Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Jah, muidugi. Mis on head, on küsimus nagu alati. Mina oma tagasihoidlikust helitaibust pean siiani parimaiks Sony Walkman A810 kaasa tulnud klappe. Olen proovinud peale neid paljusid kuid ikkagi nende juurde lõpuks tagasi jõudnud. Eraldi müüdis pole selliseid näinud mis ei välista, et neid siiski müüdi. Ei ole AKG, ei ole Sennheiser, Prado vms audiofiilsed nimed.
Kuid püsivad kõrvas (isegi jooksmisel), ei pane kõrvu valutama ja heli on minu jaoks sobiv - spekter mida arvan kuulvat ja oodatav on ka kuulda.
Või tahtsid sa midagi muud lugeda vastuseks?
Jah, muidugi. Mis on head, on küsimus nagu alati. Mina oma tagasihoidlikust helitaibust pean siiani parimaiks Sony Walkman A810 kaasa tulnud klappe.
Või tahtsid sa midagi muud lugeda vastuseks?
Need Sony klapid on keskmisest suurema membraani/diafragmaga, sellest ka nende parem/avaram hääl. Aga herr Sonic võiks sebida veel suurema membraaniga:
Vaevalt see eriti abiks on aga Sonyle +1, kunagi kui asi aktuaalsem oli jõudsin sellisteni kui MDR-EX90, mulle meeldisid, kuigi ma ei olen ikka kõlaritega kuulaja. Maksid muidugi mingi 1000 krooni mitte euri kanti.
Comment