Teade

Collapse
No announcement yet.

raadiotehnika m-201 -st  CD mängija

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

raadiotehnika m-201 -st  CD mängija

Tere!
    On mõeldav et nimetatud makkist teha cd mängija,viskaks mehaanika välja, kui kasutaks mõnda vanemat cd rom-i siis saaks ka vist lihtsamalt.Tekkiks aga probleem, et cd lugeja(arvuti oma) on ju väiksem kui see m-201 sahtel :-/
    Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

mingi vahetükk alumiiniumist vahele kompunnida?
    ise teeks küll sedasi.

Comment

Mõtlesin ise ka midagi taolist,aga välimus peab ka ilus jääma

Comment

Mõtlesin ise ka midagi taolist,aga välimus peab ka ilus jääma
        Jäta liikuv osa samaks ,aga sisse pane mõni odavast/vanast cdplayerist, mis on pealtlaetav, mehhaanika.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

siis peab sahtli liikumise võimalikult pehmelt tegema, muidu teeb hiina mehaanikale liiga, aga kas arvuti CD ROM-il ei saa kaant lahti lõhkuda ja pealt laetavaks teha??

Comment

siis peab sahtli liikumise võimalikult pehmelt tegema, muidu teeb hiina mehaanikale liiga, aga kas arvuti CD ROM-il ei saa kaant lahti lõhkuda ja pealt laetavaks teha??
            Kusjuures lahtiselt mängib küll, aga siis pead plaadile pärast peale panema selle magnetiga kinnituse, mis cdrommi üleval osas on . Vaata, uuri, konstrueeri ;D
            Mina olen lahtiselt küll neid kasutanud (veidi teistel põhjustel)
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

mjah, ise ehitasin ka kunagi nagu naljavilux ühe sellise...
              üldiselt on varjant sahtel välja lõhkuda ning uus paneel ette panna, mina panin puha pleksist, matistasin teiselt poolt ja värvisin...

aga on tõesti varjat ehitada see lahtiselt sinna teise sisse, aga ma ei viitsunud hakkata uurima, kuidas ühendada sinna teisi funktsioone(back, pause jne), ekraani panin ka käima.

Comment

Working...
              X