Teade

Collapse
No announcement yet.

Internetiraadio füüsilisel kujul

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Raspberry pi ja aktiivkõlarid äkki.

Comment

Vs: Internetiraadio füüsilisel kujul

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
      Raspberry pi ja aktiivkõlarid äkki.
      Mõte pole paha, aga ei leia hetkel sellist vaba aega, et ehitama hakata. Kunagi lähemas tulevikus, miks ka mitte.

Tegelikult olen ka sellist asja uurinud:

Raadio põhikomponendiks on Androidi tablett ning ka RF vastuvõtu pool on päris muljetavaldav.

http://titusradio.com/

Comment

Mis seal nii väga ehitada on? Paari tunni töö max koos seadistamisega. Pi paned koos karbiga kahepoolse teibiga kõlari taha tehtud.

Või siis tõesti tahvel ja bt vastuvõtja aktiivkõlarite külge.

Comment

Isiklikult mina ostaks hea meelega sellise asja: http://europe.yamaha.com/en/products..._w/?mode=model
          Uuena on natuke kallis, järelturul on seda pakutud 200ga. Mina samuti ei ole tuvastanud mingeid probleeme interneti raadioga, ja olen kasutaja OSXga kirjutatuga täies mahus nõus.
          Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Oma väikese paairaastase kogemusega julgen soovitada netist raadiokuulamise huvilistele lihtsat ja ka üsna kvaliteetset komplekti - Raspberry + Hifiberry DAC ja juhtimiseks sobib suurepäraselt kas iPad või arvuti. Soft kuulaja valikul - Volumio https://volumio.org/ või Moode http://moodeaudio.org/. Need kaks on minu enda viimase aja eelistused. Täiest olemas ka flac ja 320 kpbs kvaliteeti pakkuvad jaamad. Raspberryga tuleb veidi pusida ja kõik toimib. Kui tahaks ikkagi head asja, saab läbi Raspberry ka Tidali tidal.com/ suurepäraselt toimima. Siis lisandub muidugi ka väike kulu - Tidali kuutasu, aga loodetavasti pole küsitav raha saadava kvaliteedi eest suur. Head katsetamist!

Comment

Vs: Internetiraadio füüsilisel kujul.

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
              Et Sa teaksid. Me kuulamegi hetkel digiraadiot. Lihtsalt D/A muundur asetseb vahetult enne saatjat.
              Seda nagunii.
              Lisaks on paljud uuemad ja tänapäevasemad analoog FM vastuvõtu raadiod (viimase aja autoraadiod pea 100%-liselt) vahesagedusest A/D muunduritega ja MPX dekodeerimine tahakse softis ning siis lisandub veel üks D/A muundus enne analoog signaali saamist.

Comment

Kui Raspberry ei sobi, siis kogu Logitech Squeezebox toodete seeria sobib selleks. Boombox, Radio, Touch, Duet. Kahel esimesel on võim ja kõlarid sees, teised tuleb haakida olemasoleva stereo külge.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                  Seda nagunii.
                  Lisaks on paljud uuemad ja tänapäevasemad analoog FM vastuvõtu raadiod (viimase aja autoraadiod pea 100%-liselt) vahesagedusest A/D muunduritega ja MPX dekodeerimine tahakse softis ning siis lisandub veel üks D/A muundus enne analoog signaali saamist.
                  Mõhõh.
                  Kusjuures aru saab väga lihtsalt, kas on tarkvaraline või mitte sedasi, et tuleb panna klassikaline vastuvõtja kõrvale. Väiksemgi viide kahe signaali vahel viitab digitöötlusele.
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Internetiraadio füüsilisel kujul

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
                    Mis seal nii väga ehitada on? Paari tunni töö max koos seadistamisega. Pi paned koos karbiga kahepoolse teibiga kõlari taha tehtud.

Või siis tõesti tahvel ja bt vastuvõtja aktiivkõlarite külge.
                    Saab teha muidugi, aga ma olen selles osas perfeksionist, korralik korpus, madalsagedusvõimendi, toide, nupud paneelile välja toodud jms.
                    Võiks ju nutitelefoni ka teibiga PC aktiivkõlari külge siduda, aga see pole see

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
                    Isiklikult mina ostaks hea meelega sellise asja: http://europe.yamaha.com/en/products..._w/?mode=model
                    See on natuke liige massiivne aparaat, otsin pigem "sanga", mida annab erinevate kohtae vahel kergelt transportida. Hommikul köögis ja õhtul saunas või öökapi peal. Ja peab töötama ka patareide või äärmisel juhul aku pealt.
                    viimati muutis kasutaja Scott; 27 m 2016, 02:03. Põhjus: järjestikpostitused; tsitaat käib vastuse EES, mitte järel

Comment

Esmalt postitatud ats poolt
                      See on natuke liige massiivne aparaat, otsin pigem "sanga", mida annab erinevate kohtae vahel kergelt transportida. Hommikul köögis ja õhtul saunas või öökapi peal. Ja peab töötama ka patareide või äärmisel juhul aku pealt.
                      Kõige kompaktsem vidin on BT kõlar. Midagi mugavamat vaevalt leiad, akud kõigil ka sinna 10+tunni kanti tänapäeval. Lisaks vajalik telefoni või tahvli läheduses viibimine, mis on väike miinus. Muus osas mugavuselt üle prahi. Vähe kallima ostad, saad täitsa normaalse soundiga ka veel.
                      Teibiga sinna telefoni külge sidumine nagu ebavajalik? Miks sa selle variandi vastu oled kui kompaktsust ja mugavat tassimist otsid?
                      Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
                      Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

BT kõlar on iseenesest geniaalne ja lihtne asi, aga nutitelefon seal juures on suur miinus minu jaoks. Jälle üks vidin juures, mida peab alatasa laadima ja kaasas tassima. Mul on ta sahtlis olemas, aga igapäevaselt olen nutitelefonist loobunud.

Comment

Esmalt postitatud ats poolt Vaata postitust
                          Mul on ta sahtlis olemas, aga igapäevaselt olen nutitelefonist loobunud.
                          Siis ju ideaalne võimalus kõlar ja telefon ühendada üheks seadmeks. Ära teibi vaid kasuta mingit muud viisakat kesta kui tahad üheskoos hoida.
                          Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
                          Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Mina kasutan kah tööl Nokia play360 juhtmevaba kõlarit - Nokia saatis selle mulle tasuta, kingituseks.
                            MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
                            KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Esmalt postitatud ats poolt Vaata postitust
                              Kergemaks transpordiks sobib selline sang:

Comment

Eelistaks ikkagi arvuti kaudu striimitavaid jaamu.

Comment

Working...
                                X