Teade

Collapse
No announcement yet.

Salvestus Astra 110 C-1-ga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Salvestus Astra 110 C-1-ga

    Tere!Tekkis selline küsimus,et vaadates arvutist(You Tubist)80-ndate muusikavideosid,ning ka kuulates terveid plaate(discomuusika,Itaalia discomuusika)kas on võimalik arvutist(sülearvutist)otse salvestada kõlari (kõrvaklappide pesast)muusikat makilindile.Pean silmas pulkpistiku ava,kuhu saab kõrvaklapid taha pista.Eelnevalt muidugi kasutades üleminekuid 5DIN pesaks,et saaaks ühendada selle veneaegse stereo juhtmega.Muidugi mõni ütleb,et hull idee,parem salvesta siis juba CD peale.Aga ikkagi,kui soov oleks see asi makilindile saada,kas on see võimalik.Pean silmas,et midagi ei rikuks arvutil ära.Ma ise suht juhm elektroonikast.Kunagi üks sõber väitis(ei tea,kui tark temagi on)et mingi võimalus olevat,kui kõlari hääl maha keeratud,et arvuti kõlarist ei tohtivat hääl kuulda olla,vaid makist.Siit siis küsimus,et kas oleks võimalik nii muusikat You Tubist otse lindile (lintmakiga )salvestada,ning peab siis arvuti kõlarist hääl maas olema.Mingi millivoltide või mingi voolutugevuse tagajärjel kärssavat arvutis midagi läbi???Võibolla mõni saab nüüd kõhutäie naerda selle jutu peale,aga mis teha,kui ise ei jaga raadiotehnikast midagi.Lihtsam oleks vast ja CD peale salvestada otse arvutist,siis CD plaat mängijasse,ning siis sealt salvestada makilindile???Ootaks arvamusi,õpetussõnu.

    #2
    Vs: Salvestus Astra 110 C-1-ga.

    Saab nii lindistada. Probleeme võib tulla võrgumüraga, aga see on proovimise asi.
    Kõlareid vaigistama ei pea, su sõbra jutud puudutavad mikrofoniga lindistamist.

    CD-d võid ka kasutada vaheetapiks, on lihtsam lindile monteerida
    ja arvuti-maki võrgumüra ületamatusel lindistada siis eraldi cd-mängijast makile.

    Comment


      #3
      Vs: Salvestus Astra 110 C-1-ga.

      Mõnes mõttes ongi idee natuke hull...aga ainult siis, kui vaadata seda helikvaliteedi poolelt, hetkel on taotletud ilmselt retrohõngu tekitamist, milleks selline lahendus sobib päris hästi. Müra saab ilmselt väiksemaks siis kui sülearvutit toita aku pealt.

      Comment


        #4
        Vs: Salvestus Astra 110 C-1-ga.

        Tänud,eks ma lähipäevil proovin katsetan.

        Comment


          #5
          Vs: Salvestus Astra 110 C-1-ga.

          Kvaliteedi mõttes jah, juutuubi mp3 ja lisada lindi effekt, tulemus võib "huvitav" olla .
          CD vaheetapiks on ilmselt ebavajalik, sest kohasem on sel juhul failiks salvestada heli, see toimetada ja lõpuks esitada läbi DAC võimelise aparaadi, saab arvutimüradest vähemalt lahti. Mõni ress ehk ikka on mida vahele kasutada.
          See sõber kes seal arvutikõlareid keerab, ärge teda väga tõsiselt võtke, kindel on et ta on kuidagi sellega kokku puutunud kuid aru pole saanud mis ja kuidas. Ega väga imestada ka midagi pole, mulle meenub ühe muidu suht ontliku kodaniku sarnane väide aastakümnete tagant nii et mingi selline kumu võib liikvel olla küll.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

          Comment


            #6
            Vs: Salvestus Astra 110 C-1-ga.

            Youtube on madala kvaliteediga, sama on ka Soundcloud (suurem osa on 128kbps), äki annaks midagi nendest lugudest otsida parema kvaliteediga.
            http://hparchive.com/
            https://worldradiohistory.com/index.htm

            Comment


              #7
              Vs: Salvestus Astra 110 C-1-ga.

              Hangi endale 3,5 mm-Din5 juhe ja lase käia. Enne midugi vaata, et mingi messenger, skype vms plõnksuv programm häält ei tee.
              Müradest. Astra 110 sisendahel on sama idiootlikult tehtud nagu ka suvalise helikaardi väljunfdahel, niiet ega midagi eriti ei kaota ega võida.

              Edit: ise lasen küll suvalistest striimidest aegajalt kasseti peale. Põhjus ei ole mitte "kvaliteedi taganutmises" , vaid siis on see lugu mingil kujul olemas kui netti pole või tahn asja "kaasa võtta". Lihtsam kui igasugu "downloaderitega" jamada.
              viimati muutis kasutaja martinj; 14 m 2015, 12:24.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

              Comment


                #8
                Vs: Salvestus Astra 110 C-1-ga.

                Tänud,eks ma katsetan mõnel päeval.

                Comment

                Working...
                X