Teade

Collapse
No announcement yet.

kõrvaklapid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kõrvaklapid

:huh: nii, probleem selline, et klapid läksid katki, arvatavasti juhe kuskilt, ise selline amatöör, et parandamine käib üle jõu (pole vahendeid ja näpud liiga paksud) nii, et küsimus selline kas tevalo poodides selllist kiirremonti kah tehasse? ja palju maksab?

Poed nagu rohkem juppide müügiks aga vast mõnest töökojast läbi astudes saad kindlasti abi. Kaks juhet ära kontrollida ei tohiks teps mitte raske asi olla B) .
    ehh... andrjusa

Comment

hehee
      mul väike vend lõikas kõrvaklapi juhtme läbi, mina pidin parandama <_<
      kaks juhet, mõlema see kaks eraldi vask juhtme pundart, peab laki pealt maha kraapima + veel isolatsioon (puuvillane vist, kogematta sain selle ka kärrssamma aetud.)
      põhimõtteliselt on korras. aga mingi liigutuse peal ikka ragiseb
      praegult ei viitsi uurida lähemalt
      http://www.alldatasheet.com/

Comment

silma ja näpuosavuse suurendamiseks kõrvaklapid on ju loodudki :P kui need just muidugi mingid hingehinda maksnud klapid pole.

Comment

Ma arvan, et tevalos vast vahetatakse see juhe ära ka, seal suuremaidki töid nähtud tehtavat (vähemalt mustamäel).

Comment

osta kuskilt poest uus juhe see maksab mingi 20eeki aind ja võta kodus korraks kolb kätte ja jooda kokku
            radiotehnika y-101 + 2 estonia 35AC-021 + ((s-90 bassikas endatehtud kastis)+10&quot; woofer logitech

Comment

:angry: Mul mingid ligi 600.- klapid sellise "made in china" süsteemiga et kõik jupid kokku liimitud ja mikker ka küljes. Läksid katki üritasin parandada kuid nende lahti võtmine oli juba ooper omaette. Kui need tõesti mingid kehvad klapid on siis arjutada võd aga parem ikka uued osta jääb palju närvirakke alles.
              S A C
              Siberian Audio Concept

Comment

Kui Tallinnas oled, astu läbi Tevalo poest Mustamäel. Neil seal tagaruumis väike remonditöökoda. Kindlasti saad kaubale.

Comment

Working...
                X