Teade

Collapse
No announcement yet.

Passiivkoormus võimendi testimiseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Passiivkoormus võimendi testimiseks

Kas on keegi ehitanud endale pasiivkoormuse võimendite proovimiseks ?
    Netiavarustest leidsin sellise kirjelduse, küll venekeelse - http://www.drive2.ru/b/4062246863888475815 . Siin kasutatud S90 filtri komponente. Või on olemas mingi parem lahendus ?

Vs: Passivkoormus võimendi testimiseks

Kui sa siiski ei taha võimendi jaoks kõlarit simuleerida vaid võimendi üldist koormatavust mõõta, on kõige lihtsam ja odavam MLT 2W takistitest sobiv takistus kokku joota ja see mõõtmise ajaks vette uputada.

Comment

Sobivad ka ПЭВ-25 traat-takistid sobiva takistusega.
      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Võimendiehituse buumi ajal sai korralikku koormusesse investeeritud, paarikilose Al radika peal 4 2 oomist takistit MP9100 milledega sai variante 8 ja 2 oomi 400W, 6 oomi 300W ja 2x 4oomi 200W.
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Mõned aastad tagasi panin radiaatorile 8x 1 Ohm / 50W metall kestas takistit, meisterdasin väikese paneeli ka külge, kuhu paigaldatud kõlari + testri juhtmete + ossi ühendamiseks terminalid. Hea mugav kasutada, mõõtnud sellega lühiajaliselt kuni 2x 0,5kW. Tõsi, et 2x 8 oomil mõõta, oleks teine veel vaja valmis teha (algselt see plaanis oligi, aga laiskus..), aga 2x 4 oomil sellega oma poolsada võimu ära mõõtnud. Ühe kerge liigutusega (ühe juhtme ümberühendamisega) muutub hõlpsasti 1x 8 oomiseks koormuseks. Momendil teise 8 oomise koormuse rollis on 8x vene 1 Ohm / 2W takisteid, mis vee anumasse uputatud mõõtmise ajal.

Comment

Vs: Passiivkoormus võimendi testimiseks

Mul on kaks paari kasutatud 2 x 10 ohm (paralleelitud) traattakisteid, millel markeering GS24X100 kui see võib huvi pakkuda, siis ps.

Comment

2W MLT vees kannatas ca 500 W ainult et klaas vett läks ruttu keema.
              Vastu pidas kõik 3 aastat. Siis polnud enam vaja aga ikka veel töötas.

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
                2W MLT vees kannatas ca 500 W ainult et klaas vett läks ruttu keema.
                Vastu pidas kõik 3 aastat. Siis polnud enam vaja aga ikka veel töötas.
                Aga mul ei pidanud pooltki vastu, ei tea küll miks, kas probleem on neile ei meeldi minu kaevuvesi.
                Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitust
                  Aga mul ei pidanud pooltki vastu, ei tea küll miks,
                  kas probleem on neile ei meeldi minu kaevuvesi.
                  Huvitav! Olid punased 2W 100 oomi 2tk rööpi.
                  Ega Sa voolu all veest välja ei võtnud?

Kui oli vaja puhast keraamilist alus siis tuli panna LATRi külge ja anda 220 V peale.
                  Läks mustaks siis hakkas natuke helendama.
                  Kui kohe pinget maha ei võtnud läks erkvalgeks ja purunes.

Kui pinge sai helenduse alguss maha siis heledus kasvas ja siis rahunes maha.
                  Nii sai valge pulga metallotstega.

Sinna peale andis takisteid mähkida. Vast sobib ka siin.

Comment

Mina puhtaks ei põletanud aga vee all tekkisid ikka juhuslikud läbilöögid, mille pärast takistus läks üles.
                    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

On kah vanad PE(V) 50W takid, 2 oomi, 6tk. Saab igasugu kombinatsioone. Pisemat pudi on kah veel.

Comment

On pakkuda kuni 2.2 oomi ja 50W potekas.

Comment

Working...
                        X