Teade

Collapse
No announcement yet.

Stereoressiiveri valik

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Stereoressiiveri valik

    Optilise auto poweriga pole varem kokku puutunud. Kindlasti ei ole see laialt levinud.
    Pigem kahtlustaks, et tegemist on üsna uue featuuriga.
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

    Comment


      #17
      Vs: Stereoressiiveri valik

      täna sai proovitud, mida PM6005 teeb standby modes optilise signaali peale ja kuigi hoidsin pöialt, siis pool-ootuspäraselt selgus, et ega ei teegi midagi

      nüüd tundub see onkyo tx-8150 algsete soovide mõttes kõige rohkem kümpi. PM6005 on küll ca 100€ odavam, aga onkyo jällegi suur samm edasi tänapäeva. kahjuks on see nii värske mudel, et peale reklaamtekstide mulle arusaadavas keeles midagi leida ei ole.

      stereo võim, raadio, kellad-viled ja see "optiline power on". viimane tundub nagu pisiasi, aga tegelikult mugavuse mõttes üsna oluline ma arvan. ma olen kahte mõne aasta vanust diiselautot pidanud - ühel passi eelsüüteküünalde tuld nagu ennemuiste, suvel vähem, talvel rohkem. teisel on süütelukk nagu lüliti st võib ta korraks "starteri" peale klõpsata ja auto arvestab ise vajaliku viivituse ning käivitub siis kui vaja. ma ausaltöeldes ei kujuta esimest varianti enam hästi ette

      kui kellelgi veel mõnda head ideed alternatiivide osas ei leidu, siis ilmselt tuleb see onkyo kuskilt koju tuua, kuigi süda tilgub marantzi järele veidi verd.

      Comment


        #18
        Vs: Stereoressiiveri valik

        No kui mugavus on nr 1 siis jah onkyo ehk aga suht arusaamatuks jääb see südame vere tilkumine marantzi järgi, samas viga võib ka minus olla.

        Comment


          #19
          Vs: Stereoressiiveri valik

          Endal tiksub kodus juba mitmendamat aastat Onkyo TX-8050, mis tundub näitajate poolest olema TX8150 eelkäija.
          Töötab nii otse kui ka lampvõimu eelvõimendina (kuna kasutan lairibakõlareid, siis tahavad kõrged-madalad natuke järeleaitamist)
          Onkyo stereo saigi valitud seetõttu, et sel vanamoeliselt tämbrid eraldi reguleeritavad + digisisendid + netiraadio. Ja pole mingeid hdmisid vms. Heli on täitsa mõnus, kuid kõlareid tuleks kindlasti passitada, mis rohkem meeldivad/ruumiga sobituvad jne.

          Comment


            #20
            Vs: Stereoressiiveri valik

            http://www.okidoki.ee/buy/1139/ oskab keegi sealt alla 200€ mõne pärli ära tunda?

            Comment


              #21
              Vs: Stereoressiiveri valik

              taustaks nii palju, et kui siin jäi viimane jutt onkyo peale, siis reaalselt nii ei läinud. kes soovib järgmise temaatilise küsimuseni jõuda, siis võib silmad kohe viimase lõiguni lasta.

              kuna polnud võimalust ehitada korterit ümber helisüsteemi, vaid vastupidi siis tulid teatud piirangud ette. tõsisem neist asjaolu, et telekalaua riiulite jaoks jäi onkyo gabariidilt liiga kõrgeks. algselt eeldasin, et riiulid on mõõduka vaevaga ümber tõstetavad, aga õnneks enne onkyo ostu sai järele kontrollitud ja asi selge - tuli vaadata midagi madalamat. kuna mugavuse mõttes ei tahtnud järeleandmisi teha, siis tõin koju marantz 1506. kuna antud mudeli menu tõttu euroopas tol hetkel oli tarneaeg eelmise aasta lõpus oodatust pikem, siis sain kompensatsiooniks kasutada PM6005 kuniks tellitud aparaat kohale jõuab.

              kes mõistlikus hinnaklassis stereovõimu otsib, siis PM6005 on kindlasti hea valik. väga täpse ja mõnusa soundiga. korterisse võibolla isegi veidi palju, sest see võimendi kindlasti avanes rohkem suurematel valjustel. julgen soovitada.

              sain ka siis lõpuks 1506 kätte ja pole samuti midagi halba öelda. seadistasin ta komplektis oleva mikrofoniga stereorežiimile. 1506 ei oma kaugeltki sama "oomphi", mis PM6005, aga on sarnaselt sümpaatse kõlaga ja ilma igasugu valehäbi tundmata, siis kõiki muid faktoreid arvesse võttes ma ostu kindlasti ei kahetse. lisaks sai pärast mitmeid kuulamisi/võrdlusi ligi võetud ka monitor audio bronze 2 kõlarid. marantz cd6005 saabumisel. ilukirjandusliku osa lõpp.

              viimaste tuliste foorumiarutelude taustal näib see küll ketserliku õli tulle valamisena, aga oleks vaja abi rca ja kõlarikaablite valikul audiofiilse sissemänginud- ning 1€ kelgunöörkaabli diskussiooni oleks mul lisada pragmaatilise mõõtena vajadus geomeetriliselt "kompaktse" kaabli järele. kuna 1506 on mõõdult suhteliselt sügav ning istub oma "sahtlis" suhteliselt viimase piiri peal, siis tahaks teda veidi rohkem sissepoole lükata. on kellelgi mingeid soovitusi RCA ja banaankaablite osas, kus näiteks pistikud oleks 90 kraadi all? või et lihtsalt näppude vahele jääv osa oleks maksimaalselt lühike? kui pistikud nurga all ei ole, siis võiks kaabel ise olla pehmemapoolsem. sobivad nii valmiskaablid kui ise tegemise variant.

              Comment


                #22
                Vs: Stereoressiiveri valik

                Get the best deals for RCA 90 at eBay.com. We have a great online selection at the lowest prices with Fast & Free shipping on many items!
                Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

                Comment


                  #23
                  Vs: Stereoressiiveri valik

                  Comment


                    #24
                    Vs: Stereoressiiveri valik

                    Kõlarikaablid keera ikka võimu klemmide alla otse, ilma igasuguste banaanideta, mida vähem kontakte/üleminekuid seda parem.

                    Comment

                    Working...
                    X