Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Mõtlesin jah impulssmuundi üldse mängust välja jätta. Ja tegelikult mina impulsstrafo kallale ei läheks.Võrgusagedusele mõeldud dioodid või siis sild ei maksa kuigi palju.
Mõtlesin jah impulssmuundi üldse mängust välja jätta. Ja tegelikult mina impulsstrafo kallale ei läheks.Võrgusagedusele mõeldud dioodid või siis sild ei maksa kuigi palju.
Ega ainult trafoga ja alaldiga asi piirdu, kondensaatorite
mahtuvust oleks ka üksjagu palju vaja nagu võrgutoitel
ikka, sest võrgusagedus, mida siluda vaja, on üle 100 korra
madalam kui impulsstoiteplokil...
Selle impulsstoite võib kõik ilmselt nii ühendatuks jätta nagu
ta juba seal sees on, selle dioodid voolu tagurpidi ei lase kui
võrgutoiteplokist saadav pinge (näiteks hea pistikühendusega)
lihtsalt vajalikele toitepunktidele peale ühendada.
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
kui on mingi lahja juust võim, siis saab arvuti toitekaga hakkama küll. Emaplaadi pistikul ühenda peenike oranz (oli vist) ühe vaba mustaga ja seejärel koorma 5v ahelat mingi suvalise pirniga näiteks. Kui võim on korralik, siis pole mõtet vaeva näha.
Kas keegi mõne sellise teema algatajatest ja toetajatest oskaks välja tuua mõne loogilise ja ratsionaalse põhjenduse,miks peaks autovõimu toas kasutama?Mina ei näe küll ühtegi mõistlikku põhjendust selleks.
No kui natuke nokitseda siis automaki annaks arvutikorpusesse istutada. Tulemuseks kompaktne lahendus ja 2x10W võimsust. Ratsionaalne sel juhul kui makk on lihtsalt üle - sai uus muretsetud ja vana müügi eest ei saaks eriti palju krabisevat.
Comment