Teade

Collapse
No announcement yet.

L.Abo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

L.Abo

Olge palun head ja seletage, mis värk selle L.Abo ja tena raamatuga on. Igal võimalikul juhul suunatakse selle juurde.
    Palun mind mitte valesti mõista, aga mulle jääb vägisi mulje, et keegi on ühe raamatu läbi sirvinud ja arvab et on avastanud tõe. Mitte et mul midagi raamatute lugemise vastu oleks...

Mina arvan seda,et teda üsnapalju toodetud ja ega sa teist palju kaasaaegsemat(eesti keelset)vist ei leiagi naljalt.
    Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

muljetega pole siin küll midagi teha asi on ikkaki väga konkreetse kirjandusega tegemist ja kui arvad et sirvimisest piisab siis eksid rängalt.
      Lembit Abo on kirjutanud kaks raamatut RAADIO-LÜLITUSED,mida võib käsitleda õpikuna kus on sees palju skeeme koos seletuste ja arvutustega.
      RAADIO -SEADMETE ÜKSIKOSAD võib käsitleda teatmeteosena kus on palju materjali, raadiokomponente nende parameetrid kasutusala skeeme ja seletusi nende töö põhimõtte kohta samuti arvutusi.Tõsi küll need on vene detailide kohta kuid see ei määra nende raamatute kvaliteeti, sest füüsikalised protsessid on ikkagi samad. raamatud on eesti keelesed ja head.Kui algajad mehed need läbi loeksid ja sealt midagi meelde jätaksid siis oleks see neile suureks abiks ja siin foorumis ei esitataks kohati lausa pehmelt öeldes väga rumalaid küsimusi. need kaks raamatut peaksid olema iga tehnikahuvilise noore raamaturiiulis au kohal. Pealegi nende raamatute mõttega lugemine arendab loogilist mõtlemis, mida on sellel alal väga vaja.

Comment

Teiseks autoriks kelle raamatud, eriti selle foorumi
        külastajatel, riiulil aukohal olema peaks on Heino Pedusaar.
        Tema Raadiopraktika , Helitehnika, Elekro-ja raadiotehnika
        algajale.
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Abol on üks uuem raamat kah olemas - Elektroonikakomponendid
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

:-[kas keegi oskab öelda on neid raamatuid momendil saada ka kusagilt.

Comment

Raamatukogus on kindlalt...ma ise ka täna otsima seda sinna ;D
              S A C
              Siberian Audio Concept

Comment

Mõned tüübid äritsevad linnapeal vanade raamatutega, neilt võib küsida. Mina sain enda oma maalt..

Comment

Hea raamat on veel"ESIMESI KATSEID RAADIOELEKTROONIKAS"ja autor Viktor Borissov,raamat tõlgitud eesti keelde vene keelest.raamat ise õhuke(100 lehte)aga teeb kõik "puust ja punaselt", ehk siis seletab iga jupi vajadust.mina sai tema Tartust Riiamäelt raamatu anikvariadist,üks jäi sinna veel(20 kr tükk),seal muidugi veel palju elektroonika alaseid raamatuid
                  Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Samal teemal: http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...724;start=15#15 , tema raamatutes teemade lõpus ka nimekirjad kasutatud kirjandusest, tasub vaadata...
                    Elektroonika töötab suitsu baasil.
                    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Working...
                    X