Teade

Collapse
No announcement yet.

Mixerpult

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Mixerpult

    Tere!

    Ei teagi nüüd kas saab jälle õige teema pealkirjana ja alamrubriigi alla aga eks kui selgust rohkem muudab õigeks.
    Alustan siis tulemuse kirjeldamisest:
    Nimelt on soov osta kas valmisseade, valmistada ise või lasta valmistada seade, millel peaks olema 2-sisendit (võib-olla ka 3) ja sealt väljund nö. line out ja kõrvaklappide väljund.
    Eesmärgiks on sisendisse nr1 lasta kitarri signaal, sisendisse nr2 mingi mahamängija signaal, näiteks arvuti või mp3 player või nutitelefon vms. Millede signaalitugevusi saaks siis nupust reguleerida, kui palju mingi sisendi signaali väljundis kajastub. Lisaks väljundi tugevuse reguleerimis nupp.
    Mõtleme veel juurde versiooni 2, kus suurelt mõeldes võiks olla sisenditel lisaks tämbriplokk (kõrged, keskmised ja madalad) ning tundlikus (Gain)
    Ka kõrvaklappide väljundil helitugevuse regulaator ning valiku lüliti/id, et missuguste sisendi signaale lastakse klappidesse, ehk kas sisendite 1ja2ja3 signaalid või 1ja3 jne (nende erinevad kombinatsioonid).
    Sama ka Line out väljundi juures.

    Kogu selle seadme mõte siis kodus korteris kitarril luguharjutada, kus mahamängija samalajal õpitavat muusikapala esitab ja teha seda nii, et teisi väga ei segaks.
    Ja ka lisa eelisena kui nüüd bändiproovis olla, siis oleks vast eriti tore pillimängida selliselt, et kitarri signaal enne suurde mixerpulti jõudes läbib antud ploki, kus ma saan näiteks kitarri signaali lasta oma kõrvaklappidesse ja ülejäänu (muud pillid ja mikrofoni) bändi mixerpuldi Line out pesast oma seadme teise sisendisse ning keerata kõrvaklappidesse omale sobivad heli tugevused vast nii, et minu kitarri sisend oleks tugevamalt kuulda klappides ja muu nõrgem.

    Mis võiks olla niisuguse valmisseadme ametlik nimetus, kui niisugune asi olemas on.
    Leidsin ka midagi skeemide vallas, mis nagu juba sedamoodi asja meenutab.

    #2
    Vs: Mixer pult

    Kui valmistoodangut soovid, siis võta see: http://cache.osta.ee/iv2/auctions/1_1_19904648.jpg
    Ise kunagi siit foorumist kasutatuna ca 40 euri eest ostsin selle. Väga hea mixer.

    Comment


      #3
      Vs: Mixer pult

      Tänud tiidu93!

      Seoses tiidu93 postiga lugesin ka niisuguse lektüüri läbi


      Ja esmasel vaatlusel näib olevat see, mida vajan ja lisaks veel muid võimalusi. Eks ma uurin netis ringi, kui 40 raha eest kuskilt niisuguse kätte saaks oleksin väga õnnelik

      Comment

      Working...
      X