Teade

Collapse
No announcement yet.

Heli jagamine erinevate ruumide vahel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Heli jagamine erinevate ruumide vahel

Tere,
    Oleks vaja teha seadet, mis jagaks heli erinevates ruumides asuvate kõlarisüsteemide vahel. Seadmel peaks olema kaks 5.1 väljundit ning 2-3 tavalist stereoväljundit. Iga väljund peaks olema ükshaaval sisse/välja lülitatav ning iseseisva helitugevuse reguleerimisega. Seade peaks olema puldilt juhitav.

Sooviks siis kõikvõimalikku abi: skeem, milliseid komponente on vaja, mis see maksma läheks jne.
    Igasuguse abi eest tänulik.

arvutisse n helikaarti + girder+IR
    Edit: võibolla soft vb-s +LPT+ releed + girder+ IR
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

minu nägemus on selline, et mingi arvuti tuleb siis multimeediakeskuseks modifitseerida ja mitu helikaarti hankida.
      kas võimendus ja kõlarisüsteem on juba olemas?
      kust signaal tuleb?
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

minu nägemus on selline, et mingi arvuti tuleb siis multimeediakeskuseks modifitseerida ja mitu helikaarti hankida.
        kas võimendus ja kõlarisüsteem on juba olemas?
        kust signaal tuleb?
        Mulle tundub mõistlikum eraldi kast ehitada. Tegemist ju lihtsalt katkestustega. Kui poleks vaja puldilt juhtida, siis oleks vaja ainult poted vahele joota ja korras. Puldi puhul vaja juba mingit mikroskeemi mis asja juhiks ja seda ma enam iseseisvalt teha ei oska.
        Sisend on plaanis tuua võmendist kuhu omakorda lähevad sisendina raadio, TV, arvuti. Võim ja 5.1 kõlarid veel ostmata.

Comment

kas saan õigesti aru, et korraga ei soovi mitmes toas erinevat muusikat esitad?
          mitu tuba on?
          võiks kirjeldada ka mingit episoodi, kuidas see lülitamine sinu ettekujutuses välja peaks nägema hakkama
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Jah, õige, korraga on igas toas ikka ainult üks muusika. Vaja jagada 4-5 toa vahel.

Välja peaks nägema umbes nii: nt kuulan raadiot toas 1, kõlarid töötavad vaid toas 1. Liikudes magamistuppa lülitan sisse seal asuvad kõlarid ning kööki minnes lisanduvad köögi kõlarid. Raadiot on võimalik igal pool kuulata.
            Kui nüüd magamistoas soovib teine inimene magama minna, siis lülitaks need kõlarid välja samal ajal kui ülejäänud jääksid mängima.

Puldilt peaks olema juhitav sellepärast, et heli reguleerimiseks ei oleks vaja enda asukohta muuta (mugavus).

Comment

Tegelikult keskset seadet polegi vaja. Probleemi saaks lahendada ehitades iga kõlaripaari ette sellise asja:
              http://www.siliconchip.com.au/cms/A_30559/article.html

Kas keegi on nõus sellise valmis tegema ja mis hinnaga?

Comment

Working...
              X