sai siis üks rahvakeeli "sang" ära lammutatud, kuna trükkplaat ja paljud muud jupid olid pooleks, aga t2mbriplokk täitsa korras.
mõtlesin et ehk saaks seda kuskil ära kasutada, näiteks omatehtud eelvõimul vms.
tal on 4 lükandpotekat, konded, takistid ning mõned transid seal plaadil.
ning on ka tähised ( kuidagi lugesin välja :P) : "G, OUT, OUT, IN, IN, B+"
need tähised asuvad aukude juures, kuhu siis eeldatavasti tulevad juhtmed.
ma saan aru et IN ja OUT ja G on nagu miinus ja B+ peaks nagu toite pluss olema.
et siis nagu, et nende kahe IN-i külge tuleb ühendada siis mingi heliallika sisend, ning ploki väljundi saaks ühendada lõppvõimu sisendiga ja et t2mbriplokk tööle hakkaks tuleb talle anda ka toide, aga pingega on suht tumedad lood, arvatavasti mingi 9 V võib anda :unsure: , ei tahaks seda läbi põletada :P
kas ma saan õigesti aru
mõtlesin et ehk saaks seda kuskil ära kasutada, näiteks omatehtud eelvõimul vms.
tal on 4 lükandpotekat, konded, takistid ning mõned transid seal plaadil.
ning on ka tähised ( kuidagi lugesin välja :P) : "G, OUT, OUT, IN, IN, B+"
need tähised asuvad aukude juures, kuhu siis eeldatavasti tulevad juhtmed.
ma saan aru et IN ja OUT ja G on nagu miinus ja B+ peaks nagu toite pluss olema.
et siis nagu, et nende kahe IN-i külge tuleb ühendada siis mingi heliallika sisend, ning ploki väljundi saaks ühendada lõppvõimu sisendiga ja et t2mbriplokk tööle hakkaks tuleb talle anda ka toide, aga pingega on suht tumedad lood, arvatavasti mingi 9 V võib anda :unsure: , ei tahaks seda läbi põletada :P
kas ma saan õigesti aru
Comment