Teade

Collapse
No announcement yet.

RCA audioväljund vs HDMI

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

RCA audioväljund vs HDMI

Selline küsimus. Kas tuleks kasutada RCA väljundit CD kuulamisel ja HDMI väljundit DVD vaatamisel(kuulamisel). Ehk, kui ühendada antud seade resiiveriga siis kahe juhtmaga või mis? Plaanis on soetada selline komplekt nagu MARANZ SR 6008 js MARANZ UD 5007. On kellegil sellist kuulamis kogemust. Ehk oskab veel keegi komenteerida ka too UD5007 saab vastu Denon DCD 720 AE ' le, just cd mahamängimisel. UD5007 siinhttp://us.marantz.com/us/Products/Pa...oductId=UD5007

Vs: RCA audioväljund vs HDMI

Olen nüüd netis tuulanud aga minu ingl. keel pole just kiita. Niipalju olen aru saanud, et oleneb kummal seadmel on parem DAC seda siis kasutada. Filmide digiheli läheb ikka HDMI 'ga ja cd /stereo) analoogiga. Eks varsti saan seadmed kätte, siis võin siia kirjutada kuidas kuuldub.

Comment

Kui ressiga ühendada siis ei pea eraldi RCA juhet vedama. See analog out on mõeldud selleks kui sul on eraldi stereo võimendi vist

Comment

"Niipalju olen aru saanud, et oleneb kummal seadmel on parem DAC seda siis kasutada"

täpselt nii ongi. kuivõrd sina kui keegi teine on võimaline nüüd nendel erinevatel dacidel heli poolelt vahet tegema ja et kui suur see vahe on, see on muidugi juba hoopis omaette teema. aga loomulikult on DAC see oluline märksõna asja juures.
        korralikematel eraldiseisvatel cd-mängijtel on üsna ilmselgelt sees võrdlemisi suuteline dac ja madala otsa või keskmisel ressil ei pruugi see muidugi sama hea olla. st. ilmselt ei olegi. nii et laias laastus võid vast sellest l'ähtuda. aga nagu alati on kõige parem lihtsalt võtta ja ise võrrelda

Comment

Soovitan ka ise võrrelda, isiklikult arvan, et nende kahe seadmega (Marantz SR6008 ja Marantz UD5007) suurt vahet pole - mina kasutaks ainult HDMI kaablit. Aga sa proovi kord HDMI kaabliga ühendada ja siis RCA kaablitega. Arvestama pead ka sellega, et mida lühemad/kvaliteetsemad RCA kaablid on, seda parem. Google ütleb, et Marantz UD5007 kasutab PCM 1781 DAC'i ja SR6008 DAC peaks olema sama, mis SR7008 oma ehk PCM1690. Nende kahe DACi suurim vahe on 2 kanalit vs 8 kanalit - kuulates sa ilmselt nendel kahel vahet ei tee.

Comment

Üks väike aspekt on veel, viimasel ajal on ressidel kombeks kõik analog signaalid digisse ajade, nii et mängija heast DACist pole eriti kasu. Kuidas selle konkreetse ressiga on otsid ehk ise välja.

Comment

pure direct mode's vast siiski õnnestub sellest mõõda minna, aga muidu hea tähelepanek küll jah!

Comment

Working...
              X