Kas kellelgi on kogemusi raadiotega, mis mängivad maha interneti striimi? Mõtlen sellist nn. köögiraadio kuju omavat raadiot, mis ühendub näiteks kodusesse wifi võrku ja mängib maha näiteks meediat kuskilt serverist või avalikke interneti raadio kanaleid. Kuidas kommenteerite, kas asi toimib hästi ja on need oma hinda väärt? Äkki oskab keegi mõnda konkreetset isendit soovitada? Võiks olla peal ka tavaline FM ning USB pulga pealt mängimise võimalus.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Internetiraadio füüsilisel kujul
Collapse
X
-
Vs: Internetiraadio füüsilisel kujul.
Mul omalgi see mõte tekkinud, siin on midagi...http://www.portablehifi.com/best-internet-radio-receiver-reviews/
Hetkel kasutan ikka vana varianti: Arvuti, programm nimega Screamer ja sealt näiteks Dinner Jazz Excursion (hea tausta muusika).
-
Asi ei toimi ja see ei ole mingitki vaeva väärt. Loodeavasti kaob interneti populaarsus sama kiiresti kui kadus flopy ketaste populaarsus. Eks ta üks huinjaa ole, nagu mingi sugune vahend analog raadiode oomajate ees ole, et ikka äge saaks olla. Eelis ehk väljamaiste jaamdae või siis jutusaadete järelkuulamiseks aga Elmari jaoks ma ei näe seal mingitki mõtet.Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
-
interneti raadio tegemine ei tasu enam ära. see peaks olema siis tasulise kuulamisega üle vpn'i või siis ropult reklaami täis.
õudne sõda on veebiraadiote vastu. mul on mitu lemmikjaama kinni läinud, põhjendusega, soovimatu või illegaalse tarkvara levitamine.
Comment
-
Milles see, mittetoimimine täpsemalt avaldub? Kas veebistriime on vähe, või ei suuda ta neid mängida?
Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitustAsi ei toimi ja see ei ole mingitki vaeva väärt. Loodeavasti kaob interneti populaarsus sama kiiresti kui kadus flopy ketaste populaarsus. Eks ta üks huinjaa ole, nagu mingi sugune vahend analog raadiode oomajate ees ole, et ikka äge saaks olla. Eelis ehk väljamaiste jaamdae või siis jutusaadete järelkuulamiseks aga Elmari jaoks ma ei näe seal mingitki mõtet.
Comment
-
Jaamu leiab ikka internetist palju aga üldjuhul need käivad lühikest aega, siis hakkab uuesti peale oma lugudega aga iial ei tea kui "pikka linti" mängib, siis aga hakkab otsast peale või jääbki puhverdama. No ja muidugi ma ei ole kohanud ühtegi jaama, mis oleks suuteline üle 128kpbs jaamu mängima. Parem kuulan Viker raadiot töökindla analoograadioga ja teadmatuses, kui kõrgele on aetud lagi.
Ja siis on mul veel üks vanedenõu, et arvuti püüab ajulaineid ja siis püüab aru saada, mis lugu meeldib ja mis mitte, see mis meeldib seal ta hakkab hakkima.
Kõige suurem hirm ongi see, et raadiosaateid hakatakse digisignaaliks kodeerima nagu seda telesaadete puhul, siis muretse mingi junn ja siis ka ei saa kindel olla, kas kuuled ka peale garantiid ja mis X faktoritest veel sõltub hakkimisvaba vastuvõtt.Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
-
Ühesõnaga tehnoloogia, mis sureb enne, kui ta massidesse jõuab? Siis on kurb küll, kui veebiraadiod allakäigul on. Kunagi sai neid winamp'iga kuulatud ja siis lõi küll silme eest kirjuks, aga see oli ka kõva 10 aastat tagasi. Võiks ju näiteks kasvõi ERR'i fonoteegist jutusaated kuskil streamis tiksuda või olla siis teemade kaupa eraldi triimidesse ära jagatud olla.
Ma lihtsalt otsin asendust sellele, et peaks koguaeg arvutit igale poole vedama, palju mõnusam oleks panna köögis või töölaua ääres raadio mängima.
Comment
-
ma olen avastanud sellise vandenõu, et ei tohi siin eestis ühtegi veebiraadiot kuhugi linkida, nii kui seda teha siis võib kindel olla et toda veebiraadiot varsti enam ei ole.
Mina just reklaami puudumise pärast läksin üle netiraadiotele. On ainult muusika.
Comment
-
Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitustoled sa kindel, et see selline pole piraatraadio?
Mõnda saab ka sealtsamast netilehelt kuulata.
Eesti saatejuhtide kulunud naljadest on ammu siiber.
Aga alternatiiv teemasse: On neid netiraadioid, millel spetsiaalne mobla app olemas. Võibolla on ka programme telefonile, mille kaudu saab otsida suure valiku hulgast. Saab siis selle telefoni panna netiraadion mängima.
*Hetkel tegelen hoopis Stassfurt-5e63 käima ajamisega...netiraadiost asi väga kaugel...
Comment
-
Tulles nüüd tagasi tehnilise poole peale, kas need raadiod siis töötavad või ei? Mida peaks jälgima kui ostma hakata? Kuidas käib jaamade sisestamine ja millist striimi nad suudavad maha mängida? On neil mingisuguseid ühilduvusprobleeme või käib kõik muretult? Kas nad ka koduvõrgust mõnelt kõvakettalt mp3-sid maha mängivad?
Comment
-
Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitustKõige suurem hirm ongi see, et raadiosaateid hakatakse digisignaaliks kodeerima nagu seda telesaadete puhul, siis muretse mingi junn ja siis ka ei saa kindel olla, kas kuuled ka peale garantiid ja mis X faktoritest veel sõltub hakkimisvaba vastuvõtt.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Täpselt, ja link kodeeritakse päris kakapähh kvaliteediga mastide vahel.
Ma ka ikka vahel kuulan netiraadioid, nii kohalikke kui mujalt. Kui nad on eetris, siis on nad ok. Et üle 128kb pole striimi saada, on lihtsalt mula. 320kb on täiesti olemas ja kuulatav, lihtsalt valikuid on vähem. Ega kedagi ju kvaliteet ei huvita - hea kui rögiseb miskit default sätetel ja kõik. Aga lohutage end sellega et meie populaarsed telekanalid on veel hullemad - tehnilises mõttes näiteks on TV3 SNKT 128kb striimiga, kuid tegelikult on mingi agar (ogar) optimiseerija sättinud striimi kuhugi 64kb kanti. Ka Kanal2 ei hiilga kuidagi paremini. Isegi reklaamid on tihti parema heliga, aga see selleks...
Ma kasutan ressi kuulamiseks, multiroom võimaldab paindlikumat kasutust.
Kanaleid ressi otsin arvutist iTunesiga, huvipakkuval vaatan aadressi ja kirjutan ressi kanalilisti sisse. Ressil on selleks veebiliides.
Eestis vist palju seadmeid müügis pole, kuid saksast tasub vaadata, ebay või mõni muu epood. Hinnad algavad ca 100€ suurusjärgust.
Lisaks: olen mõelnud et võiks vahel ressi juhtmest kaugemal ka kuulata, kuna ressil on multiroom line out, siis paneks sinna otsa selle autoraadiole mõeldud saatja, siis saab kuulata suva raadioga kus tahad (oma valduste piires).Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
Comment