tehti selline pakkumine et 400EEK sellise masina eest. mingid pisivead ka olid. mingid sisend nupud vist ei töödanud vms. kas masin on seda hinda väärt?
Teade
Collapse
No announcement yet.
radiotehnika u-7111
Collapse
X
-
osta kindlalt asi on seda hinda väärt, mul see võim on kodus. Kui tahaks laseks S-90 ned täiesti läbi (mul lihtsalt kõllidest kahju), võimsust on asjal palju.
nimivõimsus:2x35 (8Om.)
maksimaalvõimsus: 2x55 (8Om.)
sagedusala: 10-30 000 Hz.
Muusikavõimsus 8/4 Om.: 110/170w.audiotehnika
siin on skeemid, andmeid ja palju muud
Comment
-
Originally posted by normaalne96@May 4 2004, 14:22
osta kindlalt asi on seda hinda väärt, mul see võim on kodus. Kui tahaks laseks S-90 ned täiesti läbi (mul lihtsalt kõllidest kahju), võimsust on asjal palju.
Muusikavõimsus 8/4 Om.: 110/170w.
Comment
-
Laseb küll S90 kõrged läbi kui võimu klippima lased. Lihtsalt siis tekivad signaali teravalt ära lõigaktud kohad, mis on väga kõrgete sagedustega. Seega võim keerab need väljundis nii kõrge sagedusega kui trans võtab ja sellega tekib väga kõrge sagedusega aga suure võimsusega häire, mis tänu valjuka filtrile läheb kõrgete elementi. Kuna kõrgete võimsus on kõige väiksem, siis laseb ka rahus need läbi.
Seda muidugi kui enne võimu soojussurma ei lase.
Comment
-
no mõnel ple 8 Om. kõlareid võtta, on vaid 4 Om.audiotehnika
Comment
-
Originally posted by jannozz50+May 4 2004, 15:53--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jannozz50 @ May 4 2004, 15:53)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-normaalne96@May 4 2004, 14:22
Muusikavõimsus 8/4 Om.: 110/170w.
See muusika võimsus suht teoreetiline, seda mõõdetakse(vist) nii, et toiteploki asemel pannakse mingi muu asi ja antekse võimule voolu juurde, kui sellest puudu jääb.audiotehnika
Comment
-
See muusika võimsus suht teoreetiline, seda mõõdetakse(vist) nii, et toiteploki asemel pannakse mingi muu asi ja antekse võimule voolu juurde, kui sellest puudu jääb.
Muusikaline võimsus ei ole mitte teoreetiline, vaid hoopis marketiline suurus - üks-ühest meetodit selle määramiseks pole, seega ei tasu seda jälgida.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Originally posted by normaalne96@May 23 2004, 17:36
ma räägin nii nagu ma raamatust lugesin.
siinusega tarbib võim muusika puhul hulga vähem, seega lüütidel kõrgem pinge
ja hetke impulsi võimsus suurem. Odüssei 010, kus stabiliseeritud toide, on RMS
ja muusikaline võimsus võrdsed.
Abo raamatus selles juttu, lugege.
Paar korda mainind, et Radi0tehnika lehel kõvasti üle pingutatud.
4 oomiga võim moonutab, tänu korralikule voolukaitsele.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
a võimu peal on näidik, kus näitab watte 8Om kohta. Seal on viimane tuli 110w Ja too läheb põlema ka, milleks too sinna pandud on, kui võim ple suuteline nii palju välja andma?audiotehnika
Comment
Comment