Teade

Collapse
No announcement yet.

Projekt Hifiberry

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Projekt Hifiberry

    Kas eelmises postis viidatud Bubbleupnp lingile vajutab, siis on näha et uus TIDAL striim on lisatud sellele apile. Runeaudio on jäänud pärast viimast versiooni uuendust toimivaks ja üle nutiseadme on BUPNP'ga mõnusalt kasutatav. TIDAL töötab ilusti ja on ilmselt tulevikus hea põhjus füüsilisest andmekandjast loobumiseks.

    Comment


      #17
      Vs: Projekt Hifiberry

      Vahepeal oli hifiberry boxil peal openelec, kuid raspberry jõudlusest kipub selle mugavaks kasutamiseks väheks jääma.
      Panin nüüd peale minimaalse raspbiani ja konfisin Pulseaudio koos zeroconfiga nii, et virtuaalne heliseade tekib automaatselt samas võrgus olevatesse linuxi masinatesse.
      Töötab ja isegi väga hästi. Etherneti puhul reageerib peaaegu silmapilkselt wifiga on reaktsiooniaeg u. pool sekundit. Pulseaudio hoiab streami lõpp-punkti ka kenasti sünkroonis nii et näiteks youtube puhul on pilt ja heli ilusasti koos.
      Ja mis kõige ägedam, hetkel on asi konfitud mitte downsamplima, vaid raspberry tasemel kasutatakse 24bit ja 96kHz. Upsamplitakse vajadusel saatvas masinas.

      Tekkis väike idee, mida järgmiseks katsetada - võrgupõhine mikserkonsool.
      Kokkuvõtvalt siis nagu digimikser, kuid audio liiguks erinevate seadmete vahel üle tavalise cat5 kaabli ja tcp/ip. Tõenäoliselt saaks asja praegusest veel kiiremaks optimeerida, võrgu latency on ju vaid mõned millisekundid.
      Allkiri.

      Comment

      Working...
      X