Teade

Collapse
No announcement yet.

Sanga :P t2mbriplokk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sanga :P t2mbriplokk

sai siis üks rahvakeeli "sang" ära lammutatud, kuna trükkplaat ja paljud muud jupid olid pooleks, aga t2mbriplokk täitsa korras.
    mõtlesin et ehk saaks seda kuskil ära kasutada, näiteks omatehtud eelvõimul vms.
    tal on 4 lükandpotekat, konded, takistid ning mõned transid seal plaadil.
    ning on ka tähised ( kuidagi lugesin välja :P) : "G, OUT, OUT, IN, IN, B+"
    need tähised asuvad aukude juures, kuhu siis eeldatavasti tulevad juhtmed.
    ma saan aru et IN ja OUT ja G on nagu miinus ja B+ peaks nagu toite pluss olema.
    et siis nagu, et nende kahe IN-i külge tuleb ühendada siis mingi heliallika sisend, ning ploki väljundi saaks ühendada lõppvõimu sisendiga ja et t2mbriplokk tööle hakkaks tuleb talle anda ka toide, aga pingega on suht tumedad lood, arvatavasti mingi 9 V võib anda :unsure: , ei tahaks seda läbi põletada :P
    kas ma saan õigesti aru

Sedasi peaks ta minema jah, toiteks ilmselt "sanga" toitepinge (Battery +).
    Ära unusta helitugevuse regulaatorit, muidu naabrid kiidavad
    Head susserdamist !

Comment

praegu proovisin seal kus olid transid sellepoolne potekas on nagu ma aru sain helitugevuse regulaator, aga kui ühendasin ploki võimuga (lihtsaima skeemiga tehtud), siis ikka jubedalt moonutas kui helitugevus regul. "kruttisin" panin natuke VOL-i juurde ja juba moonutas. nii tundlik siis see heliregull ? :blink:
      ma tegin nii et arvutist võtsin signaali, andsin selle ploki sisendisse, väljundisse ühendasin oma vana lihtsaima skeemi järgi tehtud TDA2002 võimu ning ajasin toite külge. siis panin tööle, midagi nagu töötab aga kogu see wärk kohutavalt undab (võrgumüra? )
      juhtmed muide tavalised :P

Comment

Tee proovi ja yhenda tambri ploki ja vximendi vahele kondensaator 5-50mF (signaali teele) ja samuti vxid ka sisendisse proovida kondekat.
        Muideks kas IN ja OUT mass juhtmed yhendasid ka ikka ara.

Comment

Originally posted by Rom@May 2 2004, 18:00

Muideks kas IN ja OUT mass juhtmed yhendasid ka ikka ara.
          hmm , seal sellist asja vist polegi, need sisendid ja väljundid lähevad otse detailide külge, aga kondekate värki mõtlesin ise ka, niiet proovin järgi

Comment

hmm , seal sellist asja vist polegi, need sisendid ja väljundid lähevad otse detailide külge
            Seda kyll, kuid signaaliallika, tambri ploki ja vximendi massid peavad yhendatud olema.

Comment

Originally posted by Rom@May 2 2004, 19:36
              Seda kyll, kuid signaaliallika, tambri ploki ja vximendi massid peavad yhendatud olema.
              aa, nu sellest saan ma aru :P , proovin järgi

Comment

Working...
              X