foorumeid jälgides on jäänud mulje, et parandajaid, kes ainult selle tööga endale leiba teenivad, on iga aastaga aina vähemaks jäänud.mis siis alles on jäänud?Narvas töökoda,Sillamäel veel hiljuti oli, Jõhvis on (kuigi põhitegevus on muus),Kohtla-Järvel on, Kiviõlis on,Iisakus on(ka seal pole see enam põhitegevus),Rakveres on, Tallinnas jaTartus on ka kindlasti.aga mujal.Paide, Põltsamaa, Tapa-keegi teadis rääkida, et seal enam ei ole.andke endast märku. kurb on kui kuskil vene foorumis vene keeles silmnähtavalt eesti mehega kokku saad ja vene keeles suhtled.KUI SUL ON ÜKS ÕUN JA MUL ON ÜKS ÕUN, SIIS PEALE JAGAMIST ON KUMMALGI ÜKS ÕUN. KUI SUL ON ÜKS HEA MÕTE JA MUL ON ÜKS HEA MÕTE- SIIS PEALE JAGAMIST ON MEIL KUMMALGI KAKS HEAD MÕTET.
Teade
Collapse
No announcement yet.
MEISTRIMEHED, KUS TE OLETE
Collapse
X
-
oot, mida me parandama peame nüüd? :
mis mõttes parandajad? elementide taastamine?Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
-
Nii see kipub olema jah, pakun, et asi selles, et vene tehnika (olgu kui kehva tahes, aga üksikasjalik kirjeldus ja skeemitehnika olemas) hakkab või juba on praktiliselt ära vajunud ja "ühekiviseadmed" asemele tulnud.
Samas on praegu turul olevad hiinas jms tehtud tooted sellised, et igaüks on erineva skeemiga,skeemi pole ja ka strateegilised jupid nende sees on erinevad (reatrafo ntx) . Samas asjade töökindlus suurem ja nad tunduvalt odavamaks läinud.
Just see vist teebki asjade ametliku parandamise kallimaks
Jõhvis muide on üks remonditöökoda olemas.
Martin@kunagise telemehhaaniku poegElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
vene tehnika on minu silmis ikka tõesti lääne omadest pea jagu üle, kasvõi ntx estoni010 trafo, ühelgi lääne omal pole ligilähedaselt nii suurt ja võimast trafot..
Osades kaugida sangades kõigub toitepinge seoses helitugevusega kuni 4 volti (mõõtsin kunagi)Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
aga miks venelased nii kehvad kondensaatorid teinud on? või need lääne omad võivad ühel hetkel samamoodi otsad anda? :Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
Comment
-
Need kondekad, mis teie vanade võimendite sees on, need olid ju vanad. Vanal ajal tehnoloogia nati teistsugune. Eks Venemaa vanasti keskendus rohkem kvantiteedi peale, sest ta ei suutnud kvaliteedis Läänega võistelda. Kes teab, lugegu "Võidurelvastumist." See minu arvamus
Aga teemasse. Ka Haapsalus tean mina ainult ühte inimest, kes tegeleb vene tehnika parandamisega. Varem tegeles ka Teim, aga nüüd vist loobunud, ei tea miks...TFK Audio
#tfkaudio
http://www.facebook.com/tfkaudio/
http://tfkaudio.blogspot.com/ - Audioblogi, projektid jms.
On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.
Comment
-
Venelastel oli võimalik võistelda läänega aga nad ei tahtnud, neil oli vaja inimestele töökohti sellepärast on kõikidel skkemidel sellised keerukad lahendused. Oleks saanud palju kergema vaeva ja tööga sama tulemuse kuid see olex inimeste tööd vähendanud.
veel odavatest sangadest. Olen vahetand mitmetel läbi läinud FM kõrgsagedusvõimu transsi. Lihtne skeem. pole isegi raisatud juppe termostabiilsuse peale ega nähtud erilist vaeva antennisobitusega.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
siin Raplas on ka üks parandaja... aga u010'st jagu ei saanud :PSound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
Comment
-
Et asutaks veel ühe foorumi - remondikirjeldused vms? Monitoride koha pealt võin oskuste piires nõu anda. Ikkagi 10 aastat seda tööd teinud, nüüd lõpetati lõbu ära...- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
ei saaks öelda et venelste detailid halavad olid küsimus oli ehk selles, et mis sõjalisest toodangust välja prakeeriti see jõudis laiatarbe toodangusse ja väga suur nomenklatuur oli komponente mis ei tulnudki laiatarbe toodandule ja oli ikka väga häid asju liikumas.Paljudele on ehk teadmatta kuid palju asju läks edukalt ekspordiks ja läheb veel praegugi. nii et kõik polegi nii nagu paistab ainult laiatarbe tehnikale ei pandud rõhku, sest konkurentsi polnud ja polnudki vaja.Küll aga oli juba selel ajal teada millise tehase toodangut eelistada ja miks.Lugesin siin ühte kommi ja võin õelda et võiks vana käest järgi küsida kas oli nii.Olen piisava praktikaga et nii väita, selle alaga tegelenud natuke rohkem kui 46 aastat.Nii nagu ikka oli kõike kuid oli ka asju mis olid väga tasemel näit. kas või mõõtetehnika Minu silmis ei ole lääne toodang sugugi nii hea ,ka seal on rämpsu kui palju.Ma ei kummarda kumbagi jumalat püüan olla tolerantne.
Comment
-
Vene kondekad pidavat selleparast viletsad olema, et neid tehti kuskil armeenia tehases, ja seaalne rahvas pole kunagi osanud txx tegemist txsiselt vxtma, vahemalt sellise info sain ma vene foorumist. Tgelikult enamus vene aparate mis praegu parandust vajavad on ka piisavalt vanad nii u. 13-26a. mis pole vaike vanus.
Venelastel oli geniaalseid insenere kyll, aga systeemi vastu ikka ei saa. Ja nii syndisid skeemid, mis vxisid algselt geniaalsed olla aga neid muudeti 'odavamateks' mis txxtasid kyll, kuid parameetrid polnud enam endised.
Tegelikult probleemid tulenevad ka lohakast kokkupanekust ja pole harvad juhused, kui ettenahtud detailide asemel kasutati n.n. neid mis laos parasjagu olemas, olen isegi ropendama tahtnud hakata, kui vxtad stereo vximu lahti ja selgub, et yhes kanalis on yhed transistorid ja teises kanalis taiesti teised.
Teema juurde tagasi tulles: ega polegi vist vximalik ainult parandamisest ara elada, mida aeg edasi on see rohkem hobi korras.
Comment
Comment