Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Vs: Ekvalaiser GE-7030 - kas neid kondekaid on ikka nii palju vaja?
Mõtled BC517 transi?
Mina hoiaks selle küll audio skeemidest kaugel eemal, eriti sellistest kus üldist tagasisidet ei kasutata.
See 4 transiga buffer otse DOSi skeemi ei sobi aga õigete transide puhul ja sisend difastme sobivaks kohandamisega võib vist toimida. Mis aga siis sellest DOSi skeemi mõttest alles jääb on eri küsimus.
Vs: Ekvalaiser GE-7030 - kas neid kondekaid on ikka nii palju vaja?
DOSi ees olev filter on küll suht lihtne ümber arvutada, 1.-st ja 2.-st järku pasiivsed filtid järjestikku.
Tegelikult on veel üks lintne võimalus, pane pingejagur selle 6 m RCA lõppu, siis ei teki jaguri väljundtakistusest ja kaabli mahtuvusest filtrit, mis nii madalalt kõrged maha lõikaks. Ma loodan, et DOSi väljund tegelikult kannatab selle 600+ pF koormust eriliselt moonutamata välja, kuigi 600 pF takistus on juba 12 kHz juures 22k oomi.
DOSi ees olev filter on küll suht lihtne ümber arvutada, 1.-st ja 2.-st järku pasiivsed filtid järjestikku.
Peaks olema lihtne, kuid kui pole seda kordagi elu jooksul teinud, sii mitte nii lihtne. Igasuguseid online kalkulaatoreid leidub, kuid päris selliste elementidepaigutusega ei ole ette jäänud.
... ja oleks imestamist vähem miks "kõrged ei sära".
Täiesti võimalik, ainult kuidas seda asja õigesti uurida - mõõteotsad daci jalgade külge või peale filtreid?
Kui otse jalgade külge, siis kas filter tagant ära?
Ning ega ma ei "imesta", ma lihtsalt "harjutan kätt".
Comment