Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas keegi omab häid in-ear kõrvaklappe?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas keegi omab häid in-ear kõrvaklappe?

AKG K3003i
    Sennheiser IE800
    Shure SE846-CL
    Kas kellelgi on kogemusi mõnega nendest?
    "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Vs: Kas keegi omab häid in-ear kõrvaklappe?

Jah, muidugi. Mis on head, on küsimus nagu alati. Mina oma tagasihoidlikust helitaibust pean siiani parimaiks Sony Walkman A810 kaasa tulnud klappe. Olen proovinud peale neid paljusid kuid ikkagi nende juurde lõpuks tagasi jõudnud. Eraldi müüdis pole selliseid näinud mis ei välista, et neid siiski müüdi. Ei ole AKG, ei ole Sennheiser, Prado vms audiofiilsed nimed.
    Kuid püsivad kõrvas (isegi jooksmisel), ei pane kõrvu valutama ja heli on minu jaoks sobiv - spekter mida arvan kuulvat ja oodatav on ka kuulda.
    Või tahtsid sa midagi muud lugeda vastuseks?

Comment

Esmalt postitatud sedrikv poolt Vaata postitust
      Jah, muidugi. Mis on head, on küsimus nagu alati. Mina oma tagasihoidlikust helitaibust pean siiani parimaiks Sony Walkman A810 kaasa tulnud klappe.
      Või tahtsid sa midagi muud lugeda vastuseks?
      Need Sony klapid on keskmisest suurema membraani/diafragmaga, sellest ka nende parem/avaram hääl. Aga herr Sonic võiks sebida veel suurema membraaniga:
      Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Vaevalt see eriti abiks on aga Sonyle +1, kunagi kui asi aktuaalsem oli jõudsin sellisteni kui MDR-EX90, mulle meeldisid, kuigi ma ei olen ikka kõlaritega kuulaja. Maksid muidugi mingi 1000 krooni mitte euri kanti.

Comment

Working...
        X