Teade

Collapse
No announcement yet.

Internetiraadio füüsilisel kujul

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Internetiraadio füüsilisel kujul

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
    Kui kaua netiraadio jookseb wifi kaudu kuni on vaja resetti teha?
    Muide ERR-i jaamad tulevad FM-i kaudu ära tuntavalt parema kvaliteediga kui netiraadiona 128 MP3-ga.

Ja miks nad siis paremad ei peaks olema?

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
      Kui kaua netiraadio jookseb wifi kaudu kuni on vaja resetti teha?
      Olen natuke nüüd seda raadio käitumist jälginud. Paistab, et ta teeb väljalülitatud olekus ise vahepeal n.ö. resetti. Kestab see paarkümmend sekundit ja aru saab selle järgi, et kell ja kuupäev lähevad nulli kõik ja neti ikoonile tuleb rist peale. Paarkümmend sekundit hiljem kell, kuupäev ja võrk taastuvad.
      Katkestusi netiraadio töös esineb, kuid millest tingitud jääb ebaselgeks. On olnud olukordi, kus iga 10 min järel jääb hetkeks vait, samas mängib probleemideta tunde. Kahtlustan võrgu või muu seadme mingeid häireid võrku, mis katkestusi tekitavad. Pole aega ega viitsimist põhjust otsida ja alati saab kasutada asenduseks FM-i kui häirib.
      Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
      Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Esmalt postitatud Cartman poolt Vaata postitust
        Katkestusi netiraadio töös esineb, kuid millest tingitud jääb ebaselgeks. On olnud olukordi, kus iga 10 min järel jääb hetkeks vait, samas mängib probleemideta tunde.
        Ma kuulan oma Pioneer N50-t episoodiliselt laupäeviti ja pühapäeviti ning striimid aeg-ajalt katkevad samuti. Võrguühenduse kaela ei täi otseselt ajada - muu netiliiklus (kaasa arvatud telepilt) toimib samal ajal laitmatult.
        viimati muutis kasutaja madis64; 07 m 2019, 20:45. Põhjus: kirjavead

Comment

Ressist ikka vahel kuulan taustaks mitmeid tunde, sõltuvalt jaamast või tont teab millest, katkeid esineb tõesti suht juhuslikul alusel. Netistriimid võtavad nii vähe mahtu, et siin on raske internetiühendusi süüdistada, olen ka mõne katkeva striimi puhul kontrollinud ühenduse parameetereid ja olen isegi prooviks kõik muu netti kasutava ellimineerinud, ei aita miski. Ma ei saa küll katkeid mingiks reset'iks nimetada, sest isegi kui on vaikus, käib striimi playback kell ikka edasi ja pärast taastumist mingit ajahüpet ei teki. Kui aga võtta netiühendus/-juhe välja, on ka kell kohe seismas. Võibolla on see mingi teatud väljastuse softi "featuur".
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Selleks et seda teenust pakkuda on vaja osta litsentseeritud tarkvara, hinnad on krõbedat, ja sõltub nii mahust, kui ka kasutajate arvust. Autoritasu on samuti nendest näitajatest sõltuvuses, sellepärast keegi endale eriti suuri numbreid ei soeta, Eesti ühes raadiojaamas oli veel hiljuti võimalik korraga kuulata ainult 200l kasutajal. Kui kuulajate arv saab täis, selleks et uuele tulijale rõõmu pakkuda visatakse mõni vana lihtsalt välja, ja nii edasi ringirattast, jaam on pidevalt kättesaadav... Lisaks on veel võimalik määrata prioriteedid, tavaliselt eelistatakse neid kes asuvad välismaal jne. "Pirate" saatjatega seda probleemi pole, need ei katke kunagi.
            Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
              Ma ei saa küll katkeid mingiks reset'iks nimetada, sest isegi kui on vaikus, käib striimi playback kell ikka edasi
              Mul on ikka päris reset - kell 12.00 ja ainult välja lülitatud olekus, mitte töötamise ajal.
              Katked töö ajal on muidugi teine teema ja neid täheldanud välismaiste jaamade puhul nagu oluliselt vähem. Aga noh, ega kindel ei saa olla, et Eesti jaam ses suhtes on kehvem kuna kuulamisaeg ja päev jällegi teine ja põhjus vb muus.
              Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
              Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Kuulan palju Tidal-i kangemat versiooni.Seni pole kordagi mingit katkemisilmingut täheldanud.Mõnikord on jäänud see kogu nädalavahetuseks 24/7 käima...võibolla käib millalgi mingi kiiks ära aga märganud küll pole.Kuulamisabinõuks on Yamaha RX-V483.Eesti jaamadega on jah kohati lubamatult palju jama olnud.
                Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Vanemad kurtsid, et Tartus Lõunakeskuse juures ei saa enam köögiraadiost Vikerraadiot kuulata.
                  Oli soovitatud välist antenni väiksele sangale olles ise kunagi kaabelTV ga tegelenud teadsin et see on võimatu misioon.
                  Kuna jõulud tulemas, siis mõtlesin neile hiinast WiFi raadio tellida ja valisin mudeli välja. Enne tellimist vaatasin Saksa amazoni ja seal oli sama raadio müügis ja hind oli isegi koos saatmisega odavam ning tolli ei pea kartma.
                  Tellisin 25. õhtul ning 30. pealelõunal tõi kuller prantsusmaalt posti pandud palki kohale.
                  Raadio see: https://www.oceandigitalshop.com/wr-210cb
                  Amazoni link: https://www.amazon.de/gp/product/B01...?ie=UTF8&psc=1
                  Kunagi enne jõulu testin ära, jaanuaris ... veebruaris saab teada kas kasutajad rahul, siis kirjutan ülevaate.
                  MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
                  KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Sain täna aega ja testisin Netiraadio ära, täitsa toimib ja helikvaliteet polegi nii väikse asja kohta kõige hullem, selline kõva kolm, viiepalli süsteemis, (köögi raadio jaoks küll.)
                    Elmari ja Viker raadio heli oli isegi veidi parem, energy helikvaliteet oli vilets.
                    Seadistamine oli väga lihtne - esmakordsel käivitamisel valisin WiFi võrgu ja sisestasin võrgu salasõna. Eesti keelt küll kahjuks pole.
                    Kahjuks ei ole raadiote nimekirjas Raadio2 te, samas oli igale poole vaikimisi jaamaks topitud RuskojeRadio, selle keelamine ja kustutamine oli veidi tüütu.
                    Elab selle teenuse otsas : http://www.mediayou.net/web/index.php miks r2 ei mängi , ei oska kommenteerida, aga seal kuhu raadio läheb pole see oluline.
                    Peamine et on Viker, Elmar, Nõmmeraadio, SkiPlus, Uuno, Kadi, Marta, RetroFM, Klassika, jne.. lisaks veel ERR uudised.
                    Lisaks ohtralt igasugu välismaa jaamu.
                    Pilt kah:
                    viimati muutis kasutaja klm; 18 m 2019, 21:03. Põhjus: lisasin pildi
                    MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
                    KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Kas sinna jaamade linke ei saa juurde lisada?

_http://icecast.err.ee:80/raadio2.mp3
                      73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                      ATiP1pN4XeM

Comment

Working...
                      X