Teade

Collapse
No announcement yet.

Uuring muusikatehnoloogiate kasutamisest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Uuring muusikatehnoloogiate kasutamisest

Mõned teadlased Frankfurdi Goethe Instituudist on huvitunud küsimusest miks inimesed kasutavad muusika streamingut ja vinüülplaate.

Kui teist keegi on valmis uuringus kaasa lööma siis saab vastata http://unipark.de/uc/postdom/ospe.ph...5856&act=start

Asjaga seotud isikud:

Friedrich Born, Philipp Hechler

Goethe University Frankfurt
    Institute for Information Systems

Poleks paha kui ka siia lisate oma arvamuse.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Re: Uuring muusikatehnoloogiate kasutamisest

Huvitav, millal mu silmad saavad näha säärast ankeeti, millele saan valetamata vastata?
    1. Selles on küsimus, kui suures osas ma milleltki muusikat kuulan -- vinüülplaadilt, CD-lt, MP3-failidest, striimist. A' kus on magnetofonilint?
    2. Küsitakse, mitmele striimivõimelisele aparaadile mul ligipääs on. No ausalt, ei viitsi ma neid kõiki üles lugeda. Tahan kirjutada ">10". Ei saa.
    Ja kole pikk on see lugu, ehtsa saksa põhjalikkusega koostatud.

Comment

Vs: Re: Uuring muusikatehnoloogiate kasutamisest

Õige link on siin http://unipark.de/uc/postdom/

Comment

Oh kurja. Kui peale veerand tundi nokitsemist on ikka veel üle poole minna, siis minu lühike kannatus lõpeb otsa. Ei saa sakslased teada, mida ma arvan. Neid küsimusi mis minu põhjused välja tooks, ei küsitud ka. Jagan siis siin- minu jaoks on vinüülil 2 põhjust:
        - esiteks mingi periood muusikas, millega ma olen üles kasvanud, on saadaval kas ainult või parima kvaliteediga ainult vinüülil
        - vahest on tore natuke nokitseda ja plaadikeerutaja kallal nokitsemine on üks võimalus kuhu seda kanaliseerida
        Toidan trolle!

Comment

Proovisin kah vastata, ajas kah harja punaseks.
          Makilint oma variatsioonides on puudu, valida kas vinüül või digitaalne meedia, sellest ka vaid populaarsed formaadid.

Aga enamike testidega ongi nii . Kõigepealt pannakse paika oodatav tulemus ja siis koostatakse sobivad küsimused.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitust
            Oh kurja. Kui peale veerand tundi nokitsemist on ikka veel üle poole minna,
            Umbes sama siin, kui hakati 100 eri varjundis variantidega pärima "milline mu vaimne tervis on" jäi asi katki.

Comment

Kas see mitte polnud tähelepanu küsimus kus sõltumata arvamusest tuli üks kindel vastus märkida?
              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
              X