Vs: Eraldiseisvate komponentide osatähtsus audiosüsteemis.
Oh jumal küll, millisete mõtetega Sina vaeva näed. See teema pole ei Sinu ega Minu mõttemaailma jaoks. See on see ilu, võlu ja valu kui hõõguvat lampi näed ja selles sahmerdavaid elektronide voogusid märkad, see kuulub asja juurde ja paljud toonid on palju paremini tajutavad kui visuaalne nägemine abiks on!( väike nali!)
See on küll teine teema, kuid kas on meelest läinud kui 30kW Tesla või KV-5 UBS-I ära blokeerisid ja saatjas sees kolasid, või kapiuksed lahti saatjas sees näperdasid ja kus mingid tühised +30kV või +5kV anood ahelad töös olid. Ei juhtunud ju midagi ei põletanud näppe ja ka püksid jäid jalga! Mina küll sellest patust prii pole ja sai ikka patustatud küll, kui häälestustööd vaja teha oli ja ikkagi elus veel. Pole hullu midagi eriti fännide rea pealt, seal on kõik lubatud! See nii kallis värk et iga pere liige ligi pääsegi ja ohutus tegatud. Selle raha eest peab ka efekti olema ja tuba tahab kütmist mitte aga mingi raud kapp, kust midagi välja ei paista ja mis nurgas kurvalt seisab.
Võibolla valan nüüd õli tulle, aga mulle jäävad ohutustehniliselt arusaamatuks sellised lahtised konstruktsioonid! Lambi klaaskolb läheb küllaltki tuliseks ja kui ümbruses liigub piisavalt elavat, kes uudistavad uusi "lelusi", siis tagajärjed võivad olla ettearvamatud (kolb läheb katki, pinged jäävad, temperatuur on piisavalt kõrge übruses tulekahju tekitamiseks jne.). See on umbes sama, kui jätta haljad pingeall olevad juhtmed lahtiselt, põhjendusega , et seal ju ei liigu peale minu-meie kedagi! Isegi raadiosaatjad pannakse kesta, mis võib samas olla suurtem kui nii mõnegi inimese maja!
Isegi raadiosaatjad pannakse kesta, mis võib samas olla suurtem kui nii mõnegi inimese maja!
Comment