Teade

Collapse
No announcement yet.

Parim lahendus 50/50 filmid/muusika puhul?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Parim lahendus 50/50 filmid/muusika puhul?

    Mul olid vahepeal releed. Täpselt samad, mis stereovõimu kõlarireleed. Lahendasin odavamalt, ehk NO+NC kontaktidega. Kõik toimis ideeliselt nagu pidi - NC olekus oli stereovõim; ressi lülitamisel, sai ressi väljund 230V pinge, releele anti toide (läbi eraldi toitebloki : 24V) ning NO kontaktide abil lülitati kõlarid ressi järgi. Paraku NC ühendus polnud piisav - valjemal kuulamisel hakkas lahti põrutama - kas oli reele anomaalia või mitte - igaljuhul kuulamisel oli see pärid jõhker "effekt". NO kontaktid olid samas väga stabiilsed. Ehk siis vb . mõlemale eraldi releed?
    -

    Comment


      #17
      Vs: Parim lahendus 50/50 filmid/muusika puhul?

      Mul on ikka 12V alalispingemähistega releed, ja releed ei asu kõlari küljes - mehaaniline vibra küll neid kätte ei saa (kuigi kõlarid on piisavalt massiivsed ka et ega neil eriti vibrat ei ole). Mulle on see isegi uudiseks et relee saab "lahti põruda muusika taktis", aga ju siis saab. Eraldi releed on kindlam igal juhul, sest põhimõtteliselt selliselt lahendades ei piira sa valikuid ainult kahele (kõlari suhtes) allikale, soovi korral pane kõrvuti mitu vaja.
      Saab ka nii et ühendad näiteks kaks võimu nagu rööbiti kõlari külge (kommuteeritakse võimendis ju nagunii läbi relee kõlarit), kuid see eeldab natuke teadlikumat lähenemist kus vajalik teatud rutiin või enesedistsipliin - ei tohi korraga vastavaid väljundeid aktiveerida. Loomulikult avastab kaitseautomaatika "liinil" võõra signaali ja kupatab võimu/ja/või ressi magama, seega tuleb seadmed korraks välja lülitada ja siis õiges konfis uuest sisse, ebamugav mõnikord, kuid töötab samuti. Kui aga pere ka seadmeid kasutab, siis nii ei saa enam.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

      Comment


        #18
        Vs: Parim lahendus 50/50 filmid/muusika puhul?

        Esmalt postitatud marcor1 poolt Vaata postitust
        Enda kogemus Onkyo 603 aparaadiga oli, et filmieffekte tekitas korralikult - visatoni 8" GF 200 kummipumbad olid vägagi hõivatud. Samas muusikas (stereos), "direct" funktsioonis oli bass väga "õhuke".
        Hetkel surroundkõlarid ja ress ongi "ilu" pärast, töötab stereokomplekt. Fimivaatamisel pole millestkist puudu tundnud.
        Aga kui vaja siis tõesti - kui sul see onkyo ja marantz olemas siis onkyo eelvõimust signaal maranzi lõppu ja peaks lahendatud olema?
        Filmidega on väga hea. Muusikat kuulates peab veidi bassi juurde keerama, et hea saaks, aga mulle meeldib musa direct peal kuulata, ehk ilma igasuguse onkyo "hookus pookuseta". Panin Onkyo eelvõimust Marantz-i amp directi ja nüüd päris hea!

        Comment


          #19
          Vs: Parim lahendus 50/50 filmid/muusika puhul?

          Ma tean, mis puudu on.

          Click image for larger version

Name:	DSC00827.jpg
Views:	1
Size:	187,7 KB
ID:	869551

          Comment


            #20
            Vs: Parim lahendus 50/50 filmid/muusika puhul?

            Esmalt postitatud nexx poolt Vaata postitust
            Ma tean, mis puudu on.

            [ATTACH=CONFIG]12963[/ATTACH]
            Alati on midagi puudu!

            Comment

            Working...
            X