Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarid ei mängi arvuti/telefoni küljes (y7101 võim)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Kõlarid ei mängi arvuti/telefoni küljes (y7101 võim)

    Esmalt postitatud Kermit poolt
    Nojah, kui ühendada see din5 otse, ilma pikenduseta, 3.5 pessa, siis on kõik vinks-vonks. Nüüd on siis küsimus selles, et tuleb leida pikem (vähemalt 3m pikkusega) din5 kaabel. Selle leidmine kohalikest Eesti poodidest tundub olevat keeruline. Pakutakse vaid kuni 1.5m kaableid. Kas võib tekkida mingi probleem kui antud kaabel liiga pikk on?

    Ma arvan, et selle uue pikendusega võib täpselt sama asi juhtuda. Aga kas see kaabel koos pikendusega mingi seadme küljes töötab?

    Ja veel selline küsimus? Kui juhe on täies pikkuses võimuga ühendatud, kas siis 3.5mm pistiku otsast kinni võttes võimendist urinat kostab?
    viimati muutis kasutaja nomax; 13 m 2016, 12:48.

    Comment


      #17
      Vs: Kõlarid ei mängi arvuti/telefoni küljes (y7101 võim)

      Olen 5din >3,5mm ühendusjuhtmeid võtnud UKst. 5din on tavaliselt Neutrik metallpistik, mida saab lahti võtta ja juhtmeotsi vajadusel ümberjoota. Hinnatundlikule see variant muidugi on overkill, kuna ta nagunii ei saa aru pistikute ja juhtme kvaliteedist

      A brand-new audio interconnection cable for Naim, B&O & Quad systems - 5 pin DIN Neutrik Ream-brand plug to gold 3.5mm jack plug cable.  Suitable for iPod, iPhone, Android devices: Samsung, Sony, etc. Most mobile phones and tablets.  Run your TV sound output through your hi-fi system. Made from highly-flexible screened OFC cable, terminated with quality 180 degree metal bodied 5 pin DIN plug with gold pins on one end, gold plated metal-bodied 3.5mm jack plug with cable strain-relief.



      Eestis oomipoes ühendusjuhtmete kvaliteet on väga kõikuv.
      viimati muutis kasutaja martk; 13 m 2016, 14:52.
      Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

      Comment


        #18
        Vs: Kõlarid ei mängi arvuti/telefoni küljes (y7101 võim)

        offtopic, aga EWSoundis 5din Neutrik http://www.ewsound.ee/et/kaablid-pis...3-08-06-detail

        Comment

        Working...
        X