Teade

Collapse
No announcement yet.

Kuhu lisada kõlareid?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kuhu lisada kõlareid?

Tere, leidsin vanaema põõningult 4 suurt, suhteliselt uut SONY kõlarit. Kaks 6 oohmist ja kaks 24 oohmist. Kuidas/kuhu neid ühendada?​

Ressiiivver, muusikakesskus?
    viimati muutis kasutaja Scott; 24 m 2015, 09:08. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Vs: kuhu lisada kõlareid?

Esmalt postitatud tahanteada! poolt
    Ressiiivver, muusikakesskus?
    Otsi oma koduseadmete kasutusjuhendid üles ja vaata, kas ja kuidas neile saab kõlareid külge ühendada.

Comment

Kuhu lisada kõlareid?

Noh need ei kuulu minu seadmete hulka

lihtsalt tahaksin osta mingi helikeskuse vms, et need sinna ühendada

Kust saada midagi sellist(võib olla kasutatud)?
      viimati muutis kasutaja Scott; 24 m 2015, 09:09. Põhjus: järjestikpostitused kokku (3 tükki )

Comment

Pakkuda resiiver Onkyo TX-SR600E ja Maranz võimendi PM-510, pilte saan saata mailile.

Comment

Kuhu lisada kõlareid?

Muusikakeskustel on kahe kõlari jaoks need traatidega ühendusega. Kui sinna ühendada see plokk, mille külge saab panna rohkem kõlareid. Aga kui on erinevate oohmidega kõlareid kas need siis ilusti töötavad ega läbi põle.

Esmalt postitatud ynos poolt Vaata postitust
          Pakkuda resiiver Onkyo TX-SR600E ja Maranz võimendi PM-510, pilte saan saata mailile.
          kui palju eest?

Saada siis palun pildid nii esi- kui tagapaneelist! (Olen siin algaja- kas kõik näevad mu meili)
          viimati muutis kasutaja Scott; 24 m 2015, 09:10. Põhjus: järjestikpostitused kokku (3 tükki )

Comment

Targem oleks sul eneselgi oma "kõlaritest" pilte näidata. Saaks võimalikud abistajad kah aimu, et millest jutt käib - kas kõlaritest või valjuhäälditest, ja eeldatavast lubatavast võimsusest ehk ka.

Comment

Working...
            X