Teade

Collapse
No announcement yet.

CD transport 19" korpuses

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: CD transport 19" korpuses

    Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
    No kui hind on tähtsam kui CD kvaliteet, siis võiks juba seda eelistada:

    Veel võin mainida seda, et kuigi tehnikas toimub areng, siis kvaliteedis toimub tihtipeale taandareng.
    Ei ole õige järeldus. Ma lähtusin sellest et 20 aastat vana Studer maksab nii ja nii, seejuures kasutab Philips TDA1305 kivi, mille oversampling on samal tasemel kus Tascami PCM1795 alles töötab formaadina, seega Tascam teeb oma oversämplingu tunduvalt kõrgemal sagedusel - mis iseenesest (nimedele vaatamata) on parem. Edasi - kuigi küsiti ainult CD esitust, siis lisavõimalused Tascami puhul on samuti täiesti arvestatav lisaväärtus, milliseid Studer kunagi pakkuma ei saa.
    Studeri CDM4pro mehaanika pole ka teab mis igavene nähtus, kuigi tollest Numarkist võib ta ka praegu parem olla. Tascamiga on mul kogemus, julgen soovitada, Numarki ei tea soovitada, kuid asjaolu et tootja peab avaldamise vääriliseks tehniliste spetsidena vaid mõõtmeid, kaalu ja voolutarvet, teeb mind ettevaatlikuks.
    Ma olen nõus et Numarki puhul võib jutt tehnika kvaliteedi arengust või taandarengust paika pidada, Tascam selle jutu alla reeglina ei mahu.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

    Comment


      #17
      Vs: CD transport 19" korpuses

      Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
      Ei ole õige järeldus. Ma lähtusin sellest et 20 aastat vana Studer maksab nii ja nii, seejuures kasutab Philips TDA1305 kivi, mille oversampling on samal tasemel kus Tascami PCM1795 alles töötab formaadina, seega Tascam teeb oma oversämplingu tunduvalt kõrgemal sagedusel - mis iseenesest (nimedele vaatamata) on parem.
      Vaidlen ikkagi vastu. Mul on üks 40 aastane võimendi, mis mängib enamiku tänapäeva võimendeid üle. Ja see, et mingil aparaadil on teoreetiliselt võttes hea kivi või mingi muu jupp sees, ei tee sellest veel hea heliga seadet. Tähtis on ikkagi terviklahendus.
      viimati muutis kasutaja Sonic; 12 m 2015, 16:49.
      "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

      Comment


        #18
        Vs: CD transport 19" korpuses

        Sa enne oma postituse muutmist tundsid muret kas äkki olen ise kuidagi alt läinud, uurisin kas olen. Saan rahulikult kinnitada, ei ole. Esitan praktiliselt kõiki oma muusikafaile RAM mälust, seejuures ei osale kolme elektrolüütkondekat ja nelja operatsioonvõimendit 5532A seeriast per kanal nagu Studeris. Teades kuidas Tascam oma väljundeid lahendab, on mittevajaliku mudru osakaalu vähendatud kordades. Pole kahtlustki et see tulemuseks kõlab hästi, pealegi on ka Tascamis kasutusel need samad 5532A võimendid (XLR väljundis). Ma olen ka päris kindel et Studeri SAA7310 dekooder aastast 1987 ei suuda panna pikali süsteemi kus fail loetakse RAMist või SD/USB mälust nagu seda teeb Tascam.
        Nii et jah, tõepoolest, tähtis on terviklahendus, hea tähelepanek.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

        Comment


          #19
          Vs: CD transport 19" korpuses

          Digimuusika jaoks on endalgi juba ammu plaanis server-võrgumängija ehitamine. CD-mängijat nagu pole enam mõtet üldse osta, sest palju head muusikat ei anta välja ühelgi füüsilisel andmekandjal, laadid alla ja kuulad. See, et arvutist ei saa head kõla - ma kahtlustan, et pigem jääb asi natuke valesti konfitud asja taha kinni. Mõni ITX emaplaat räkikorpusesse ning server keldrisse ja kuulama. Viimasel ajal olen tegelenud OpenMediaVault-i nimelise NAS serveri tarkvara uurimisega, sellega saab üsna lihtsalt masina püsti.

          Comment


            #20
            Vs: CD transport 19" korpuses

            OVM tarkvaraga ei ole kursis, aga kasutan ise mitut nas'i lahendust. Tascam pakub tegelikult võimalust just nas'ilt andmete ülekannet ja digis taasesitust.
            Tegin mõned arvutused, paistab et ise koostatud seade koos nas'ilt striimimise võimalusega ei tule oluliselt odavam. Eelarve umbes 400 tuuri.

            Comment


              #21
              Vs: CD transport 19" korpuses

              Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
              Sa enne oma postituse muutmist tundsid muret kas äkki olen ise kuidagi alt läinud, uurisin kas olen. Saan rahulikult kinnitada, ei ole.
              Kas Marantz DV7001 vastas sinu ootustele?
              "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

              Comment


                #22
                Vs: CD transport 19" korpuses

                Meil oli jutt siiski Studerist ja Tascamist, kui teemas tahapoole vaatad.
                Kuna aga küsid (jälle) siis ütlen et 7001 puhul on "altminek" tinglik, see puudutab ainult ühte formaati ning selle eelnevaks tuvastamiseks oleks tulnud olla tehase R&D töötaja. Kõiges muus on see masin omas klassis õigusega top5 hulgas. Kui proovida teda teemaga siduda, siis erinevalt Studerist ta esitab samuti muusikat RAMist lugedes, puhver on umbes 2-3 sekundit - piisav et ka kehvema plaadi pealt saaks andmed eelnevalt loetud. Nii et üldiselt torisemiseks põhjust pole...

                WHAT HI-FI AWRDS 2007 CATEGORY - DVD & HD PLAYERS
                BEST DVD under ?100 Samsung DVD HD870
                BEST DVD ?100 - ?300 Denon DVD-1940 only ?207.99 on HiFiBitZ
                BEST DVD & HD PLAYER ?300 - ?500 Sony PS3
                BEST DVD ?500 - ?1000 Marantz DV7001
                BEST DVD & HD PLAYER +?1000 Pioneer BDP-701XA


                PRODUCT OF THE YEAR - Marantz DV7001
                viimati muutis kasutaja OSX; 13 m 2015, 12:38.
                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                Konfutsius

                Comment

                Working...
                X