Teade

Collapse
No announcement yet.

Tidal vs. Spotify Premium

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tidal vs. Spotify Premium

Kas keegi on saanud juba võrrelda,kas on ka kvaliteedil vahe olemas?

Liitusin igatahes ära,eks siis näis
    viimati muutis kasutaja OSX; 24 m 2015, 15:20. Põhjus: kokku

Vs: Tidal vs. Spotify Premium

Ma arvan, et parim vastus mis sa saad on liiga spetsiifiline ( loe: albumi või siis loo põhine ). Olen võrrelnud omavahel erinevaid streaming teenuseid ning jõudsin just sellisele järeldusele. Palju olulisem vahe on muusika valikus - hoolimata nende tohutust kataloogist, leiad sa ennast kohati siiski olukorrast kus soovitud lugu valikus lihtsalt pole. Mis teha

Comment

Get unlimited, offline, ad-free music and High Fidelity sound with Deezer Premium and Deezer Family

Comment

Tidal pakib selle sama 96 kbps empeekolme lihtsalt oma serveris lahti ja saadavad WAVina edasi
        Mida reaalselt saad, teab vaid see, kes seda striimi laseb . Ka vinüülid on tänapäeval sageli koopiad pakitud muusikast
        Selle raha eest tahan ma juba füüsilist andmekandjat.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kui keegi viitsib salvestada fragmendi muusikast mis sealt tuleb, saab mõõta kas on pakkimisest jäänud jälgi.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Nii,olen nüüd eilsest kuulanud ja siiani on Tidal peale jäänud,miks?Ei tea.Kas tegemist lihtsalt eufooriaga uue asja suhtes või ongi heli täpsem ja selgem,las targemad otsustavad,minule praegu sobib.Mul ei ole küll õigust võrrelda,sest kuulasin lihtsalt Delli läpakast läbi Marantzi võimu ja klapid K701,aga paremate seadmete ja kogemustega mehed(naised) saavad ise proovida.( PS:Õhtul telefoniga kuulates hakkis ikka mehiselt,kuid see võis ka levis kinni olla).Spotify jääb hetkel tahaplaanile.

Comment

Kui palju selle Tidali kuumaks on?

Comment

13,99

7 päeva saad tasuta proovida

Comment

rdio.com on ka hea odav - 3.49 ( nende unlimted stream on sama mis spotify premium, ehk's 320Kbps ), soovitan. Kindla kvaliteedi tagamiseks v6id alati fyysilist meediat hankida, p2rast rippimist v6tavad kohaliku raamatukogud neid ntx lahkelt vastu / juhul kui sa samuti ei n2e nende edasisel omamisel mingit pointi.

Comment

Working...
                  X