Teade

Collapse
No announcement yet.

Eraldiseisvate komponentide osatähtsus audiosüsteemis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Eraldiseisvate komponentide osatähtsus audiosüsteemis.

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
    Laena minule oma juhtmeid, panen nad korraks Buckinghamidele taha, kui nad õnnest maha ei põle hakkavad veel paremat heli tegema, oma sõpradele saad öelda et need on Buckinghami tagant võetud, juhtme väärtus kohe kasvab.
    Kas seda tuleb naljana võtta või ongi sul Tannoy Buckingham kõrval?

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
      Kas seda tuleb naljana võtta või ongi sul Tannoy Buckingham kõrval?
      Minu teda on nad Eestis ainult ühes kohas, aga testimiseks käivad küll
      Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Tundub, et on aeg pimetest ära teha.Mina selle eelmise teema algataja olin, kus raxz lubas oma püksid ära süüa, kui keegi tema poest võetud 1 euroste ja 500€ RCA-kaablitel pimetesi ära teeb.Ma olen selleks valmis, kuigi lükkasin seda edasi, kuna mu kõlarid ei ole veel lõppviimistlust ära saanud.

TINGIMUSED

Asukoht soovitavalt Tallinn või läheduses.Minuga on kaasas inimene, kes on tunnistajaks, et milline kaabel tegelikult taga on, et mulle tünga ei saaks teha.Vajadusel võtan eelnevalt end riidest lahti, et ei tekiks kahtlust, et me omavahel mingit salasidet peame.Võimalikult tühi ruum 4-7m korda 5-8m.Lae kõrgus 2,5-4m.Õhutemperatuur 20-25 kraadi.Õhuniiskus normaalne - nagu igas kesk-küttega korteris olev.Elekter 220V.Kohale peab tulema ka raxz koos endale paremini maitsevate pükstega, et saaks selle vana teemaga ka ühele poole.Kipitoki võiks ka ju teha.Mina tulen oma tehnikaga ja kaablitega.Keegi võib oma 1 eurose soolika kaasa võtta, kui minu toodud suvaline jupp ei kõlba.Mina väidan, et vähemalt 7 kümnest ütlen vastuse pihta.Võib-olla ka 10-st 10.Jutt käib rca-rca kaablist võimu ja mängija vahel.Kõlarikaabli osas olen valmis sama tegema.Kui on lisaküsimusi mu kasutatava masinapargi kohta - võin ka avaldada.

Kellel on küsimusi või ettepanekuid, siis mu telefoninumber on 5063101.Erasõnumid loen ka muidugi läbi.
        viimati muutis kasutaja tm101; 09 m 2016, 18:30.

Comment

Mis võim, mis mängija ja mis kaabel on sinu poolt?

Comment

Esmalt postitatud tm101 poolt Vaata postitust
            Tundub, et on aeg pimetest ära teha.Mina selle eelmise teema algataja olin, kus raxz lubas oma püksid ära süüa, kui keegi tema poest võetud 1 euroste ja 500€
            Äkki kambapeale mingi ruumi rendiks, ja teeks mõnusa koosviibimise? Mina oleks käsi
            Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Odavama klassi kraam.
              Võim Arcam FMJ A32, plaadimängija Marantz SA-15S1, kõlarid enda käsitöö- kaheribalised monitorid, kus twiiter Seas Millennium, teine element Hiinakas. RCA Straight Wire Rhapsody, Kõlarikaabel Audio Note An-L või Acoustis Zen Satori.
              viimati muutis kasutaja tm101; 10 m 2016, 14:16.

Comment

Kas see kaabel http://straightwire.com/PDFs/RPI.pdf
                Kui pikk?

Comment

Väga õige mõte. Palun jätke siia info sündmuse kohta, tahaks väga osaleda kui vähegi võimalik on.

Comment

Esmalt postitatud tm101 poolt Vaata postitust
                    ...plaadimängija Marantz SA-15S1...
                    See pole plaadimängija, vaid CD mängija. See-selleks - kelle ja mis lugusid pakud, et teaks kõrva drillida?
                    Ja veel, mis kvalifitseerub 1€ RCA kaabliks - heameelega tooks ühes 80-ndate tavakaablid, millega ühendati technicsi, duali, kyocera, mitshubishi poetoodangut, mis tänapäeva eesti (audiofiili) mõistes on emexi kaup?
                    viimati muutis kasutaja martk; 09 m 2016, 20:01.
                    Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
                      Ja veel, mis kvalifitseerub 1€ RCA kaabliks - heameelega tooks ühes 80-ndate tavakaablid, millega ühendati technicsi, duali, kyocera, mithubishi poetoodangut, mis tänapäeva (audiofiili) mõistes on emexi kaup.
                      Kas on mõtet vähest aega ja kontsentreerumisvõimet tolategemisele kulutada? Võtke referentsiks meetrised HQ silver seeria otsastatud kaablid Oomipoest või Noorest tehnikust ja mäng on aus.
                      Maksavad küll natuke rohkem kui euro, kuid mitte nii palju, et neid kalliks kaubaks saaks liigitada.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                        Kas see kaabel http://straightwire.com/PDFs/RPI.pdf
                        Kui pikk?
                        Neid rhapsody on 3 erinevat varianti. I, II ja S. Materjalid ja konstruktsioon väga erinevad. Heli poolest on I (coaxial) kõige õnnestunum. S palju säravama heliga. Mul mõlemad olemas. Testimiseks S sobiks paremini, seda on lihtsam eristada.

Comment

Tegelikult võiks selle kaabli jauramise kuskile vanemasse kaabliteemasse tõsta, teema algus oli komponentide osatähtsus, küll aga on jauramine kõige vähemtähtsa osa üle.
                          Osatähtsuse mõttes ei oleks küsimus mitte selles, et kas on vahe või mitte, vaid kui suur siis on kas mõju et selle järgi seda osatähtsust määrata.
                          Ega mina olen ka väheke selline inimene et kaablil peab mini olema, küll aga ma teadvustan endale kui palju see siis heli muudab. On ka kõlareid millega ei suuda erinevatel võimenditel vahet teha.

Comment

Kuna kasutaja raxz on ilmselt loobunud nii testimisest kui pükste söömisest oleks vist mõtekas natuke testimist modifitseerida. Seda peaks otseselt läbi viima ja kaablite vahetust tegama keegi erapooletu nii, et keegi kolmas ei näe, mis toimub. 10 katset on liiga vähe, et ainult 5% oleks tõenäosus, et tulemus saadi arvamisega peaks 10-st 9 õigesti panema. 12 15-st oleks vist parem. Võrreldavaks kaabliks poleks ka mõtet võtta mingit teadmata hiina nööri vaid odav (10 EUR-ga saab ise teha) aga tehniliselt pädev kaabel.

Comment

Kallis kaabel tuleks ka üle mõõta et see ei saaks mingeid "meeldivad" moonutusi tekitada. Sest kui erinevus on kõrvaga kuuldav ei saa sellega veel otsustada kumb kaabel puhtamalt signaali läbi laseb vaid ainult seda et vähemalt üks neist on vigane, aga ei tea kumb.
                              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud elukaz poolt Vaata postitust
                                Kallis kaabel tuleks ka üle mõõta et see ei saaks mingeid "meeldivad" moonutusi tekitada. Sest kui erinevus on kõrvaga kuuldav ei saa sellega veel otsustada kumb kaabel puhtamalt signaali läbi laseb vaid ainult seda et vähemalt üks neist on vigane, aga ei tea kumb.
                                Väga hea point, sellele olen ka mina ja veel mõned jõudnud.

Comment

Working...
                                X