Teade

Collapse
No announcement yet.

AlNiCo vs. keraamiline magnet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

AlNiCo vs. keraamiline magnet

Kas oskab keegi seletada mulle ära, mis praktiline vahe on neil kahel materjalil ning miks on Alnico magnetiga valjuhääldi ligi 3x kallim? Olen kuulnud, et Alnico pidi mahlakama ja pehmeme kõlaga olema, aga kui väga on seda vahet kõrvaga kuulda? Või on need puhtteoreetilised argumendid?
    Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Olen kuulnud, et Alnico pidi mahlakama ja pehmeme kõlaga olema, aga kui väga on seda vahet kõrvaga kuulda? Või on need puhtteoreetilised argumendid?
    Kas heli mahlakust ja pehmust saab mõõta mingi masinaga?
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

Kes siin midagi masinaga mõõtmisest rääkis
      Ma tahtsin lihtsalt teada, kas on kuulates mingit suurt vahet kuulda ka, et Alnico nii kallis on. Kui hinda vaadata, siis peaks ta ikkagi kuidagi parem ka olema.  
      Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Ainuke loogiline seletus oleks asjale Alnico magnetite materjali erinevus ja selle puhtus võrreldes tavalise magnetiga.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ainus loogiline seletus on marketing.
          Keegi on mõelnud välja nime, selle patenteerinud, reklaami alla raha pannud, nüüd vaja see ju tagasi teenida.

Comment

Kas nad pole mitte tugevama magnetväljaga väiksemate mõõtude juures? See lubab kasutada väiksemat võimsust mähises.
            AlNiCo nimetus peaks tulema sulami koostisosade keemilistest sümbolitest.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

AlNiCo nimetus peaks tulema sulami koostisosade keemilistest sümbolitest.

Et siis nagu alumiiniumi, nikli ja koobalti segu?
              Minu kodukas

Comment

tugevaim magnet oli vist neobyum /or something like that, kindlalt kirjutasin valesti). neid peaks isegi uuemates kõvaketastes ajamite sees olema.
                http://www.alldatasheet.com/

Comment

Kirjutasid tiba valesti jah, Neodymium magnetiga tegu.
                  kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                  X