.com albumid.

Olen selles teemas suht võhik, internetis on näiteks jäänud silma igasugused spets arvutilaadseid kaste, mida saab ise komplekteerida ja otse ühendada võimendiga. Milline aga oleks üks hea võimalikult lihtne ja samas heli poolt võimalikult vähe kompromisse tegev lahendus? Nagu ma aru saan, siis kui ma ostaks endale korraliku CD mängija, millel on ka USB sisend, siis teoreetiliselt saab sinna ka ju mingi 64 GB mälupulga ka taha pista, milles on mõnikümmend 24/96 resolutsiooniga albumit sees...

edit: võimendiks on mul jätkuvalt Harman Kardon 3490.

Tänud igasuguste vastuste eest!

Vs: "High definition" muusika playback võimalused (kasutamata lauaarvutit/läpakat)

Meedaimängijaid on omajagu, mis sellega hakkama saaksid. Mõistlikust hinnaskaalast Oppo-d, squeezebox touch(24/96), popcorn hour c-200 alates, med8er mõned tükid jne. Kallima poole pealt lihtsam leida.
    Analoogosa headust neil muidugi ei tea.

Comment

Vs: "High definition" muusika playback võimalused (kasutamata lauaarvutit/läpakat)

Variante on erinevaid. Uuemad bluraymängijad oskavad näiteks FLACe võrgust maha mängida kui võrgus on faili jagaja DLNA-ga (või mõne sarnase protokolliga). On olemas ka spets mediapleiereid mis teevad sama aga ei mängi siis bluray ja DVD plaate, aga võivad videot mängida ja võivad ka mitte, klaviteetsmad peaks olema need mis ainult audiot mängivad.
      Mul endal on selline http://www.elfafoorum.eu/threads/654...-103-kogemusi? mängib igasugu audiot ja videot, ka üsna rariteetseid, olen rahul hetkel.

Comment

Oppo on huvitav masin küll. Samas, on olemas ka mõnedki võrguvalmidusega seadmed mis saavad hakkama ka mitte DLNA serveritega, lihtsalt kui on näiteks koduruuteril tehtud kõvaketta share ning siis ollakse valmis esitama enamikku formaate mis kettale pandud. Hiljuti käis näiteks töölaual mingi Onkyo keskmise otsa ressiiver mis võrku sattununa tuvastas kohe sisevõrgus kettaruumi, manuaali järgi lubas kuni kümne folderi sügavusele "kaevuda". LPCM24/96 igatahes mängis ära. Ma usun et nn network playerid läheksid ka valikusse - kui optilise meediaga ei taha tegelda (ja võimendi on vist olemas niigi).
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

Tänud vastuste eest. Praegu tundub see Oppo jah kõige huvitavam, sest sellele saaks otse juurde panna kuni 2TB välise kõvaketta. Samas on majapidamises puudu ka blu-ray mängija, seega lööks kohe mitu kärbest korraga.

Comment

Working...
          X