Teade

Collapse
No announcement yet.

küsimus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

küsimus

tervist.
    kuidas saab arvutist heli keskusesse lasta?
    olen mitmeti proovinud aga ei suuda välja mõelda
    keskus on Panasonic SC-PM15
    sel keskusel on loll süsteem rzk kõlarist tuleb 2 juhet basskõlari ja kõrgete juhe eraldi. võiks ühes olla aga ei...
    kuidas ma saaksin arvutist heli keskusesse lasta et ta läbi keskuste kõllide tuleks?
    või ei saagi nii teha??
    ma ei ole eriti asjatundja mai jaga selliseid asju
    äkki keegi oskab aidata

Kas keskuseal Aux sisend on ? Kaks RCA (vms) auku tagaseinas ühel oeal L , teisel R - vat sinna sisse lased arvutist heli .
    Kui aga pole, siis tuleb see ise teha või teha lasta..
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

on täitsa selline loom olemas nagu AUX left ja right on ka aga kuidas ma juhtmed panen kas ainult lefti panemisest aitab?
      või kuidas ma arvutist sinna juhtmed vean?

Comment

ja aitab ainult lefti panemisest aga siis mängib ainult vasak kanal left=vasak; right=parem. Kuidas ma juhtmed vean? Nu seda ma ei tea kui kaugel su musakeskus arvutist on, aga vea mööda seina ääri . Arvutis tuleb juhe ühendada kõlarite pistikusse helikaarti. Või kui ise ikka mitte muhkugi asjast ei tea siis parme mõni targem sõber kucuda kes vajaliku ühenduse ära teeb.

Comment

tegin nagu vajalikud ühendused aga heli tuleb hästi vaikselt läbi
          mis krdi kamm nyyd on?
          ja keskusel mängib ainult kõrgete kõlar bass nagu ei akkagi tööle
          miks heli ikkagi vaikselt läbi tuleb peaks ju ikkagi kõvemini tulema
          ometi käib asi ju keskuse wõimu läbi nagu ma aru saan

Comment

Kontrolli, kas Sul arvutist volume ikka piisavalt kõrgel on, võibolla on ka kuskilt mõni ühendus kehvavõitu.Ära sa kehvi ühendusi tee, pane kõik ikka korralikult teibiga kinni, et kuskilt lühisesse ei satuks, nii võid helikaarti kui ka muusikakeskuse läbi kõrvetada.Bassid peaks küll mängima, mina kahtlustaks lühist kuskil.

See, et keskusel kõrge-ja madalsagedused eraldi juhtmetega on, ei pruugi nii halb asi ollagi, näiteks, kui tekib soov panna veitsa korralikumad subwooferid, siis saad panna passiivwoofrid, ei pea aktiivwoofrite peale raha raiskama.

Comment

ühendused on viimasepeal just tegin uued aga ikka ei tule nagu õieti läbi,
              kas siis võib keskuse AUX-il kala sees olla
              sest kui ühe juhtme otsa panen keskuse(nt. lefti) siis teise otsa arvuti outi või kuidas... :unsure:
              ja kui keskusest volüümi keeran akkab üks suur undamine pihta ja muud ei midagi
              arvutist on ka kõik asjad nii põhjas kui olla veel saab aga ikka ei midagi
              kas siis tähendab et on Aux pees... :unsure:

Comment

ma arvan, et sul nõrgad juhtmed. Parem oleks poest osta.
                TFK Audio
                #tfkaudio
                http://www.facebook.com/tfkaudio/
                http://tfkaudio.blogspot.com/
                - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Millist juhet muidu kasutad. Oletan et sul on selline et ühes otsas on 3,5mm stereo ja teises otsas kaks RCA pistikut. Kui on selline siis paned stereo pistiku helikaarti ja ühe RCA kekkuse vasakusse teise paremasse kanalisse ja ongi asi korras. Ei usu et AUX peetis on pigem on viga juhtmetes. Mine osta poest korralik juhe kui ise teha ei viitsi ja proovi uuesti. Muide arvutist ei tasu sugugu volüümi põhja panna kuna siis võid oma keskuse kõllid üsna ruttu sodiks lasta. Normallne helikaardi vol on kuskil alla poole (vähemalt mul). Mul endal on võimendi ja arvuti sedasi ühendatud ja kõik toimib nii nagu peab

Comment

selge siis on asi lihtsam ostan juhtme ja asi lahendatud
                    tänud kõikide soovituste eest

Comment

Kas keskusel ikka lülitasid AUX-sisendi ka? Enamasti peaks kas lülitist, kus saab lülitada cd/makk/raadio saama ka aux'i lülitada või siis kuskilt menüüst vms.

Comment

jah sel on lüliti AUX-iga
                        ma ple veel kuhugi poodi jõudnud et juhet vaadata, minu juhe ei tahtnud kuidagi tööle hakata, ei tea mis kamm sel juhtmel sis oli.
                        Ex näib kas hakkab poest toodud juhtmega tööe või ei hakka.
                        Aga kas see ei või midagi lugeda et AUXi sisendi takistus on 47 kohm-i
                        või see ei loe midagi?

Comment

47 k on väga hea sisendtakistus

Comment

no nii...
                            otsisin poest selliseid pistikuid et ühes otsas on 2 RCA pistikut ja teises 1 3,5 cm stereo...aga ei leidnud...
                            niisiis ostsin juhtme kus mõlaemas otsas on 2 RCA pistikut
                            kas sellest annab midagi leiutada(stereo pistik asendada ühes otsas olevate RCA-dega)

Comment

Saab ikka leiutada. Müüa on selliseid pulki, kus üks ots on 3,5mm ja selle küljes on 2*RCA pesad. Oma juhtme pistad sinna pesadesse ja ongi korras.
                              Minu kodukas

Comment

Working...
                              X