Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvutist muusika kuulamine, olgu selleks siis PC, mäkk või lausa vaarikas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvutist muusika kuulamine, olgu selleks siis PC, mäkk või lausa vaarikas

Mis custom Intel Cel powered... seal on tavaline mITX embedded motherboard sees. Custmiks võib ta paberil muutuda tänu silent jahutusele.

BDP-3 on tervameelne asi. Kui paneme sinna juurde ka BOD-1 kasti, saame linuxil jooksva celeron arvuti koos välise BR writeriga 6990$ eest, mille kontrollimiseks on meil veel eraldi mingit devaissi vaja (desktop, IOS, Android). Pole paha...
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

Päris huvitav hiinakas ilmus turule. Praktiliselt kõik võimalikud sisendid, väljundid, femto klokkid jne. Hind ka mõistlik.

Comment

Esmalt postitatud Novembre poolt Vaata postitust
        Selle all on palju huvitavam asi denafrips terminator

Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Minu teada sellel inimesel on denafrips pontus kasutusel. Huvitavad on nad mõlemad.

Comment

Video peal on küll vist see vana

Comment

Päris huvitav hiinakas ilmus turule. Praktiliselt kõik võimalikud sisendid, väljundid, femto klokkid jne. Hind ka mõistlik.

https://youtu.be/qxriAuNjJKU
              Päris viisakas asi tundub. Üle weebi juhtimist pole kirjas, aga vähemalt pult on isegi. Sisust ka pilte on? itx või pi sees?

Comment

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
                Päris viisakas asi tundub. Üle weebi juhtimist pole kirjas, aga vähemalt pult on isegi. Sisust ka pilte on? itx või pi sees?

Comment

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
                  Unasta need arvuti baasil võrgumängijad ära. Kuigi eraldi võrgumängijad (see cayin, auralic aries jne) omavad ka prosed, mälu, os ei ole nad päris arvutid. See nagu võrrelda veoautot (itx, pi jne) ja tavalist sõiduautot (eraldi võrgumängija), mõlemad saavad inimese sõidutamisega hakkama. Ühed on loodud selleks, teiste põhiülesanne on erinev. Pult ei ole komplektne, mingi hiina bluetooth pult. https://www.ebay.com/itm/FiiO-RM1-Mu...r/381719557181
                  viimati muutis kasutaja Novembre; 27 October 2017, 20:43.

Comment

Mõni on teist seda kindlasti lugenud, aga hea lugeda - http://dastereo.ru/t/soundaware-podv...eniya/9514/916
                    Konfutsius

Comment

Ma saan aru, et see Cayin ikkagi mõttetu riistapuu, ilus OLED ekraan ja viisaks menüü petsid ära. Weebist juhtimist pole, ir pulti pole, crossfade pole, nfs tuge pole (ok cifs on), hi-res faile ei mängi, dsd-ga ka mingi jama, replay gaini nagu ka pole näha ja mis põhiline, saad BT kõlari külge ühendada! Siin ka mingi ülevaade ja unboxing: https://www.head-fi.org/threads/cayi...#post-13802575

Unasta need arvuti baasil võrgumängijad ära. Kuigi eraldi võrgumängijad (see cayin, auralic aries jne) omavad ka prosed, mälu, os ei ole nad päris arvutid. See nagu võrrelda veoautot (itx, pi jne) ja tavalist sõiduautot (eraldi võrgumängija), mõlemad saavad inimese sõidutamisega hakkama. Ühed on loodud selleks, teiste põhiülesanne on erinev. Pult ei ole komplektne, mingi hiina bluetooth pult. https://www.ebay.com/itm/FiiO-RM1-Mu...r/381719557181
                      Ei saa unustada, kuna ühtegi mitte arvutibaasil kaasaegset mängijat mis suudaks samu asju teha pole olemas. Hetkel mul kasutuses olev Marantzi na11s1 võrgumängija mis pole ka kõige odavam/viletsam mitte "tavaarvutipõhine" võrgumängija ei suuda ise midagi mängida ilma dlna-ta, täpselt nagu enamus teisigi high-end mängijaid. Helikvaliteedis pole ka mingit mäekõrgust vahet tavalise nuc tüüpi arvutiga kus linuxi mpd toimetab. Hetkel meeldib kõige rohkem Raspberry Pi -> USB -> Mytek combo kui aus olla.

Comment

Mis myteki mudeliga tegu on? Mida sa veebist juhtida tahad? Ja milleks seda crossfadet vaja on? Kas su cd playeril ka crossfade olemas? Bluetooth pult on halvem kui ir? Btw, midagi ideaalset ei eksisteeri.
                        viimati muutis kasutaja Novembre; 27 October 2017, 21:42.

Comment

* Mytek Brooklyn.
                          * Browserist tahan juhtida meediamängijat kuna see on ainuke kõige universaalsem lahendus erinevatest seadmetest juhtimiseks. Mingi pooletoobine äpp tehakse valmis ja nii jääb reeglina, heal juhul pool aastat max aasta tuleb mõni uuendus ja siis on unustatud kuna uus mudel (mängija) väljas ja vana äpp sellega enam ei toimi. Kõige parem on responsive lahendus: RuneUI, MoodeUI, VolumioUI - tegelt need kõik põhinevad ühel ja samal. (Super kui HQ playeril selline GUI oleks).
                          * Crossfade on lugude kokkumiximiseks nagu virtual DJ, mul mängib muusika koguaeg taustaks ja ei meeldi kui vahepeal on paus. Ainuke miinus hetkel on see, et mpd crossfade ei saa dsd-ga hakkama. Samas väga ei tunne puudust kuna taustaks mängib flaci playlist ja kui tõsisem kuulamine/nautimine siis dsd.
                          * SACD mängija on isegi olemas, aga kasutanud umbes korra või kaks viimase 5a jooksul. Pidevalt kasutasin cd mängijat viimati 90ndate keskel, pärast seda sai plaadid arvutisse ripitud.
                          * BT pult on halvem jah, ma ei ole kindel kas see toimib Logitech Harmony Hub-iga.
                          * Ideaalne ongi arvutipõhine meediamängija. Ma paneks HQ playeri kõige esimeseks koos NAA-ga ja oma mõningaste puudustega. Teiseks Volumio/Moode/Rune sbc või x86 peal. Kolmandaks Roon-i, aga selle fenomenist ma ei saa eriti aru, milleks kõik see ninnu-nännu seal juures, aga nagu näha toimib ja inimestele meeldib.

Comment

Minul jookseb viimased paar aastat meediakorpusega PC peal Daphile, enda jaoks paremat süsteemi ma leidnud ei ole.
                            Igasugused Volumio´d, Rune´d ei rahulda minu vajadusi, Daphile tunnistab enamusi failitüüpe sh DSD-d.
                            Proovisin kunagi Rune´t ja Volumio´t, esimene asi mis tegi need kasutuskõlbmatuks oli kõvaketta väga pikaldane sisselugemine USB pesast (vähemalt 2-3 tundi), APE falidega jooksis kooma (nüüdseks olen üle läinud ainult WAV, FLAC ja DSD peale).
                            Mul on vaja, et loeks USB kaudu ja võrgust mõistliku aja jooksul andmed sisse, hetkel Daphile´ga arvutil on kogu muusika sisemisele kettale ripitud, väga mugav ja kiire.
                            Minu arust Rune ja Volumio ei jätnud meelde ka eelmist ketast/andmekogumit, iga kord uuesti käivitades hakkas uuesti sisse lugema, Daphile´ga sellist jama ei ole.
                            Kui paned ekraani/tv ka järgi siis on võimalus mängiva laulu infot näha sh plaadiümbrise pildiga kui keegi peaks seda tahtma eeldusel, et see info on tagi´s olemas.
                            Mulle veel meeldib, et saab ka kaustade järgi otsida-vaadata, Rune´l ja Volumiol seda omadust ei ole, lisaks nende poolt kuvatav info mis mulle i sobinud ...mingi kiiks mul on millist infot olen harjunud nägema.

Comment

Ma pole jälginud Daphile arengut, kas tema DSD käsitlus on puhas või seisneb DSD-to-PCM konverteerimises? Kui on puhas, kas ta DSD256 ja DSD 512 osas toimiks?
                              Konfutsius

Comment

Kirjade järgi peab toimima DSD otse USB DAC´i, on olemas ka DSD-to-PCM, mis on mul hetkel kasutusel kuna ei ole DSD DAC´i (ilmselt jaanuaris on juba DSD dacindus olemas, hetkel otsin sobivat).
                                Kuna mul on kõrgeimad DSD128 resoga failid, siis reaalsuses ei oska kommenteerida aga jällegi kirjade järgi on DSD 512 toetatud.

Comment

Working...
                                X