Vs: CD transport 19" korpuses
Ei ole õige järeldus. Ma lähtusin sellest et 20 aastat vana Studer maksab nii ja nii, seejuures kasutab Philips TDA1305 kivi, mille oversampling on samal tasemel kus Tascami PCM1795 alles töötab formaadina, seega Tascam teeb oma oversämplingu tunduvalt kõrgemal sagedusel - mis iseenesest (nimedele vaatamata) on parem. Edasi - kuigi küsiti ainult CD esitust, siis lisavõimalused Tascami puhul on samuti täiesti arvestatav lisaväärtus, milliseid Studer kunagi pakkuma ei saa.
Studeri CDM4pro mehaanika pole ka teab mis igavene nähtus, kuigi tollest Numarkist võib ta ka praegu parem olla. Tascamiga on mul kogemus, julgen soovitada, Numarki ei tea soovitada, kuid asjaolu et tootja peab avaldamise vääriliseks tehniliste spetsidena vaid mõõtmeid, kaalu ja voolutarvet, teeb mind ettevaatlikuks.
Ma olen nõus et Numarki puhul võib jutt tehnika kvaliteedi arengust või taandarengust paika pidada, Tascam selle jutu alla reeglina ei mahu.
Esmalt postitatud Sonic poolt
Vaata postitust
Studeri CDM4pro mehaanika pole ka teab mis igavene nähtus, kuigi tollest Numarkist võib ta ka praegu parem olla. Tascamiga on mul kogemus, julgen soovitada, Numarki ei tea soovitada, kuid asjaolu et tootja peab avaldamise vääriliseks tehniliste spetsidena vaid mõõtmeid, kaalu ja voolutarvet, teeb mind ettevaatlikuks.
Ma olen nõus et Numarki puhul võib jutt tehnika kvaliteedi arengust või taandarengust paika pidada, Tascam selle jutu alla reeglina ei mahu.
Comment