Teade

Collapse
No announcement yet.

Kodukinodest "gurmaanidele"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kodukinodest "gurmaanidele"

Esmalt postitatud Cartman poolt Vaata postitust
    3 aastat ja 75 lehekülge hobikorras kirjutamist... Arvestades serverist allalaadimiste hulka ja mulle laekunud kirju, on sellest ettevõtmisest ka abi olnud.

Esimesi ridu alustades ei näinud uneski, kuhu see viia võib... Nüüdseks küsin juba endalt, miks vahel ikka veel juurde kirjutan ning olen sunnitud jätkuvalt vastama - niipalju on veel kirja panemata

Teema täiendatud kodukino koju planeerimisega.
    Teadupärast on kodukino süsteemid jagatud kvaliteedist sõltuvalt nelja gruppi:
    1. kõik ühes süsteem -algtase
    2. AV ressiiver - kesktase
    3. AV võimendi - keskmisest kõrgem tase
    4. AV protsessor + lõppvõimendus - tipptase
    Oled siiani peatunud ainult kahe esimese süsteemi kirjeldusega, kas edaspidi on plaanis ka gurmaanidele õpetussõnu jagada, või arvad, et see on mõttetu, sest nemad teavad juba isegi kõike?
    "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Vs: Infot algajale teleri ja ressiiveriostjale

Esmalt postitatud Cartman poolt
    Ma ei ole gurmaan, seetõttu ei ole mul neile ka midagi olulist öelda, mida nad juba ei teaks. Nii et selle õpetussõnade jagamise peab keegi teine ette võtma.
    See ei tähenda midagi, et sa (veel) gurmaan ei ole. Igaüks peaks püüdlema täiuslikkuse poole selles valdkonnas, millega ta tegeleb ja mis teda huvitab. Väga paljud seda ei tea isegi seda, mis vahe on AV ressiiveril ja AV võimendil, Euronicsi poodides neid ju võrrelda ei saa.
    "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Selle kirjatüki algne eesmärk oli inimestele teadvustada, et on olemas ka midagi muud, kui plasttopsikutest tehtud helitehnika ja neid natuke suunata ja informeerida. Loodan, et see algne mõte ei ole läinud kaduma teema laiemaks ja põhjalikumaks muutudes.

Mis puutub täiuslikkuse poole püüdlemisse, siis antud teema pakub mulle lihtsalt hobikorras huvi kuid kuna sellega ei tegele päevast-päeva, siis pole ka soovi ega tahtmist gurmaanlusele ja täiuslikkusele pühenduda. Täiuslikkus on liiga kallis lõbu. Sellega võivad tegeleda need, kel vastav soov ja eelarve
      Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
      Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
        Kasutajal Sonic (või mõnel teisel) on võimalus teha uus analoogne teema "gurmaanidele".
        See konkreetne teema siin on juba pealkirjas määratletud: "ALGAJALE".
        Egas siis gurmaaniks ei sünnita, ikka arenetakse. Ka algajatel on kasulik teada, millised võimalused üldse olemas on.

Comment

Vs: Plaadimängija valimine, valiku kriteeriumind

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
          OT:Ja miks sa Sonic ei täida teemat kodukinogurmaanlusest:
          http://www.elfafoorum.eu/threads/737...maanidele-quot
          Olen seal (pettunud) üks tuhandetest lugejatest, kes ootab sinult baasandmeid, erinevate mudelite arvustusi, mõõtetulemusi jms teemal gurmaaniguru pajatab.
          Selle teema algatas Vasaraonu, vastu minu tahtmist. Las ta nüüd ise arendab seda. Mul endal polegi kodukino.

Comment

Working...
          X